- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: