Geyiğin Gülleri

ay hava çok cüsel güllü çıkda gez valla bırak süpürmee benim evi mok götürüyoooo napıcam bilmem

kıs nilü buz dolabını temziledim ya döküldü mecbur süpürcem orayı sora annem gelcek filiz ablaya geçmiş olsuna gidelim dedi..

dün indim ya meydana az dolandım valla belim çok ağırdı artık yürüyemiyom ya:s hemen yoruluyom

he kız boşver gezzzzzzzz
ben hafta da bi süpürüyom hiiiiiiiiiiç vaktım yok:1ninca:

e daha dur güllüüüüüüü 9aya geldinmi nedicinn hiç çıkamicin dışarı ozamannn
otura otura yürüyünce yoruluyosun işte her sabah kalk yürüyüş yap çok iyii

ya yürücem de korkuyom yürümeye ogün dolandımda kanama olduya

doktorda dedi zaten çok ayakta kalma

1 hafta çıkmadım zaten evden çıktıysam bile arabayla gitim geldim 5 adım yürüdüm en fazla

ondan hamladım

senin kanaman olduğu için ayakta kalma dedi sana ama biliyorumki ben yürüyüş çok iyidirr hamile bayanlara ama kendini yormadan gezmek gibi anladınmıı

hava yaamırlı burda boshayallersmile

güllüşümm kuzum yorma kendini yaaa

diyene bak boshayallersmile

dün eve gittim 1 saatte kocişin dökmüş olduğu çayı ve bardağı temizledim (montunu çarptı yaa boshayallersmile ), banyoyu temizledim, ortalığı süpürdüm misafir gelcek diye, ütüyü yaptım kapı çaldı boshayallersmile

anlıyom bebemm seni karınca var içimizde kaydirigubbakcemile3

evet normalde çok ii normal doğum için bende yürüyodum sabah akşam saten işte kanamadan dolayı korkuom zaten mecbur kalmadıakca çıkmıcam zaten evden

ya bu arada 1 hafta evde yattım nilü kaynanam sadece o ilk çıktım gün geldi görümcelerde öle

sonra ne aradı ne uğradı bidaha neymiş hastaymışş

saydım saydım nebiye dedim asla bidaha hasta olur döşeklik olur ne ararım ne giderim

kendide hastamı gülllüü
sen saten nezaman hasta olsan oda yataklara düşüyoo çocuk gibi yane
senden aramanı bekliyo o bencee çok ayıp yaptıı hasta olsa bile bi ararr kızım hastayım gelemiyorum nasılsın sorarrr anlam veremiyorum vallahi ona

valla ben tembelım kanımca akşama kadar yatar yuvarlanırım zemuszemus
tv islerim kitap okurum

aynen öle nilü ben hasta olunca ona bişeler oli kıskanç bok

bend eona akıl veremiyomya nilü ne aradı ne sor du bi telle arayıp ben hasta yatıyom dese yeterdi

ama kızı hataneye yattı koşa koşa gitti hastaneye kaç çeşit yemek yaptı götürdü

şimdi ben bu karıya az mı yapıom sen söle bana

görümcen hastanede yatarkene gittimi ona
ozaman çok ayıp ediyo güllü kusura bakmaaa ona gidiyo sana gelmesini bırak aramıyo bilee
ne bilim yaaa ne değişik bi insann
sende arama sakın ben olsam aramam asla
aradımıda derimki anne aşkolsun yani çok kırıldım sana insan bikere olsun arar derim

okadar kızıomki başka şelerde varr çıldırtıyo beni

en sonudan elimde kalcak yane sakin olmaya çalışıom ama

anca konuşur icraatta bi bok yok

hey allam, ne ayırırılar çocuklarından anlamıyorum yaa alsanaalsanasmile

hey allam, ne ayırırılar çocuklarından anlamıyorum yaa alsanaalsanasmile

sorunda orda işte onun çocuğu deil canından olsa ölemi yapar
oğlu hasta olsa emin ol öle yapmsss
asla bi kayınvalde kendi kızı gibi görmess aslaaaaaa inanmıyorum ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…