Selülit Gevşek Bacaklara Pilates Çemberi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
B

berylla

Ziyaretçi
pilates çemberi aldım 2 haftadır çalışıyorum bacaklarım önceden gevşekti şimdi sımsıkı oturduğun yerden yap çok kolay kullanması gerçektende işe yarıyor alırsanız yanları süngerli olanından alın iç bacak kalça bir sürü hareket yapabilirsiniza.s.

nerde satılıyor kaç liraya aldın bilgilendirirsen sevinirim canım

evet nerden alınabilir böyle şeyler..ben de pilates topu arıyorum ama bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim...

tamam cnm teşekkür ederim...vaktim olduğu bir vakit bakacağım...

evet nerden alınabilir böyle şeyler..ben de pilates topu arıyorum ama bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim...

canım intenetten aldım fiyatı 15 ytl site adı vermem yasak herhalde gooğle'dan pilates aletleri diye yazarsan bilgi alabilirsin ben çok memnunum umarım sende memnun olursun

15 ytl ye iyi almışsın canım ama ben internetten alışverişe pek güvenemiyorum...yani görmeden nasıl alayım diyorum bir de ben biraz şanssız bir kızım kimseyi bulmaz ama beni bulur en dandiği en kötüsü..o yüzden öyle almaya korkuyorum...yine de saol cnm araştırırım...

bana özelden yazarmısın cnm nerden aldın plates çemberini ve nasıl kullandığını..çok sevinirim yazarsan

evet lütfen bize de bize de
nasıl birşey bu? dediğin gibi googledan yazıp baktım ama bir sürü sonuç çıktı haliye.. 15ytl de gayet uygun geldi bana, almayı düşünüyorum... ki 2haftada sonucu farkettim demişsin daha bi düşünüyorum almayı :)

ama bu kadar kısa sürede etkili oluyorsa süper bir şey, aletle beraber nasıl hareketler yapılacağını belirten broşür veriyorlar mı?

X