• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerizekali ben

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
53
38
biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya

edit:hayatinda cok kadin olabilen biri.unlu bir ailenin oglu diyeyim.zengin bir aile.babasinin adini soylesem tanirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden nasıl kaybettiniz böyle düzgün adamı? Shock oldum hayret oldum delirdim bende (!)
ya adam sadece varinca mesaj atmadi.gidecegi yere gidince yani yoksa telefonlarim falan hep acildi.sadece bekledigim ilgiyi goremedim diyelim.offff nasil sacmaladim ya

adam size gittigi yerden mesaj yazmıyor instagramdan kızın biriyle flortlesiyor hayatımdaki kadınları temizliycem nasıl bir cumle ya:)) ve siz hala bu adamdan ayrıldıgınıza pismansınız tuhaf

24 Şubatta Evli bir adama aşıktın, 9 Martta başka birine ilgi gösteriyordun o senin farkında değildi, Bugün 24 Mart, hangi ara tanıştın? konuştun? 3 ay geçti? Biriyle konuşurken etrafa ne var ne yok diye de yokluyor musun ne yapıyorsun?
asik degilim oyle bir sey yok bir anlik bosluk gibi dusunun.digeri de geldi ama ben kabul etmedim.rica ediyorum bu konuyla ilgilenin.

biriyle tanistim.uc ay kadar gorustuk.ama arkadasca ve cok sık degil.sonra sevgili olduk.sonra bir gun oldu iki gun oldu ucuncu gun aramayi kesti.ben aradim iki defa ama isleri yogun biliyorum aksam aradi.sehir disina cikiyorum diye.ulasinca haber ver dedim haber vermedi.ama hep messenger da whatsap da.bir gece once de whatsap taydi.sordum konusmalari yolladi bana.isle ilgili.ben sehir disindayken yine boyle yapinca bu sefer bir de bana vardim diye geri donmeyince saydirdim.adamlik boyle olmaz diye bir de..cunku instagramda surekli sacma sapan bir kizla flortlestiklerini gordum.sonra da ayrildim.cevap vermedi.whatsaptan oyle.sonra dusundum kurdum kendimce.sabah makyajsiz gordugun icin mi ayrildi diye dusundum ve boyle sacma sapan aptalca bir mesaj attimya nasil yaptim bende bilmiyorum.kizlar manyak oldugumu dusunmeyin de bu durum nasil kurtarilir ya ben niye boyle aklima geleni soyluyorum ya..bi konus demi adamla ne ile ugrastigimi bilmiyorsun dedi boyle soyluyorsun dedi.dinlemedim bile ayrildim adamdan.ve inanilmaz duzgun bi adam kariyerli sevilen biri.sormadim adama.ven hayatimdaki kadinlari temizleyecegim bana zaman ver de demisti.cok kadin varmis benden once.ben dayanamadim ayrildim.hadi ayrildim da o son mesaj deli sacmasi oldu ya
Onla mı uğraşıcan sen kendin yap kariyerini senin gibisi zor bulunsun .
insanları bu kadar büyütmeyin gözünüz de
sürekli aldatır mı diye düşünerek ömrünü mü geçiricektin
Iy yapmış sın taktir ettim (yalnız o son mesaj ne öyle:KK70:)olur öyle arada sinir sistemimiz devreleri bozuyor yapacak birşey yok!:mad:

24 Şubatta Evli bir adama aşıktın, 9 Martta başka birine ilgi gösteriyordun o senin farkında değildi, Bugün 24 Mart, hangi ara tanıştın? konuştun? 3 ay geçti? Biriyle konuşurken etrafa ne var ne yok diye de yokluyor musun ne yapıyorsun?
Yalnız gözlem harika olmuş :KK35:

asik degilim oyle bir sey yok bir anlik bosluk gibi dusunun.digeri de geldi ama ben kabul etmedim.rica ediyorum bu konuyla ilgilenin.
Dikkatim dağılıyor :) Hani bu işleri bırakıp psikoloğa gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum? İyi değilim demiştin en son, bu konundan da belli ki gerçekten iyi değilsin, sağlıklı bir ruh hali olmayınca sağlıklı seçimler de yapamıyorsun, önce kendini tedavi et sonra hayatına birini al ki, evliliğinde yaptığın hatayı tekrar yapma.

o son mesaj facia oldu.bi de dusundum dusundum baska neden bulamadim yazdim.daha gormedi mesaji gormeden silmenin bi yolu yok demi.facebooktan yazdim uyeligimi kapatsam da gorunur mu mesaj

Dikkatim dağılıyor :) Hani bu işleri bırakıp psikoloğa gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum? İyi değilim demiştin en son, bu konundan da belli ki gerçekten iyi değilsin, sağlıklı bir ruh hali olmayınca sağlıklı seçimler de yapamıyorsun, önce kendini tedavi et sonra hayatına birini al ki, evliliğinde yaptığın hatayı tekrar yapma.
o adam bana geldi.ben reddettim.eger sandigin gibi ahlaksiz olsam kabul ederdim.eger sandigin gibi ahlaksiz olsam bu adami unlu bir ailenin oglu diye cekerdim.anliyor musun?yaptiklarima bak sonra cevap yaz.yeter

valla bugün seni düşündüm mehtap satir:))
ne yapti aceba son konudan sonra yazmadi bir daha diyordum.
öncelikle önceki konunu acali 3 ay olmadi.bu adam o adam olamaz.bu adam o adamdan oncemi vardi??yani hani patronunla olan zamandan.patron varken bu dami var di?:KK64:
neyse bence senin sorunun kendinle.niye bu kadar bir erkeğe baglanma ihtiyacı hissediyorsun.niye bu acele?
evladinda vardi senin.onunla biraz kendine zaman ayirsan.vakit tanisan kendine.yorulmuyor musun böyle?
duygularindan bile emin değilsin bence.
bu yüzden hep yanlış insanlara rastliyorsun.sonra hatayi kendinde ariyorsun.hemde makyaj gibi bir bahaneyle:olamaz:

Back
X