Geri kazanmak için ????

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Merhabalar.
1 yıllık bir ilişkim var ama şu sıralar çok çalkantılı.
Ben Obsesif Kompulsif hastasıyım maalesef 10 aydır ilaç tedavisi görüyorum. Olur olmaz herseyi kafama takarim. Mesela bi kere takmıştım sen gaymisin dedim çocuğa. Bu kafamda bitip başka takıntı başlayana kadar onu suçladım o çok Sabırlı idi :/ sonra erkek arkadasimin iki kulaginida küçükken deldirmişler şuan kapali ama izi var. Batıl Saçmasapan bişey için 30 sene öncesi tabii o zamanlar. Bunu öğrendim bu sefer sen kız doğdunda cinsiyet mi değiştirdin diye başının etini yedim o yine yanımdaydi. Sonra aids'e taktim. Beynimde onun aidsli olduğuna karar kıldım Kendimce sebepsiz. O bunada eyvallah dedi gitti test yaptirip ispatladi bana. Sonra işyerinde başımı erkeklerle belaya soktum can sıkıntısından bi onla, bi onla Konuştuğum için. O yine arkamda oldu bırakmadı. Seviyordu beni. Daha anlatmadığım çok şey var kısa kesiyorum. Sürekli iş değiştiriyorum o gece gündüz Peşimde benle geliyor iş Arıyor evraklarımı yapıyor, kıyafetlerimi teslim alıyor. Canım sıkkın dediğimde anında Yanımda. Gece Çalışıyor uyumadan tekrar işe gidiyor. Benim yüzümden ama ben yine memnun olmuyorum geçen kavga ettik bu ara bana soğuk onu geri kazanmak istiyorum, toparlanicam da inş yardım edermisiniz neler yapabilirim ?

Öncelikle bol şifa diliyorum.bu adamın bardağını taşırmışsın belliki.çok fazla sabır göstermiş neyse tavsiyem zamana bırak hiç üstüne gitme.değişmezse yapacak bişey yok
çünkü kadın soğursa çaresi var erkek soğursa çaresi yok. ağzınla kuşta tutsan eski yakınlık olmaz

Saydıklarını adamın seni gerçekten sevdiğini anlatmak için sıralamışsın, başardın da, adamın seni gerçekten sevdiğine inanıyoruz şu an.
Dolayısıyla, seni zaten gerçekten seven bi adam en fazla bunaldığı için falan soğuk davranıyordur, veya özel hayatında sıkıntıları vardır. Her ikisi için de ona zaman ver, "birşey yapma". Üstüne gitme, sürekli neden böylesin diye sorup durma, sıkıştırma, düzeltmeye çalışma.
Çözüm bu.

Sonra işyerinde başımı erkeklerle belaya soktum can sıkıntısından bi onla, bi onla Konuştuğum için. O yine arkamda oldu bırakmadı.

Bu da mı obsesif kompulsif bozukluğundan onu anlayamadım? bence ilgi gördükçe şımarmışsın,elindekinin kıymetini bilmemişssin.bunu o da farketmiş olucak ki senden soğumuş. kaybediceğini anlayınca sevgilinin kıymeti artmış. zaman değil bunu çözücek şey.ancak değişirsen ve ispatlarsan onu kazanırsın yoksa bitmiş gibi bu iş.

ben de o kısma takıldım...bu hastalığı çok iyi bilmesem de başınızı "erkeklerle belaya sokma" kısmıyla bir bağlantısını kuramadım. Tedavi görüyor musunuz?

millet değil erkek arkadaşına kocasına böyle davransa boşar adam valla.sadece soğuk yapmış yine iyi haliyle sıkıntı olmuştur ona.zamana bırak tedaviye devam hobiler edin kendine.

Valla adam çok sabretmiş.. Kendini toparlaman lazım. O ilaçlar bir işe yaramaz. Kafada bitirecesin hastalığı.

Anlattıklarınızın farkındasınız, hiç mi engel olamıyorsunuz kendinize ? Takıntı için sormuyorum; bu takıntıları ona soylememe açısından.

tek diyecegim ilaclarınızı bırakmamanız gerektigi.
bir yandan terapiye de gidin bence.

iliskiniz istediginiz sekilde devam eder mi bilemem ama en azından bu kisiyle veya herhangi biriyle yasayacagınız birlikteligin saglıklı olması sizin ru saglıgınızdan da geciyor,
önce kendiniz.
ihmal etmeyin...

çok çok geçmiş olsun ama çekilir gibi değil şuanki halin. onu kazanmayı bırak sen önce tedavine odaklan çünkü yazık ona da eziyet sana da kafanda kuruyosun onca şeyi

Tedavi olmadan kimseyi hayatına dahil etme. Ve bence gerçekten seviyorsan bırak kurtarsın kendini ona da yazık. Sen tadavine odaklan erkeklere değil.

Ben bunların OKB ile ilgisi olduğunu sanmıyorum, sadece ilgi çekmek için yapmışsın. Ama fazla naz da aşık usandırır...Yaşın kaç bilmiyorum ama onunla bununla tartışman falan tam çocukça şeyler. ...biraz saçmalamışsın, sırf dikkat çekmek için...

ya kusura bakma çok da geçmiş olsun ama hastalığını atlatana kadar bence sevgilinden biraz uzak dursan?
çok yakın bir arkadaşım 4 sene çok şey çektirdi bana istemeden. okb böyle bi rahatsızlık
gerçekten bi noktada artık ben yeter artık demeye başladım. çok değişik şeyleri takıyordu elinde değildi biliyorum ama çok üstüme geliyordu. takıntılarının pik yaptığı zamanlar uzak mı dursan? çocuğa da yazık
gaysin ne demek aidslisin ne demek yani

Psikolojik rahatsızlıklar sadece ilaç tedavisiyle aşılacak şeyler değil terapide almanı öneririm. Arkadaşlarında dediği gibi sizi sevdiğine inandık. Fazla bunalmış olmalı bu yüzden sizin öncelikle kuruntularınızdan vazgeçmeniz gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…