Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah Allah bağışlasın benim bir oğlum var simdi çok merak ediyoruz b sefer ne olcak diye elimizde degilBizim 9. haftada 169du kızdı.
Merhaba arkadaşlar merak ediyorum gerçekten kalp atışı 140 üzeri olunca kız bebek mi oluyor.biz 11 haftalığız ve kalp atış hızımız 169 dedi bugün dr sizce kız midir?cok merak ediyoruz
Hayırlısı olsun. Bana günah geliyor öbüründen de olsun merakı.Masallah Allah bağışlasın benim bir oğlum var simdi çok merak ediyoruz b sefer ne olcak diye elimizde degil
Günah neden olsun ki herkesin gönlünde birsey vardır mesela benim oğlum var ama yine erkek olsun istiyorum tabii kız olursa da çok mutlu olurum ama erkek olması Dock mutlu eder beni zaten zor bulmuşum evlatlarımı.ama gunah olacağını sanmıyorum sonuçta rabbim bile siz benden isteyin ben vereyim diyorHayırlısı olsun. Bana günah geliyor öbüründen de olsun merakı.
Yaa çok yorum okudum böyle gönlümde erkek var açıkçası oğluma es olsun istiyorum ama kızada cok mutlu olurun tabii bakalım rabbim hangisini nasip edecek160 çıkmıştı bizim ayyy dün gibi hatırlıyorum. Kız diye heveslenmiştim. Deli oğlan geldi.
Öyle geliyor dedim fetva vermiyorum burda.Günah neden olsun ki herkesin gönlünde birsey vardır mesela benim oğlum var ama yine erkek olsun istiyorum tabii kız olursa da çok mutlu olurum ama erkek olması Dock mutlu eder beni zaten zor bulmuşum evlatlarımı.ama gunah olacağını sanmıyorum sonuçta rabbim bile siz benden isteyin ben vereyim diyor
Benim bebeğimin de kalp atışı 170lerdeydi ilk haftalarda. Doktor erkek olarak yorumladı. Sebebini de şöyle açıkladı; erkek bebeklerde testesteron hormonu olduğu için kalp atışı yüksek oluyormuş. Birkaç hafta sonra da oğlum olacağını öğrendikMerhaba arkadaşlar merak ediyorum gerçekten kalp atışı 140 üzeri olunca kız bebek mi oluyor.biz 11 haftalığız ve kalp atış hızımız 169 dedi bugün dr sizce kız midir?cok merak ediyoruz
Hayırlısı olsun. Bana günah geliyor öbüründen de olsun merakı.
Yaa çok yorum okudum böyle gönlümde erkek var açıkçası oğluma es olsun istiyorum ama kızada cok mutlu olurun tabii bakalım rabbim hangisini nasip edecek
Hem oğlum çok istiyor hemde es olur diye düşündüm ama arada 8 yaş olacak amacanına mı susadın acaba 2 oğlan yer seni hhhah
Cinsiyeti ne olursa olsun ayni olmasi cok iyi oluyorHem oğlum çok istiyor hemde es olur diye düşündüm ama arada 8 yaş olacak ama