- 26 Mayıs 2015
- 38
- 5
-
- Konu Sahibi heybeli ada
Zaman herşeyin ilacı inanZamana bırakayim diyorsunuz yani
Sonra işyerinde başımı erkeklerle belaya soktum can sıkıntısından bi onla, bi onla Konuştuğum için. O yine arkamda oldu bırakmadı.
Bu da mı obsesif kompulsif bozukluğundan onu anlayamadım? bence ilgi gördükçe şımarmışsın,elindekinin kıymetini bilmemişssin.bunu o da farketmiş olucak ki senden soğumuş. kaybediceğini anlayınca sevgilinin kıymeti artmış. zaman değil bunu çözücek şey.ancak değişirsen ve ispatlarsan onu kazanırsın yoksa bitmiş gibi bu iş.
ya kusura bakma çok da geçmiş olsun ama hastalığını atlatana kadar bence sevgilinden biraz uzak dursan?Merhabalar.
1 yıllık bir ilişkim var ama şu sıralar çok çalkantılı.
Ben Obsesif Kompulsif hastasıyım maalesef10 aydır ilaç tedavisi görüyorum. Olur olmaz herseyi kafama takarim. Mesela bi kere takmıştım sen gaymisin dedim çocuğa. Bu kafamda bitip başka takıntı başlayana kadar onu suçladım o çok Sabırlı idi :/ sonra erkek arkadasimin iki kulaginida küçükken deldirmişler şuan kapali ama izi var. Batıl Saçmasapan bişey için 30 sene öncesi tabii o zamanlar. Bunu öğrendim bu sefer sen kız doğdunda cinsiyet mi değiştirdin diye başının etini yedim o yine yanımdaydi. Sonra aids'e taktim. Beynimde onun aidsli olduğuna karar kıldım Kendimce sebepsiz. O bunada eyvallah dedi gitti test yaptirip ispatladi bana. Sonra işyerinde başımı erkeklerle belaya soktum can sıkıntısından bi onla, bi onla Konuştuğum için. O yine arkamda oldu bırakmadı. Seviyordu beni. Daha anlatmadığım çok şey var kısa kesiyorum. Sürekli iş değiştiriyorum o gece gündüz Peşimde benle geliyor iş Arıyor evraklarımı yapıyor, kıyafetlerimi teslim alıyor. Canım sıkkın dediğimde anında Yanımda. Gece Çalışıyor uyumadan tekrar işe gidiyor. Benim yüzümden ama ben yine memnun olmuyorum geçen kavga ettik bu ara bana soğuk onu geri kazanmak istiyorum, toparlanicam da inş yardım edermisiniz neler yapabilirim ?