gerdek gecesi kan gelmemesi

sevgiselman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
1
0
24
Bayanlar selamunaleyküm 4 gün önce dünya evine girdim düğünden gelip gerdeğe girdik fakat benden kan falan gelmedi bakireyim eşim de neden gelmedi falan dedi bir şey de diyemedim aranızda böyle bir şeyi yaşayanlar var mı doktora mı gitsek dedi bilmiyorum dedim doktor ne der onu da bilmiyorum korkuyorum açıkçası benzer durumu yaşayanlar varsa bilgilendirebilirler mi bundan sonra gelir mi Kan

ayy bıktım bu konulardaaann. al şekil A, benden de gelmedi. 13 aydır evliyim hala daha gelmedi. esim de bana güvendiği ve ben de güvenini hiç sarsmadığım için bir kez aramızda muhabbeti bile geçmedi. zaten bir çok kadında kanama olmaz bir çok sebepten dolayı. normalll bir sey buu. esiniz bir araştırsın Allah aşkına cahil olmayın lütfen deliriceeemmm yaaaaa

Penisi küçüktür veya zarın esnektir gelmemiş olabilir yada geldi 1 damla siz farketmediniz. Ayrıca her kadın kanar diye bir kural yok bakire olup kan gelmeyenlerde var. size niye güvenmiyor? Esinle İlişkiye girmissin zaten doktor bakire değilsin derse n'olacak?
Ayrıca sizde onun geçmişini sorgulayın madem doktora gidelim demek ne? Senin hareketlerinden bile anlamaliydi geçmişte birşeyler yaşamadığını.

Son düzenleme:
Eşinizin şüpheci tavrı doktora gidelim teklifi hiç ama hiç hoş değil.
Resmen sizi kızlık zarı muayenesine götürmek istiyor.

Şimdi siz yok mok dediğiniz için hepten şüphelenecek hanzo.
Gidin o zaman. Doktora sorun açıklasın hanzo eşinize.

Ya abla git doktora al raporunu sonra raporun kendisini alnına yapıştır, dövmesini sırtına yaptır 2 ay sonra hamile kalıp bu adamdan en az 4 çocuk yap OFFF

Canım benden de gelmemişti Hatta cok stress oldum eşime de demiştim istersen bir doktora gidebiliriz o da bana sacmalama sana güveniyorum ve seni çok seviyorum demişti bir kaç kere girilen ilişkiden sonraydı sanırım kan geldi ve ben o yırtilmayı hissettim öyle acılı bir şey değil korkma sonra ara ara 3-4 gün silik kan şeklinde geldi ve bitti

Aşko sanırım bi ben kan gölü geçirdim

Benim bir arkadaşımda çocuk düşünüyorlardı doktora gittiler doktor kızlık zarının tam yırtılmadıgını söylemişti 6-7 aylık evlilerdi düşünün. Benim dakikasında sular seller gitti hatta 3-4 gün kanama sürmüştü

Bu kan meselesini anlamıyorum. Herkeste kan gelecek diye birşey yok. Yengemden gelmemişti misal . Doğumda zarı bozulmuş esnek zarmış. Bunu ben evlendiğimde yengem böyle bir olayda var haberin olsun diye anlatmıştı bana. Eşler birbirini tanıyıp güvenlikten sonra diğerlerine koca düşer soryyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…