Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki vardır içinizi ferah tutunMerhabalar embriyom 5.gün istenilen seviyede olmadigi icin 6.gün beklendi ve donduruldu. Embriyolog aradiginda kalitesi çok kötü degil ama çok iyi de degil dedi. Böyle bir embriyonun tutma ihtimali var midır
Benim 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri iyi diğeri değildi. Diğerleri için bir gün daha bekleyeceğiz iyi değiller demişlerdi ve aramadılar yani onlar kendi kendini imha ediyor.bana da az önce 2 tane gebelik oluşturacak kalitede dedi diğerleri için 6. güne götüreceğiz ona göre bilgi vereceğiz ded ne demek istediler anlamadım ama 6. güne gitmezse ne olacak imha mı?
bana da az önce 2 tane gebelik oluşturacak kalitede dedi diğerleri için 6. güne götüreceğiz ona göre bilgi vereceğiz ded ne demek istediler anlamadım ama 6. güne gitmezse ne olacak imha mı?
Insallah pozitifi gorursunuz hayirlisiyla. Önceki transferim tutmustu kalbi durdu bunda da 6.gun embriyosu olunca umutsuzluga kapildim hic duymamistim cunku genelde 5.gün embriyolari iyi diyorlarBenim 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri iyi diğeri değildi. Diğerleri için bir gün daha bekleyeceğiz iyi değiller demişlerdi ve aramadılar yani onlar kendi kendini imha ediyor.
5-6 fark etmiyor sanırım gelişmeleriyle ilgiliymiş. Döllendikleri günü zaten saymıyorlar. İçimizi ferah tutalımInsallah pozitifi gorursunuz hayirlisiyla. Önceki transferim tutmustu kalbi durdu bunda da 6.gun embriyosu olunca umutsuzluga kapildim hic duymamistim cunku genelde 5.gün embriyolari iyi diyorlar
İçimi rahatlattınız çok tesekkür ederim benim embriyolar 3.günden sonra yaşamıyolar 6.günü görmesi bile benim icin nimet aslinda5-6 fark etmiyor sanırım gelişmeleriyle ilgiliymiş. Döllendikleri günü zaten saymıyorlar. İçimizi ferah tutalım
Çok gecmis olsun. Önceki transferim pozitifti kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bende. Allah bir daha yasatmasinBen hamile kaldım ama 9.haftada kalp atışı olmadığı için düşük yaptırıldı 6.gün embriyosu