• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten üzülenin ahı tutar mı?

denizozalt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
18
8
1
Sebepsizce terkedip başkasına giden , giderken gurur kırıcı ağır sözler ben seni hiç sevmedim ki zaten diyip aylarca kandıran biri için ah ediyorum normalde böyle şeyler kesinlikle yapmam ama canım çok yanıyor gözüme uyku girmiyor o şu an bir başkasıyla sanırım allah benim halimi görüyor ahım tutar mı?

Surekli ayni konuyu actigin zaman ahinin tutma orani artmiyor..
Zamana birakacaksin,Allaha havale edeceksin..
Ve surekli bunu dillendirmekten vazgececeksin.

valla benim ahım fena tutmuştu:) öncelikle seni sevmeyen biri için kendini heba etme,gerçekten değmiyor,yıllar sonra dönüp baktığından iyi ki de olmamış diyeceksin.

Sebepsizce terkedip başkasına giden , giderken gurur kırıcı ağır sözler ben seni hiç sevmedim ki zaten diyip aylarca kandıran biri için ah ediyorum normalde böyle şeyler kesinlikle yapmam ama canım çok yanıyor gözüme uyku girmiyor o şu an bir başkasıyla sanırım allah benim halimi görüyor ahım tutar mı?
amaaan sal gitsin ne bu ya böyle. tutmaz kardeşim tutmaz sevgilim terk etti öhö öhö ler tutmaz. drama odaklanıp durma topla kendini sen de devam et hayatına

Buna benzer bir durumu 10 yıl önce ben yaşadım. İlkokuldan beri arkadaş olduğum biri vardı. Üniversite zamanına kadar hep konuştuk. Sonra bir gün çıkmak istedi benle çıkmaya başladık. Sonra bir gün beni beğenmediğini , sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi. O an çok üzüldüm kabullenmedim. Aylar geçti, ben işin gerçek yüzünü öğrendim. Meğer onun, evli 9 yaşında oğlu olan bir kadınla birlikteliği varmış. Onu unuturum belki diye bana gelmiş ama işe yaramamış. Velhasıl ben de senin gibi çok ah ettim ama kendimi yıpratmamla kalmışım. Kötüye bir şey olmuyor :) O yüzden sal. Her şerde bir hayır vardır unutma. Gün gelecek iyi ki olmamış diyeceksin :)

Yaşım itibariyle bu "aşk acısı"konularına tahammül edemiyorum.

Tutar zamanla

Ahın tutar mı tutmaz mı bilemem ama bu dünyadan kimse yaşattıgını yaşadan gitmiyor

Back