Gerçekten kalp atışı 140 üzeri kız bebek mi?

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
Merhaba arkadaşlar merak ediyorum gerçekten kalp atışı 140 üzeri olunca kız bebek mi oluyor.biz 11 haftalığız ve kalp atış hızımız 169 dedi bugün dr sizce kız midir?cok merak ediyoruz🙈

Merhaba arkadaşlar merak ediyorum gerçekten kalp atışı 140 üzeri olunca kız bebek mi oluyor.biz 11 haftalığız ve kalp atış hızımız 169 dedi bugün dr sizce kız midir?cok merak ediyoruz🙈

160 çıkmıştı bizim ayyy dün gibi hatırlıyorum. Kız diye heveslenmiştim. Deli oğlan geldi. 😂😂

Hayırlısı olsun. Bana günah geliyor öbüründen de olsun merakı.
Günah neden olsun ki herkesin gönlünde birsey vardır mesela benim oğlum var ama yine erkek olsun istiyorum tabii kız olursa da çok mutlu olurum ama erkek olması Dock mutlu eder beni zaten zor bulmuşum evlatlarımı.ama gunah olacağını sanmıyorum sonuçta rabbim bile siz benden isteyin ben vereyim diyor

160 çıkmıştı bizim ayyy dün gibi hatırlıyorum. Kız diye heveslenmiştim. Deli oğlan geldi. 😂😂
Yaa çok yorum okudum böyle gönlümde erkek var açıkçası oğluma es olsun istiyorum ama kızada cok mutlu olurun tabii bakalım rabbim hangisini nasip edecek

Günah neden olsun ki herkesin gönlünde birsey vardır mesela benim oğlum var ama yine erkek olsun istiyorum tabii kız olursa da çok mutlu olurum ama erkek olması Dock mutlu eder beni zaten zor bulmuşum evlatlarımı.ama gunah olacağını sanmıyorum sonuçta rabbim bile siz benden isteyin ben vereyim diyor
Öyle geliyor dedim fetva vermiyorum burda.

Benim bebeğimin de kalp atışı 170lerdeydi ilk haftalarda. Doktor erkek olarak yorumladı. Sebebini de şöyle açıkladı; erkek bebeklerde testesteron hormonu olduğu için kalp atışı yüksek oluyormuş. Birkaç hafta sonra da oğlum olacağını öğrendik

Hayırlısı olsun. Bana günah geliyor öbüründen de olsun merakı.

Bana da yanlış geliyor çok dillendirmek istediğim bir konu değildi açıkçası. Yine de doktor erkek dediğinde ilk kez sesli itiraf etmiştim. 😂 Ama ailede benden başka kız yok. İki tarafta da görümcem bile yok. Kız kardeşim yok. Teyzem halam yok. Ben hamileyken herkes kız enerjisi attı. Yok anam erkeklerin arasında çürümeye gelmişim bu dünyaya dedim artık.
Neyse erkeğin de tadı başkamış beeee yerim ben onu dur bi gidip öpeyim 😂😂

X