selam güzel topluluğun güzel bayanları senelerdir kadınlar kulübüne üyeyim çok sıkıştıkça hep burdan bir şekilde birilerinden yardım istedim ve yardım da edildi bende artık büyüdüm ve evlenicek çağa geldim erkek arkadaşımla 1 yıldır tanışıyoruz ve 8 aydırda birlikteyiz benim yaşım 24.5 onun yaşı 31.5 yani artık uzunca filört edebilme yaşını ben değilsem de o geçti diye düşünüyorum (= evlenme teklifimi ilişkinin 4. ayında aldım ama yüzük henüz yok seni istemeye gelicem yarın gibi bir cümle kurması üzerine( ki bunu en yakın zamanda istemeye gelmem lazım seni niyetiyle söyledi sohbetin gidişinden onuda belirtimde sevgilimi kaypak birisi sanmayın ) ben konuyu anneme açtım seninle tanıştırıcam dedim annemde hazır kardeşinde burdayken gelsinler tanışalım söz nişan neyse takalım dedi olumlu yaklaştı yani bende geri dönüş olarak hayatımın törpüsüne dedim ki hazır bayramda geliyo beni bayramda yada öncesinde yada sonrasında istemeye gelin onun bana dediği şey ise şu oldu benim seni istemem için annenle tanışmam lazım onun beni tanıması lazım böle aceleye getirmeyelim dedi haydaaa ölimi öldürimi ben kardeşim aralık 12 de kısa dönem askerliğe gideceği için söylemiştim ki okulumda zaten haziranda biticek o bana öyle deyince erteliyomuş gibi hissederek bir güzel payladım dün akşam şimdi aramız limoni çünkü sanki ben zorluyomuşum gibi hissettim madem seni istemeye gelicem demeseydin be adam bu konuda inanılmaz iletişim problemi yaşıyoruz ama bende karar verdim artık ağzımı açmicam kardeşim mayısta gelince askerden benimde kpss için yoğunlaşmış olmam gerekicek e 7 temmuzda sınava giricem 15 temmuz ramazan mübarek ayda nişan olmaz bayramdı seyrandı nişanı taaa ağustos sonuna yaparsak düğünüde bir sene ertelicem oh olsun ona kış vakti evlenemem ben. ya ben haksızmıyım ya gereksizmi triplerdeyim yada nasıl düzgün iletişim kurabilirim onunla o bana ne dese ben gereksiz yanlış anlıyorum mesela o bana öyle dediya içimden diyorum ki ohoo istemezsen isteme zaten gönlün olsaydı şimdiye çoktan gelirdin tamam derdinde annemle tanıştırılmayı bekliyomuş laf mı falan gibi fesatlıklar hesaplar içindeyim bana yol gösterin nolurr
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İsteme gereksiz istemeye geldin di gelmedindi gelmicedi triplerindeyim yardım..
- Konu Sahibi serra_48
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gereksiz trip yapıyorsun gibime geldi acıkcası
yani bu işlerin aceleye getirilmemesi taraftarıyım ve beyfendi cok dogru bir noktaya deginmiş.. o annenle babanla vs tanısmadan olmaz ki bu işler
önce damat adayı tek basına aile bireyleri ile tanısır.. gelin adayı da
sonra aileler bi tanısır hepberaber
ancak ondan sonra isteme-söz-nişan olaylarına girilir... ayrıca o yasını sorun etmiyorsa sen neden beklemeyi sorun edeceksin ki? daha 24 yasındasın bırak o telaslansın biseyler için
kız dedigin gelin adayı dedigin kendiini agırdan satmalı... agzını bile açma
niyeti olan adam napar eder yapar zaten...
dedigi gibi önce tanısma işlerini bir aradan cıkarın özellikle aileleri biraraya getirin orda buyukler de konusur bu mevzuları yoluyla yordamıyla
mutlulklar canım
yani bu işlerin aceleye getirilmemesi taraftarıyım ve beyfendi cok dogru bir noktaya deginmiş.. o annenle babanla vs tanısmadan olmaz ki bu işler
önce damat adayı tek basına aile bireyleri ile tanısır.. gelin adayı da
sonra aileler bi tanısır hepberaber
ancak ondan sonra isteme-söz-nişan olaylarına girilir... ayrıca o yasını sorun etmiyorsa sen neden beklemeyi sorun edeceksin ki? daha 24 yasındasın bırak o telaslansın biseyler için
kız dedigin gelin adayı dedigin kendiini agırdan satmalı... agzını bile açma
niyeti olan adam napar eder yapar zaten...
