• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekli olan her şeyi yapmama rağmen dişlerim çürüyor ne yapmam gerek?

Orewaousama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1
0
1
24
Çocukluğumdan bu yana diş sıkıntıları çekiyorum her gün dişlerimi en az 2 kere fırçalayıp diş ipi kullanıyorum ama bir şekilde dişlerim çürüyor 1 2 ay önce ön dişlerimden birinin kararamaya başladığını gördüm bu da bardağı taşıran son damla oldu artık bıktım şu diş meselelerinden acaba sağlığımda mı bir sıkıntı var diyorum ama genetik de olabilir vitamin falan mı kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bir bildiğiniz varsa :(

Çocukluğumdan bu yana diş sıkıntıları çekiyorum her gün dişlerimi en az 2 kere fırçalayıp diş ipi kullanıyorum ama bir şekilde dişlerim çürüyor 1 2 ay önce ön dişlerimden birinin kararamaya başladığını gördüm bu da bardağı taşıran son damla oldu artık bıktım şu diş meselelerinden acaba sağlığımda mı bir sıkıntı var diyorum ama genetik de olabilir vitamin falan mı kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen bir bildiğiniz varsa :KK43:
Tabi ki bunlari diş doktoruna sormalısınız gidip Cok gecmis olsun.

sadece dişleri temiz tutmakla bu çözülmüyor sanırım. İçten gelen bir hastalık veya eksiklikten de oluyor. eşim küçükken çok antibiyotik kullanmış. hergün sabah öğle akşam diş fırçalar ağız suyu vs. kullanır ama dişleri yine de zayıftır kolay çürür. Doktora gittiğimizde küçükken çok hastalandığı antibiyotik kullandığını öğrenince ondan da olabileceğini söylemişti. Kalsiyum azlığı da dişleri etkiler. detaylıca doktora gitmeniz daha sağlıklı olur.

bende diş eti çeki
lmesi var ve genetik olduğuu söyledi doktor, çürüme durumu da genetikmiş belirli bir ömrü varmış o dolduğunda çürürmüş diş. iyi bakmakla sadece ömrünü biraz olsun uzatabilirmişiz ama ne kadar iyi bakarsak bakalım vadesi dolduğunda bitiyormuş ne yazıkkıi, siz iyi bakmaya devam edin ki müğmkün olduğunca uzasın süresi

Back