- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
ya adam sadece varinca mesaj atmadi.gidecegi yere gidince yani yoksa telefonlarim falan hep acildi.sadece bekledigim ilgiyi goremedim diyelim.offff nasil sacmaladim yaCidden nasıl kaybettiniz böyle düzgün adamı? Shock oldum hayret oldum delirdim bende (!)
Ama siz hâlâ saçmalıyorsunuz.ya adam sadece varinca mesaj atmadi.gidecegi yere gidince yani yoksa telefonlarim falan hep acildi.sadece bekledigim ilgiyi goremedim diyelim.offff nasil sacmaladim ya
ya acik acik yaz nolur ben iyi degilim sanirimAma siz hâlâ saçmalıyorsunuz.
asik degilim oyle bir sey yok bir anlik bosluk gibi dusunun.digeri de geldi ama ben kabul etmedim.rica ediyorum bu konuyla ilgilenin.24 Şubatta Evli bir adama aşıktın, 9 Martta başka birine ilgi gösteriyordun o senin farkında değildi, Bugün 24 Mart, hangi ara tanıştın? konuştun? 3 ay geçti? Biriyle konuşurken etrafa ne var ne yok diye de yokluyor musun ne yapıyorsun?
Onla mı uğraşıcan sen kendin yap kariyerini senin gibisi zor bulunsun .biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
Yalnız gözlem harika olmuş24 Şubatta Evli bir adama aşıktın, 9 Martta başka birine ilgi gösteriyordun o senin farkında değildi, Bugün 24 Mart, hangi ara tanıştın? konuştun? 3 ay geçti? Biriyle konuşurken etrafa ne var ne yok diye de yokluyor musun ne yapıyorsun?
Dikkatim dağılıyor :) Hani bu işleri bırakıp psikoloğa gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum? İyi değilim demiştin en son, bu konundan da belli ki gerçekten iyi değilsin, sağlıklı bir ruh hali olmayınca sağlıklı seçimler de yapamıyorsun, önce kendini tedavi et sonra hayatına birini al ki, evliliğinde yaptığın hatayı tekrar yapma.asik degilim oyle bir sey yok bir anlik bosluk gibi dusunun.digeri de geldi ama ben kabul etmedim.rica ediyorum bu konuyla ilgilenin.
o adam bana geldi.ben reddettim.eger sandigin gibi ahlaksiz olsam kabul ederdim.eger sandigin gibi ahlaksiz olsam bu adami unlu bir ailenin oglu diye cekerdim.anliyor musun?yaptiklarima bak sonra cevap yaz.yeterDikkatim dağılıyor :) Hani bu işleri bırakıp psikoloğa gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum? İyi değilim demiştin en son, bu konundan da belli ki gerçekten iyi değilsin, sağlıklı bir ruh hali olmayınca sağlıklı seçimler de yapamıyorsun, önce kendini tedavi et sonra hayatına birini al ki, evliliğinde yaptığın hatayı tekrar yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?