dedigi gibi önce tanısma işlerini bir aradan cıkarın özellikle aileleri biraraya getirin orda buyukler de konusur bu mevzuları yoluyla yordamıyla
mutlulklar canım
ben de 24 yaşındayım ve bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var 1 hafta sonra 5.seneye giricez artık bende böyle triplere girdim ama haklı olarak biraz niye olmadı hala neyi bekliyoruz gibilerinden ama sizin daha yeni sanırım bazı şeyle için yaştan dolayı telaşlanabilirsin belki ama isteklerini açık bir dille söylersen karşılıklı ortakbir noktada buluşabileceğinizi sanıyorum
ben de 24 yaşındayım ve bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var 1 hafta sonra 5.seneye giricez artık bende böyle triplere girdim ama haklı olarak biraz niye olmadı hala neyi bekliyoruz gibilerinden ama sizin daha yeni sanırım bazı şeyle için yaştan dolayı telaşlanabilirsin belki ama isteklerini açık bir dille söylersen karşılıklı ortakbir noktada buluşabileceğinizi sanıyorum
hayyy canım sorma ben ağzımın payını aldım baktım burdan cevap gelmeyince kimseden bildiğim yoldan gidim dedim erkek arkadaşıma dedim ki bak hazır bayram geliyo kardeşimde askere gitmeden bi adını koyalım dedim bu kadar net bir ifadeyle ve aynı netlikle cevabımı aldım ben zaten bir yılımı gözden çıkardım niye aceleye getirim ki hem sen okulunu bitirmeden ben böle bi girişimde bulunmam dedi bende mal gibi kaldım demedim madem niye böle böle konuştun diye şuan çokkarışık vaziyetteyim hatta ki niyeti bile bozdum yani herşeyi düşünüyorum artık ve umrumdada değil çok üzülerek söylesemde madem okulumun bitmesini bekliyo işe girmemide eşşek gibi beklicek gerekirse 3 sene 5 sene hıhhh
- 4 Ekim 2011
- 33
- 1
- 36
Öncelikle merhaba..
Benim fikrimce böyle konusmaları erkek yapmalı...bayanın gelin edin demesi dogru degıl..erkek arkadasın eger nıyetı varsa zatenn enınde sonunda senı zor durumda bırakmamak ıcınn konuyu acacaktır.Ama sen adım atma derim.Senin hatan bence hemen annene acılman olmus erkek arkdsına guvenıpp..amaa içini sıkmaaa bence hersey yoluna gırer.Erkek arkdsnn evlilik fikrine alısmaya calısıyo oolabilir :))))))))
Benim fikrimce böyle konusmaları erkek yapmalı...bayanın gelin edin demesi dogru degıl..erkek arkadasın eger nıyetı varsa zatenn enınde sonunda senı zor durumda bırakmamak ıcınn konuyu acacaktır.Ama sen adım atma derim.Senin hatan bence hemen annene acılman olmus erkek arkdsına guvenıpp..amaa içini sıkmaaa bence hersey yoluna gırer.Erkek arkdsnn evlilik fikrine alısmaya calısıyo oolabilir :))))))))
- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
bence gereksiz bir şekilde trıp yapıyorsun... erkek arkadasın tabiki ailenle tanısacak.. annen tanıyacak.. hem sen de karşı tarafla tanıs tanısınlar senı.... niye aceleye getiriyorsunuz ki zaten birbirinizi seviyorsunuz. kendi aranızda bı yuzuk alın takın cok sorun oluyorsa.. ıstemeyı de sora yaparsınız yüzüklerinizi değiştirip güzel bişleler takarsınız günün anlam ve önemine uygun...ardından nısan evlilik.. ne aceleniz var. oyle hoppadanak düğün de yapılmaz ki ama...herşe düşünülmeli. diimi ama ?
