slm kızlarrr...beni hatırlayan vardır belki içinizden !!her ay bebiş varmı yokmu testler belirtiler falan filan çok başınızın etini yemiştim:bbo:en sonunda çok fazla stres yaptım olmuyor diye tam 9 ay kalamadım o dönem mantar ve idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ve korunmaya karar verdim korunmada geri çekilme ile(mantar ve i.y.e geçene kadar prezervatfti)...biliyorum aslında çok güvenilir bi yöntemde değil ama hap içemem kilo aldırdığını ve sinir yaptığını duydum içemedim,prezervatifte açıkçası hiç tercih etmedm4 aydır böyle korundum kalmadım fakat geçen ay adetim normalde 3 günde biterken bu kez 1 hafta sürdü bide bu ay sürekli midem bulandı ara ara bu adetten sonra oluyor..birde karnımda seyirme oluyor bu belkide alakası yok ama bende takılı kaldım...eşim emin kendinden ama ben yarın test yaptırmaya gidicem ona eminmisin dediğimde evettt diyor ama ozaman teste gerek yok diyorum olsun sen yaptır diyor benimde iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı zaten bir dahaki aya korunmayı bırakıcaktım acaba varmı yokmu diye geçirdiğim o heyecanlı günleride özledim o streside attım ve yine hazırım hihoyyyt şuan hamilelik için benim umudum eski sıfırın altında ama böyle hamile kalan varmı ??? benm çevremdede böyle kalan oldu ama ben yinede sizlere sormak istedim:enbuyukkk:
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
geri çekilme yöntemi ile hamile kalan varmı kızlarr???
- Konu Sahibi asya23
- Başlangıç Tarihi