Geri saym baslad, arsamba kz kardeim nikahlanyor :)

hayirli olsun canim. RABBIm evlerinde gönüllerinde huzuru, mutlulugu, sevgiyi, saygiyi eksik etmesin ve tabi gelinimizin karinciginda bebiside . bir yastikda kocasinlar insallah.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yüregine saglik canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah bir ömur bpyu mutlu etsin inş ...
anlıorum incim seni şuan benmde bi kız kardeşim var Allahım banada göstersin ve isteyen herkese bu duyguları...
ilk önce duğun resimlerini ..
sonra evinin resimlerini
sonra bebişlerinin resminide beklıoruz inş..
kaydirigubbakcemile3

Sonunda yuvadan uçma zamanı geldi demek:))

Kutlarım.
Allah bir ömür boyu mutlu etsin, yuvalarına huzur bereket ve neşe versin...

Eh artık nikah fotolarını da görürüz belki..

Günaydın incitanem,ayyy okadar yaklaştımı ?okuyunca çok heyecanlandım seni düşünemiyorum bile.......sevgi ve saygıyla bir ömür boyu mutluluklar bir yastıkta işaalah

inciiimm ağlama kısss. yufka yüreklim ne güzel kardeşinin her anında yanında olman.senin gibi bir ablası olduğu için ne kadar şanslı.
nikahtaki keramet aşklarını,sevgilerini,saygılarını sınırsız yapsın .:Saruboceq:
aşıksınsencansınsen,mutluluklar canım,
:tebrik ederim1hug:

telaşların en güzeli en heyecanlısı ne güzel bi mutluluktur bu allahımmm

rabbim çok ama çok mutlu eder inşallahhh kem sözlerden kötü gözlerden saklasın inşallahh allahımmm bi yastıkta kocasınlar diliyorumki boy boy hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallahhh
mujukaaaaaaaaaa canımsınızzzzzzzzz

ablacım benimde hep aklımdaydı son 1 haftadır çok sık giremedim ama düşünüyordum nasıl yazı yazayım kutlayım tebrik edeyim diyee
amaa güzel sözler bulamıyorum:kedi:
inş. sevgilerii aşklarıı mutlulukları hepp devamm ederr vee çoğalırrr
şimdiden tebrikler :)

hayirli olsun
bir yastikta kocasinlar
hic pisman olmasin
omur boyu mutlu mesut birbirlerini hic incitmeden yasasinlar insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…