Gerginseniz Bu Animasyon Tam Size Göre

senin avatarda bi pozitiflik verio sölemeden edemicem :roflol:
ama sık kullanınlarıma ekledim bunu süper bşy saol cnm a.s.

yafff canım çekti işte ..bu saattede kim gidip alacak...iyiki ham,iş değilim valla biyerim mutlaka şişerdi...:icecream:

Yahu annemle devamlı kavga ediyoruz bu zımbırtı yüzünden :roflol::roflol: Bende hiç kalmadı , annemin odaya uğramaya gidiyorum ben sırnaşık şey

en sevdiğim stres atma yöntemlerinden biridir ama ben bunları genelde bükerek patlatmayı seviyorum.. ama hiç yoktan iyidir... saolasınşakkıdı

canom yaaa ben bunu hep severdım ne zaman yenı bırsey alsam hala gızlı gızlı yaparımşakkıdı

gerçeğini çekti canım :) ne anlarızki cidden süper şekilde rahatlatır ay gece gece kalk ara bul bi eyrlerden ondan diyo şeytan :)

valla süperdi bayıldım,hiç bırakmak istemedim ,sesini de sonuna kadar açtım ki kulaklarım da bayram etsin,keşke reeli de olsa da patlatsam canım çekti valla.dur yaa ben biraz daha oynıyayım,tıklamadan oynamak daha zevkli ayrıca belirteyim,teşekkür ederim ellerine sağlık

herhalde gercegi ile daha zevkli olur ama gerccegi olmadigi vakit bunla idare edelim :smiley-cool: :smiley-cool:

:-)

X