• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geriden gelen 6.gün orta kalite embriyo ile hamile kalan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi eskrde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eskrde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
246
101
33
33
Merhabalar embriyom 5.gün istenilen seviyede olmadigi icin 6.gün beklendi ve donduruldu. Embriyolog aradiginda kalitesi çok kötü degil ama çok iyi de degil dedi. Böyle bir embriyonun tutma ihtimali var midır

bana da az önce 2 tane gebelik oluşturacak kalitede dedi diğerleri için 6. güne götüreceğiz ona göre bilgi vereceğiz ded ne demek istediler anlamadım ama 6. güne gitmezse ne olacak imha mı?

Merhabalar embriyom 5.gün istenilen seviyede olmadigi icin 6.gün beklendi ve donduruldu. Embriyolog aradiginda kalitesi çok kötü degil ama çok iyi de degil dedi. Böyle bir embriyonun tutma ihtimali var midır
Tabi ki vardır içinizi ferah tutun🤗

bana da az önce 2 tane gebelik oluşturacak kalitede dedi diğerleri için 6. güne götüreceğiz ona göre bilgi vereceğiz ded ne demek istediler anlamadım ama 6. güne gitmezse ne olacak imha mı?
Benim 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri iyi diğeri değildi. Diğerleri için bir gün daha bekleyeceğiz iyi değiller demişlerdi ve aramadılar yani onlar kendi kendini imha ediyor.

hmm ben daha transfer olmadım ama işte 5. gün embiryolarım şuan 6. güne neden götürmek istediler onu merak ettim soramadım sa salak gibi aklıma gelmedi o an

Benim embriyom 5.günle uyumlu degildi blast olmasi icin 6 günü bekledi embriyolog belki sizinde o sekilde olabilir ilk defa duyuyorum ben 6.gün embriyosu hic bilgim yok

olabilir bakalım hakkımızda hayırlısı süreç bizi nereye sürükleyecek çok merak ediyorum

Benim 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri iyi diğeri değildi. Diğerleri için bir gün daha bekleyeceğiz iyi değiller demişlerdi ve aramadılar yani onlar kendi kendini imha ediyor.
Insallah pozitifi gorursunuz hayirlisiyla. Önceki transferim tutmustu kalbi durdu bunda da 6.gun embriyosu olunca umutsuzluga kapildim hic duymamistim cunku genelde 5.gün embriyolari iyi diyorlar

Insallah pozitifi gorursunuz hayirlisiyla. Önceki transferim tutmustu kalbi durdu bunda da 6.gun embriyosu olunca umutsuzluga kapildim hic duymamistim cunku genelde 5.gün embriyolari iyi diyorlar
5-6 fark etmiyor sanırım gelişmeleriyle ilgiliymiş. Döllendikleri günü zaten saymıyorlar. İçimizi ferah tutalım 🤗

5-6 fark etmiyor sanırım gelişmeleriyle ilgiliymiş. Döllendikleri günü zaten saymıyorlar. İçimizi ferah tutalım 🤗
İçimi rahatlattınız çok tesekkür ederim benim embriyolar 3.günden sonra yaşamıyolar 6.günü görmesi bile benim icin nimet aslinda 😊

Ben hamile kaldım ama 9.haftada kalp atışı olmadığı için düşük yaptırıldı 6.gün embriyosu

Back