Geri çekilme ile hamile kalmış olabilir miyim?

Papatya011

18.09.2020🐣 25.05.2022
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
2.689
3.449
133
26
Merhaba biz evleneli 1 yıl oldu 10 aydır prezervatif ile korunuyorduk 2 aydır geri çekiliyor. Geçen ay adet oldum ama bu ay ilişkide ikisinde çok akıntım oldu ilişki sırasında beyaz yapışkan sümüğümsü kıvamda sıvıydı 2 gün arayla ikisindede oldu korktum acaba ondan mı geldi diye birkaçgün sonra midemi üşüttüm diye düşüniyprum ama midemden agzıma kötü tatlar geliyodu cok hafif bir kasık agrım vardı ama cok hafif 2 gün sonra yani dün yine kasıklarımda ağrı olmaya başladı ve bugünde var biraz daha 1 hafta var bat tarihime ama korkuyorum işte hadi hamile kaldıysam diye içime direk hiç boşalmadı bugüne kadar ama dediklerine göre geri çekilmede çok hamile kalan varmış kaç gündür uyku uyuyamıyorum düşünmekten çünkü üniversite okuyorum 1 sene daha beklememiz lazım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa üşütmüş olduğundan mı oluyor

Keske sansa birakmasaydiniz
Olabilirsiniz
Geçen ay olmayınca bu ayda olmaz diye düşündük ama kasıklarımda ve belimde sizi oluyo korkuyorum o yüzden bir yanımda aman sende çok abartıyosun diyo diğer yanımda yorumları okudukça telaşlanıyo

Geri çekilme ile hamile kalan var mı hiç aranızda?
Ben o şekilde kaldım.şu an alttaki hatalı takvim çünkü düştü.hiç beklemiyordum ve ilk kez adet tarihimi unuttum...fark ettiğimde test yaptım ve pozitifti.eşim de ben de çok şaşırmıştık.nasıl oldu bu diye...

Adet tarihiniz ne? Kan testi verin...kaşık ağrısı varsa adete yakınsınızdır.hemen çıkar.

Canım bnde de akıntı çok olmuştu hemde bebek istememize rağmen hamilelik değildi olmadıda bebmki yapışkan değildi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…