• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten hamileymişim da 😍 dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻

papatyaaabahcesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
46
21
3
27
Kızlar hatırlarsanız belirtilerimi ve yaptığım testleri yazmıştım size. Dün dayanamadım içim içimi yedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 28.48 🙈 yaklaşık 3 haftalık falanmış daha. Yarın doktora gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin lütfen herşey yolunda gider inşallah. Hem korkuyorum hem çok mutluyum. Çok garip bir duyguymuş🙈😍🤲🏻🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım ama gitmem gerekiyor sonuçta doktor takibinde olmam gerek o yuzden beklemek istemedim. Dün labaratuvar doktoru da ayni seyi soyledi, ihmal etmek istemedim 🙄🙈
Hicbisey gozukmicekki bosuna gittigini gidince anlicaksin:) 7 haftalik olmadan gereksiz canim.doktor takibin daha baslamiyor

Kızlar hatırlarsanız belirtilerimi ve yaptığım testleri yazmıştım size. Dün dayanamadım içim içimi yedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 28.48 🙈 yaklaşık 3 haftalık falanmış daha. Yarın doktora gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin lütfen herşey yolunda gider inşallah. Hem korkuyorum hem çok mutluyum. Çok garip bir duyguymuş🙈😍🤲🏻🙏🏻
Böyle güzel haberlere çok seviniyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua et canım bende test yapmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum

Ben gebe olduğumu 4 haftalıkken idrar testi ile öğrendim. doktoruma yazdım. bir hafta sonra gel dedi. beş haftalık olana kadar kan bile vermedim. yani hemen doktora gitmene gerek yok diyen arkadaş haklı. folik asit kullan ve sakince bekle bence. Hayırlı olsun.

Böyle güzel haberlere çok seviniyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua et canım bende test yapmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum

Şüphen varsa bekleme yap kuzum. Ben belirtilerim var diye beklemedim yaptım. Bazı arkadaşlar doktora gitmenin anlamı yok vesaire demiş bana ama tek basima kan testi yaptirip onu degerlendiremem kime sorsam git doktora dediler. En azindan gec kalmamista olursun. Hepiniz dualarimdasiniz, rabbim en kisa ve en dogru zamanda nasip etsin insallah isteyen herkese 🙈🙈😍😍😍🥰🥰😘😘

Ben gebe olduğumu 4 haftalıkken idrar testi ile öğrendim. doktoruma yazdım. bir hafta sonra gel dedi. beş haftalık olana kadar kan bile vermedim. yani hemen doktora gitmene gerek yok diyen arkadaş haklı. folik asit kullan ve sakince bekle bence. Hayırlı olsun.

Ben şu an yaşadığım şehirde bile değilim başka bir şehirdeyim ve bana çevremdeki herkes doktora git dedi. En azından kan tahlilimide yaptiririm deger artisini degerlendirir doktor. Ve en önemlisi eşim durmuyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ çok teşekkür ederim

Back