- 28 Ocak 2022
- 46
- 21
- 40
-
- Konu Sahibi derindenizxxz
Bende motiva full ergonomix 425 cc var. Benim öncesi nerdeyse yoktu ve bu yüzden bu bile küçük geliyor bana, keşke 500 yaptırsaymışım dedim hatta. 75c takıyorum şuan hatta hafif desteği var. 175-64 kgyum. Sanırım öncesi çok etkiliyor. Aradaki rakamların olmaması diye bir durum söz konusu olmamalı doktorlar protezi ameliyat öncesi sipariş ediyorlar ve geliyor zaten. Bence baştan savma bi cevap olmuş. Ve bence 400 cc sizi korkutmasın. 315 cc vardı bende ve tekrar ameliyat olup 425 taktırdım arada bariz bir fark olmadı diyebilirim.Çok teşekkür ederimm size de çok geçmiş olsun.. Hiç büyük olmuyo emin olun iniyo sonra. Ben 75 b idim, 80 c oldum. Ama 85 istiyordum. 400 cc asla düşünmem,340-350 ile değiştirelim hocam diyince ,ellerinde sadece 300 cc ve 400 cc olduğunu söyledi. Aradaki rakamlar yokmuş. Ekim ayındaki görüşmemize kadar belki bulunur dedi. Çok saçma,herkes takır takır yaptırıyo. Nasıl olmaz anlamadım inanın.
Ahh çok sevindim yorumunuza.. Tecrübeli bir arkadaşım yazar inşallah diyordum..Mutlulukla kullanının..Bende motiva full ergonomix 425 cc var. Benim öncesi nerdeyse yoktu ve bu yüzden bu bile küçük geliyor bana, keşke 500 yaptırsaymışım dedim hatta. 75c takıyorum şuan hatta hafif desteği var. 175-64 kgyum. Sanırım öncesi çok etkiliyor. Aradaki rakamların olmaması diye bir durum söz konusu olmamalı doktorlar protezi ameliyat öncesi sipariş ediyorlar ve geliyor zaten. Bence baştan savma bi cevap olmuş. Ve bence 400 cc sizi korkutmasın. 315 cc vardı bende ve tekrar ameliyat olup 425 taktırdım arada bariz bir fark olmadı diyebilirim.
Tşk.ederim. Hayır öncesinde az bişey çıkıntı vardı sadece, 75b full destekli kullanırdım doldurmazdı. Büyük değil gayet ortalama oldu bilmeyenler anlamıyor asla birşey olduğunu. Şuan sizin cebiniz genişlediği için sığmama durumu diye bir şey söz konusu olamaz artık çünkü deriniz esnedi. Ben 550 istesem o bile olurdu ikincisinde. Ben 1 sene sonra oldum ikinciyi. Sadece protez ücreti ve hastane ücreti verdim, doktor ücret almadı kendisi için. Benim ilki kas altıydı(dual plan) ikincisi kas üstü(kas zarı altı) yöntemiyle oldu. Kas zarı altında daha yumuşak ve doğal bi görünüm oldu.Ahh çok sevindim yorumunuza.. Tecrübeli bir arkadaşım yazar inşallah diyordum..Mutlulukla kullanının..
Sizin dokunuz var mıydı? Büyük takılmış ,400 leri asla düşünmüyodum doğrusu.
Ve doktorum dediki senin ameliyatında da elimizde ara cc ler yoktu. Şok oldum. Bana sığmadı demişti halbuki. Kaçı denedi ne sığmadıysa artık muamma.Baştan savdı valla doğru.
Siz kaç ay sonra ikinciyi oldunuz? Ücret aldı mı doktor? Zor oldu mu ve de ilk ameliyat gibi?
Şu anda benim baya yumuşak sizin de öyle mi? Motivalar mı böyle yumuşak yoksa benim derimle mi alakalı?