Geyiğin Gülleri

kızlr annemdeyim görümce yoktu evde gitmedik

annemlerle buraya geldim netim aniden giti o yüzden giremedim birazdan eve gidecem tüpüm bitti tüpcüyü arıcam akşama yemek yapıcam :KK43:

bende suyu bu ara kestim kendmden içmem lazım çok çünkü dünkü tahlillerimde iltihap çıktı ilaç verdi
bolbol su içmem gerekli sızlıyo yaparkene :KK43:

üf valla içime darlık girdi
bende öle kanama oldu hiçbişe yokken insan çok korkuyoya yaa çok ii anlıyom seni şekerim :KK43:

GÜLLÜ ben içiyorumm 3gün oldu sanırsam hergn hemen hemen 1litreyi geçiyo
gündede 2kez burda wc ye çıkıyorum oakdar rahatladımkiii ne sızı ne acı ne kokuuu msgenin dediği gibi resmen su işiyorum :))))) allah razı olsun ondan o sebep olduuda başladım
bi şişem var onu doldurup doldurup içiyorum

bende öle kanama oldu hiçbişe yokken insan çok korkuyoya yaa çok ii anlıyom seni şekerim :KK43:

güllü allahtan başta oldu böle bişi sen şuan çok bağlandın ona allah korusunn bişi olsa yıkılırsınn oda eminim yıkılır ama sen kadar olmas anladınmıı
inşallah bişi olmasss allahım inş

bende suyu bu ara kestim kendmden içmem lazım çok çünkü dünkü tahlillerimde iltihap çıktı ilaç verdi
bolbol su içmem gerekli sızlıyo yaparkene :KK43:

hiiiiii :1shok: yapma güllüşüm çok önemli biliyon kuzum benim, allah korusun :Saruboceq: erken doğuma bile sebep oluyo bu meret mafoldumben dikkat et nolur Şeniz

:KK43:(((((((((((((((

GÜLLÜ ben içiyorumm 3gün oldu sanırsam hergn hemen hemen 1litreyi geçiyo
gündede 2kez burda wc ye çıkıyorum oakdar rahatladımkiii ne sızı ne acı ne kokuuu msgenin dediği gibi resmen su işiyorum :))))) allah razı olsun ondan o sebep olduuda başladım
bi şişem var onu doldurup doldurup içiyorum

yerim seni ben Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

nilü evet dükakndayken bend eöle içiyodum 2 litrelik şişemde ama eve geleli boşladım biraz neysam mecbur içicem :KK43:

evet çokkk kötü düşünmek bile istemiyorum

güllü allahtan başta oldu böle bişi sen şuan çok bağlandın ona allah korusunn bişi olsa yıkılırsınn oda eminim yıkılır ama sen kadar olmas anladınmıı
inşallah bişi olmasss allahım inş

ya orası öyle tabiki, ama şimdi istiyo insan güzel olsun sağlıkla gelsin.

doktorlar diyorki, düşük olması ne sizin yaptığınız bi hareketten ne de eğilip bükülmenizden yediğiniz içtiğinizden kaynaklanır. Düşük olması doğanın dengesidir. Kendi kendini korumasıdır.

Eğer o çocuk bazı anomalilere sahipse (down sendromu vs.vs....) doğa bunu engeller bi şekilde, düşük olması demek kromozom eksikliği demek.

diyolar.

Biz çok istiyoruz üzülüyoruz o yüzden. şekerim demiş ki sonradan üzüleceğime şimdi üzüleyim. aslında doğru söylüyo, kuzum benim, bu sıkıntılı halinde bile mantıklıca düşünüyo.

Ama bırakmasın bebik bizi. Tutunsun anneciğine.

Seviyoz onu çok :KK43:(

:KK43:(((((((((((( canım ya inş tutunur

neysem ben gidiyom kızlar çok öptüm sisi görüşeriz

evet biliyom ösgemmmmmmm önemli erken doğummu dedin akannehir başlıom hemencak:KK70:

Suların miyad dolmadan gelmesi, yani erken membran rüptürü (EMR) de doğum eylemini başlatan diğer bir etkendir. Suların gelmesiyle açığa çıkan bazı maddeler ve olaya eklenen enfeksiyon erken doğum eylemini tetikler.

Genital sistem enfeksiyonları (özellikle B grubu streptokoklarla meydana gelen enfeksiyonlar, bakteryel vajinozis ve trikomonaslara bağlı vajinit, klamidyalar, anaerob bakteriler, ureoplasma ve mikoplazmalarla oluşan enfeksiyonlar ) ve üriner sistem (idrar yolları) enfeksiyonları erken doğum eylemini başlatabilir.

X