bence gereksiz bir şekilde trıp yapıyorsun... erkek arkadasın tabiki ailenle tanısacak.. annen tanıyacak.. hem sen de karşı tarafla tanıs tanısınlar senı.... niye aceleye getiriyorsunuz ki zaten birbirinizi seviyorsunuz. kendi aranızda bı yuzuk alın takın cok sorun oluyorsa.. ıstemeyı de sora yaparsınız yüzüklerinizi değiştirip güzel bişleler takarsınız günün anlam ve önemine uygun...ardından nısan evlilik.. ne aceleniz var. oyle hoppadanak düğün de yapılmaz ki ama...herşe düşünülmeli. diimi ama ?
sonunda birileri dogru bişey yazdı yani..
hepiniz birbirinizi gazlıyosunuz kızlar yokyere... ortada bişey yokken ortalıgı karıstırmanın alemi yok böle hassas donemlerde...
yasadık bizde gectik bu yollardan biliyoruz...
kimsenin sizi oyaladıgı falan yok... adamın istekleri gayet mantıklı... bole yapmaya devam edersen kendinden sogutursun adamı soliyim
erkeklerin en nefret ettigi tiptir evlilik meraklısı gibi duran kendini agırdan satmaayan kadınlar... neden degerinizi kaybettiriyosunuz... zamanını bekleyin... kimseyi itmeye durtmeye gerek yok heleki böle konularda
- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
hepiniz birbirinizi gazlıyosunuz kızlar yokyere... ortada bişey yokken ortalıgı karıstırmanın alemi yok böle hassas donemlerde...
kimsenin sizi oyaladıgı falan yok... adamın istekleri gayet mantıklı... bole yapmaya devam edersen kendinden sogutursun adamı soliyim
erkeklerin en nefret ettigi tiptir evlilik meraklısı gibi duran kendini agırdan satmaayan kadınlar... neden degerinizi kaybettiriyosunuz... zamanını bekleyin... kimseyi itmeye durtmeye gerek yok heleki böle konularda
valla yaa.... hem adam zaten senin.. gitmio bir yere... dgn ıcın hazırlanın bıseler alın yani... 1 yıl nedir ki. hemen gelir geçer... hem kardeşiniz de olur dgnde ... kendini ağırdan sat bencede...
Son düzenleyen: Moderatör:
beni tamamen yanlış anlamışsınız seni istemey gelicem diyen kendisiydi buun üzerine anneme açılan bendim yoksa benim aman evlenim hadi yüzük takim gibi bi derdim asla yok herkesin paşa gönlü bilir benim önümde kendi hayatıma dair yapmam gereken birçok şey var sıkıntı şurda çıktı seni istemeye gelicem sözünü ben ciddiye alıp annemle konuşunca onada dedimki madem niyetin bu kardeşim askere gitmeden gel iste madem ama ben cevabımı aldım sağolsun çokta güzel söyledi benim için artık bu konuların hiç bir önemide yok burda yazılanların birçoğunu tabikide dikkate alıyorum ama sorun şu ki bir dediği bir dediğini tutmayan birisiyle beraberim değiştiremezsem bu huyunu hayatımıda birleştirmeyi düşünmüyorum ayrıca şuan onla kavga ettiğim için sinirlede yazıyo olabilirim belki 10 gün 15 gün sonra bunları okurken yuh neler demişim dicem ama şuanki düşüncem o
canım bence sen yine de kendi planlarını yap sonuçta hayatımızı karşı taraftaki kişiler için yaşamıyoruz ne istiyorsan sınav mı kurs mu vs. yap bence erkek arkadaşınada biraz zaman ver şu an çok sinirlisin sanırım öfkene yenilme yine de derim ben
evet bende kendimi frenlemeye çalışıyorum bu olay olalı iki hafta oldu ama benim öfkem yeni diniyo ne yazıkki ve başka sebeplerden hıncımı aldım tabi onun dünyadan haberi olmadığı için de sudan sebeplerden tartışıyomuşuz gibi düşünüyor. son sınıfta olmam kurum sınavları stresi yaklaşan vizelerimin gerginliği bide onun bu vazgeçtim havası beni iyice çileden çıkarmıştı yeni yeni toparlıyorum hatalı davrandığımında farkındayım ama engel olamıyorum
Son düzenleme: