• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekten mutlu musunuz?

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
Gerçekten Mutlu Musunuz?

CİDDEN DOĞRU DAHA İYİ OLABİLİRDİ:)))

Daha İyi olabilirdi
Genel olarak olmasını istediğiniz gibi bir hayatınız var ve idare ettiğini düşünüyorsunuz. Ancak ara sıra “daha iyi olabilirdi” demekten de kendinizi alamıyorsunuz. Belki size daha fazla destek olabilecek arkadaşlara ihtiyacınız var ya da kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir işe. Hayatınızda birşeyler eksik ve onu bulduğunuz an gerçek mutluluğu da bulmuş olacaksınız.

valla şekerimmm bir bebeğim olsa herşey daha iyi olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim ben...
onun haricindede çok şükür ama elbette istekler,arzular,değişiklikler hep olucak hayatımızda...
tam olarak hiç birşey malesefki dört dörtlük değil...
yani sorunun cevabı olarak KISMEN EVET DıYEBıLıRıM AMA evett DAHA ıYı OLABıLıRDı...

Daha ıyi olabilirdi
Genel olarak olmasını istediğiniz gibi bir hayatınız var ve idare ettiğini düşünüyorsunuz. Ancak ara sıra “daha iyi olabilirdi” demekten de kendinizi alamıyorsunuz. Belki size daha fazla destek olabilecek arkadaşlara ihtiyacınız var ya da kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir işe. Hayatınızda birşeyler eksik ve onu bulduğunuz an gerçek mutluluğu da bulmuş olacaksınız.
inanın testi yapmadan yazdım ama testte aynen çıktıı:))

Daha İyi olabilirdi

hicbir hayat,dort dortluk degildir,ben halime hep sukrederim,beterin beteri var bilirim,,,
sanirmisin en buyuk dert sende var,,
senin derdini nimet sayanlar var,

bu sozu aklima getirir,halime sukrederim,ama hayalsizde yasanmiyo,Turkiyede yasasa idim,eminimki su halimden binkat daha mutlu olacagima,ama dedim ya bunada sukuryerimseniben

Olmasını istediğiniz gibi bir hayatınız var ve çok mutlusunuz
Hayatınızdan kesinlikle çok memnunsunuz, her günün size yeni birşeyler getirebileceğine inanıyorsunuz. Küçük şeylerden mutlu olmayı başarabiliyorsunuz ve istediklerinizi saplantı haline getirmek yerine sahip olduklarınıza şükür ediyorsunuz. Herşey her zaman istediğiniz gibi gitmesede bunu çok büyütmüyorsunuz ve geleceğe umutla bakmayı başarabiliyorsunuz.

:dance::icecream:

daha iyi olabilirdi...

gercektende daha iyi olabilirdi.bazen istedigim fırsatlar elime gecmedi,bazende gecen fırsatları ben engelledim..iş,aşk her konuda...akısına bırak anı yasa demekte olmuyor..off bilmiyorumki dertlendim yine mafoldumben

Daha İyi olabilirdi

Olacak inşallah..
Çok daha iyi olacak inşallah:lepi:

Hayatınızdan kesinlikle çok memnunsunuz, her günün size yeni birşeyler getirebileceğine inanıyorsunuz. Küçük şeylerden mutlu olmayı başarabiliyorsunuz ve istediklerinizi saplantı haline getirmek yerine sahip olduklarınıza şükür ediyorsunuz. Herşey her zaman istediğiniz gibi gitmesede bunu çok büyütmüyorsunuz ve geleceğe umutla bakmayı başarabiliyorsunuz.

bence daha iyi olabilirdi ama bu cikti sonuc olarak.. farkinda olmadan cokmu mutluyum ne =)

bence daha iyi olbilirdi benim fikrimde bele :delphin:

Daha İyi olabilirdi

Son zamanlarda bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmediğini fark etmiş olmalısınız. Sanki mutluluğun gittikçe ellerinizin arasından kaydığını ve yavaş yavaş gözden kaybolduğunu hissediyorsunuz. Kesinlikle bir değişikliğe ihtiyacınız var çünkü şu anda yaptıklarınız işe yaramıyor ve sizi mutlu etmeye yetmiyor. Silkelenip kendinize gelmelisiniz ve ne pahasına olursa olsun, hayatınızın rotasını değiştirmelisiniz.

Daha İyi olabilirdi

Genel olarak olmasını istediğiniz gibi bir hayatınız var ve idare ettiğini düşünüyorsunuz. Ancak ara sıra “daha iyi olabilirdi” demekten de kendinizi alamıyorsunuz. Belki size daha fazla destek olabilecek arkadaşlara ihtiyacınız var ya da kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir işe. Hayatınızda birşeyler eksik ve onu bulduğunuz an gerçek mutluluğu da bulmuş olacaksınız. ......
aynen öyle tek eksiğim galiba bebeiğm :(((

evet cok sukur.. opuyorumnanaktan zor zamnların ardından guzel bı hayatım ve mutlu bır evlılıgım var.. :delphin: cok sukur Rabbıme daha ne ısteyebılırım kı.. :kedi:

Hayatınızdan kesinlikle çok memnunsunuz, her günün size yeni birşeyler getirebileceğine inanıyorsunuz. Küçük şeylerden mutlu olmayı başarabiliyorsunuz ve istediklerinizi saplantı haline getirmek yerine sahip olduklarınıza şükür ediyorsunuz. Herşey her zaman istediğiniz gibi gitmesede bunu çok büyütmüyorsunuz ve geleceğe umutla bakmayı başarabiliyorsunuz

:Saruboceq:sükürler olsunki öyle:Saruboceq:

Daha ıyi olabilirdi

Daha ıyı olabılırdı dıyo herseyde neden hep daha ıyısını ıster de onun ıcın calısırım kı.Gercı sevıyorum bı adım otesı ıcın ugrasmayı ben :lepi:

Hayatınızın Rotasını Değiştirmelisiniz
Son zamanlarda bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmediğini fark etmiş olmalısınız. Sanki mutluluğun gittikçe ellerinizin arasından kaydığını ve yavaş yavaş gözden kaybolduğunu hissediyorsunuz. Kesinlikle bir değişikliğe ihtiyacınız var çünkü şu anda yaptıklarınız işe yaramıyor ve sizi mutlu etmeye yetmiyor. Silkelenip kendinize gelmelisiniz ve ne pahasına olursa olsun, hayatınızın rotasını değiştirmelisiniz.

eklenecek bişi yok görünen köy klavuz istemez......

Back