- 6 Haziran 2024
- 1
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi sevgiselman
Penisi küçüktür veya zarın esnektir gelmemiş olabilir yada geldi 1 damla siz farketmediniz. Ayrıca her kadın kanar diye bir kural yok bakire olup kan gelmeyenlerde var. size niye güvenmiyor? Esinle İlişkiye girmissin zaten doktor bakire değilsin derse n'olacak?Bayanlar selamunaleyküm 4 gün önce dünya evine girdim düğünden gelip gerdeğe girdik fakat benden kan falan gelmedi bakireyim eşim de neden gelmedi falan dedi bir şey de diyemedim aranızda böyle bir şeyi yaşayanlar var mı doktora mı gitsek dedi bilmiyorum dedim doktor ne der onu da bilmiyorum korkuyorum açıkçası benzer durumu yaşayanlar varsa bilgilendirebilirler mi bundan sonra gelir mi Kan
Eşinizin şüpheci tavrı doktora gidelim teklifi hiç ama hiç hoş değil.Bayanlar selamunaleyküm 4 gün önce dünya evine girdim düğünden gelip gerdeğe girdik fakat benden kan falan gelmedi bakireyim eşim de neden gelmedi falan dedi bir şey de diyemedim aranızda böyle bir şeyi yaşayanlar var mı doktora mı gitsek dedi bilmiyorum dedim doktor ne der onu da bilmiyorum korkuyorum açıkçası benzer durumu yaşayanlar varsa bilgilendirebilirler mi bundan sonra gelir mi Kan
Canım benden de gelmemişti Hatta cok stress oldum eşime de demiştim istersen bir doktora gidebiliriz o da bana sacmalama sana güveniyorum ve seni çok seviyorum demişti bir kaç kere girilen ilişkiden sonraydı sanırım kan geldi ve ben o yırtilmayı hissettim öyle acılı bir şey değil korkmaBayanlar selamunaleyküm 4 gün önce dünya evine girdim düğünden gelip gerdeğe girdik fakat benden kan falan gelmedi bakireyim eşim de neden gelmedi falan dedi bir şey de diyemedim aranızda böyle bir şeyi yaşayanlar var mı doktora mı gitsek dedi bilmiyorum dedim doktor ne der onu da bilmiyorum korkuyorum açıkçası benzer durumu yaşayanlar varsa bilgilendirebilirler mi bundan sonra gelir mi Kan
Aşko sanırım bi ben kan gölü geçirdimayy bıktım bu konulardaaann. al şekil A, benden de gelmedi. 13 aydır evliyim hala daha gelmedi. esim de bana güvendiği ve ben de güvenini hiç sarsmadığım için bir kez aramızda muhabbeti bile geçmedi. zaten bir çok kadında kanama olmaz bir çok sebepten dolayı. normalll bir sey buu. esiniz bir araştırsın Allah aşkına cahil olmayın lütfen deliriceeemmm yaaaaa
De ki çocukken ben bi havale geçirdim, ateşim 39-40 derecelere çıktı, kızlık zarım sen sıcaktan eri….