ben de 24 yaşındayım ve bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var 1 hafta sonra 5.seneye giricez artık bende böyle triplere girdim ama haklı olarak biraz niye olmadı hala neyi bekliyoruz gibilerindenama sizin daha yeni sanırım bazı şeyle için yaştan dolayı telaşlanabilirsin belki ama isteklerini açık bir dille söylersen karşılıklı ortakbir noktada buluşabileceğinizi sanıyorum
bence gereksiz bir şekilde trıp yapıyorsun... erkek arkadasın tabiki ailenle tanısacak.. annen tanıyacak.. hem sen de karşı tarafla tanıs tanısınlar senı.... niye aceleye getiriyorsunuz ki zaten birbirinizi seviyorsunuz. kendi aranızda bı yuzuk alın takın cok sorun oluyorsa.. ıstemeyı de sora yaparsınız yüzüklerinizi değiştirip güzel bişleler takarsınız günün anlam ve önemine uygun...ardından nısan evlilik.. ne aceleniz var. oyle hoppadanakdüğün de yapılmaz ki ama...herşe düşünülmeli. diimi ama ?
sonunda birileri dogru bişey yazdı yani..
hepiniz birbirinizi gazlıyosunuz kızlar yokyere... ortada bişey yokken ortalıgı karıstırmanın alemi yok böle hassas donemlerde...
yasadık bizde gectik bu yollardan biliyoruz...
kimsenin sizi oyaladıgı falan yok... adamın istekleri gayet mantıklı... bole yapmaya devam edersen kendinden sogutursun adamı soliyim
erkeklerin en nefret ettigi tiptir evlilik meraklısı gibi duran kendini agırdan satmaayan kadınlar... neden degerinizi kaybettiriyosunuz... zamanını bekleyin... kimseyi itmeye durtmeye gerek yok heleki böle konularda
sonunda birileri dogru bişey yazdı yani..
hepiniz birbirinizi gazlıyosunuz kızlar yokyere... ortada bişey yokken ortalıgı karıstırmanın alemi yok böle hassas donemlerde...
yasadık bizde gectik bu yollardan biliyoruz...
kimsenin sizi oyaladıgı falan yok... adamın istekleri gayet mantıklı... bole yapmaya devam edersen kendinden sogutursun adamı soliyim
erkeklerin en nefret ettigi tiptir evlilik meraklısı gibi duran kendini agırdan satmaayan kadınlar... neden degerinizi kaybettiriyosunuz... zamanını bekleyin... kimseyi itmeye durtmeye gerek yok heleki böle konularda
canım bence sen yine de kendi planlarını yap sonuçta hayatımızı karşı taraftaki kişiler için yaşamıyoruz ne istiyorsan sınav mı kurs mu vs. yap bence erkek arkadaşınada biraz zaman ver şu an çok sinirlisin sanırım öfkene yenilme yine de derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?