• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdeğe bile girmeden kaçtı, babalık davası açtı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Oktay Elkıran'ın 110 bin lira harcayıp evlendiği eşi, gerdek gecesi sevgilisine kaçtı. Başkasıyla evlenen kadın, 4 yıl sonra Elkıran'a babalık davası açtı
Sitene Ekle
gerdege-bile-girmeden-kacti-babalik-davasi-acti-6424778.Jpeg

İsviçre'de yaşayan Oktay Elkıran (24), 4 yıl önce memleketi Kayseri'ye gelerek tavsiye üzerine tanıştığı 17 yaşındaki Şemsi D. ile evlendi. Düğün için 110 bin lira harcayan Elkıran, eşi karnının ağrıdığını söyleyince gerdeğe giremedi.

İddiaya göre, genç kız, evliliğinin birinci günü de sevgilisiyle kaçtı. Boşanma davası açan Elkıran, eşinden 100 bin lira tazminat istedi. Şemsi D. de karşı dava açıp 500 lira nafaka ile 50 bin lira tazminat talep etti. Çiftin boşanmalarına 2 yıl sonra karar veren mahkeme, ağır kusurlu bulduğu Şemsi D.'nin tazminat ve nafaka talebini reddetti. Elkıran'ın tazminat talebinde ise genç kadının ekonomik durumunu gözönüne alarak 10 bin lira olarak kararlaştırdı.

'HERKESE İBRET OLSUN'

Elkıran, daha sonra başka biriyle evlenen eski eşi Şemsi D'nin kendisine babalık davası açtığını öğrenince ise şaşkına döndü. Gelen celpte babalık davası için mahkemeye çağırıldığını görünce sinirlenen Elkıran, "Halim herkese ibret olsun" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/gerdege-bile-girmeden-kacti--gundem-2167543/

110 bin liralık nasıl bir düğün bu ya, çözümü kolay olayın, dna testine bakar

Ay senin gibilere ibret olsun inşallah.
Sen İsviçre'den kalkıp buraya gelip mal alır gibi tavsiye üstüne kız alırsan ibretlik olacak kim şimdi?

Oktay Elkıran'ın 110 bin lira harcayıp evlendiği eşi, gerdek gecesi sevgilisine kaçtı. Başkasıyla evlenen kadın, 4 yıl sonra Elkıran'a babalık davası açtı
Sitene Ekle
gerdege-bile-girmeden-kacti-babalik-davasi-acti-6424778.Jpeg

İsviçre'de yaşayan Oktay Elkıran (24), 4 yıl önce memleketi Kayseri'ye gelerek tavsiye üzerine tanıştığı 17 yaşındaki Şemsi D. ile evlendi. Düğün için 110 bin lira harcayan Elkıran, eşi karnının ağrıdığını söyleyince gerdeğe giremedi.

İddiaya göre, genç kız, evliliğinin birinci günü de sevgilisiyle kaçtı. Boşanma davası açan Elkıran, eşinden 100 bin lira tazminat istedi. Şemsi D. de karşı dava açıp 500 lira nafaka ile 50 bin lira tazminat talep etti. Çiftin boşanmalarına 2 yıl sonra karar veren mahkeme, ağır kusurlu bulduğu Şemsi D.'nin tazminat ve nafaka talebini reddetti. Elkıran'ın tazminat talebinde ise genç kadının ekonomik durumunu gözönüne alarak 10 bin lira olarak kararlaştırdı.

'HERKESE İBRET OLSUN'

Elkıran, daha sonra başka biriyle evlenen eski eşi Şemsi D'nin kendisine babalık davası açtığını öğrenince ise şaşkına döndü. Gelen celpte babalık davası için mahkemeye çağırıldığını görünce sinirlenen Elkıran, "Halim herkese ibret olsun" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/gerdege-bile-girmeden-kacti--gundem-2167543/
şaka gibi

şimdi bu düğün fotoğrafında bu adam 24 yaşındamıymış:KK57:

44 gibi duruyor ama kadın da 17 miş onun yüzü görünmediğinden yorum yapamıyorum bu konuda:KK53:

valla şu kadar para harcadım şu kadarlık düğün yaptım diye övünüyorlar dolandırılınca ağlıyor, parana değil sana gelen bi kadın bul o zaman

valla şu kadar para harcadım şu kadarlık düğün yaptım diye övünüyorlar dolandırılınca ağlıyor, parana değil sana gelen bi kadın bul o zaman
Haberde ısrarla 110 bin tl harcadı diye geçiyor:KK53:

üstüne bastıra bastıra

para olacağına bir nebze de zeka olsaymış belki bu durumlara düşülmezmiş

Haberde ısrarla 110 bin tl harcadı diye geçiyor:KK53:

üstüne bastıra bastıra

para olacağına bir nebze de zeka olsaymış belki bu durumlara düşülmezmiş

piremses olsa düğün o kadara çıkmaz:KK53::KK53:

düğünlerde bu kadar aşırı para harcamak görgüsüzlük, şekilci olmanın sonuda bu herhalde...

Ay bunun gibi 45 ıqluk adamlar isviçrede yaşıyor,ben burada. Adaletine tüküreyim dünya. :KK53:

Back
X