Gerçekten hamile miyim ?

Hamile değilsin psikolojik hamilesin ...bu arada sürtünme nedir ya sırf orda zar dursun bu olmazsa başkası yla evlenirsem bakireyim bişey yaşamadım demek için mi ....hey Allah ım hey ..bu erkekleride anlamak zor herkese sürtünür sonra evlendigide belki başkasına sürtünmüstür ...bu işler böyle gider

Hamile olduğunuzu hiç sanmıyorum Sena ama test yaptırın gözünüzle de görün. Çünkü bu kadar araştırdığınıza göre belli ki çok takmışsınız bu durumu. Bu kadar stres yapacak birşey yok biraz rahatlayın.

ihtimalibile yok aslında... Yerleşme kanamasını bilen biri hamile olup olmadığını her türlü yolla öğrenir.

Eğer siz hamile iseniz biz intihar edelim bence yıllardır bir ayaklarimdan tavana asılmadigim kaldı hamile kalmıyorum..
sürtünme yoluyla kaldiysaniz yazık bize. .bana ve benim gibi yıllardır çaba gösteren arkadaşlarıma...
psikolojik olarak adetiniz gecikti merak etmeyin bukadar basit değil hamile kalmak. ..
+100:kahve:

Almaya çekiniyorsan internette satılıyor. Al iki günde gelir, ayrıca rossmann gibi yerlerde de var, al kasaya gel geç, kim takar senin sevişip sevişmediğini, sevgiline söyle o alsın eczaneden.

Gelip geçici bir duygu o ya. Ben de arada kendimi hamile hissediyorum, ama o duyguya kapılıp gitmiyorum, toparlanıyorum hemen. Hayat böyle bir şey bazen kötü, bazen iyi, bazen de hamile hissedersin. Çok fazla abartmamak lazım.

Korkuyorum almaya çekiniyorum :KK43:
temel bır gun bıtlenmıs eczaneye gıdıp bıt ılacı almaya utanıyormus
dusunmus dusunmus aklına bı fıkır gelmıs
gıtmıs eczaneye
kendım ıcın degıl ,arkadasım bıtlendı ona ılac almaya geldım demıs :confused:
belkı senın ıcın de bı fıkır olur

Eğer siz hamile iseniz biz intihar edelim bence yıllardır bir ayaklarimdan tavana asılmadigim kaldı hamile kalmıyorum..
sürtünme yoluyla kaldiysaniz yazık bize. .bana ve benim gibi yıllardır çaba gösteren arkadaşlarıma...
psikolojik olarak adetiniz gecikti merak etmeyin bukadar basit değil hamile kalmak. ..
kusura bakma tatlim ama bazilarina ne kadar imkansiz oluyorsa bazilarinada o kadar kolay oluyor..burda okumustum..kadin vajinismus ve kizligi bile bozulmadan hamile kaliyor. nasil mi? esi sadece cinsel organina bosaliyor. o kadar yani..Rabbim ol derse her turlu oluyor demekki.

Bu hamile miyim baslikli sorulardan ve iceriklerden hem buraya hem de instagram da bilmem ne adreslerine yazilip sorulmasindan artik gina geldi. Madem arkadas iliski yasamayi biliyorsunuz,her halttan haberiniz var ama bunu bilmiyorsunuz ha. Yeter artik ya sormayin su sorulari arkadas degilsin hamile degilsin,bazi seyleri yapmaktan utanmiyor cekinmiyorsunuz ama doktora gitmeye utaniyorsunuz.

Anlamadığım bilmediginiz şeylere kalkisip sonra hamile mıyım yada madem bişey yapiyosunuz korunun sonra vay efendim çok korkuyorum hamile mıyım o kadar basit değil kalmak korkma yani degilsin

Gerçekten bunu soracak destek alacak kimsem yok geçen ay reglimin son günü sevgilimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık üzerimme veya içime sperm değmedi ama reglim 4 gün geçti ve dünden beri sadece kahverengi lekem geliyo oda belli belirsiz aralıklarla yerleşme kanaması diye korkuyoum reglim normalde çok ağrılı geçer ama şuan çok hafif ağrım var yeni bir ilaç kullanmaya başladım ve çok stresli bi dönem geçiriyorum bunların erkisi miyoksa cidden hamile miyim kusuruma bakmayın soracak danışacak kimse bulamadım :KK43:
Hamile degilsin canim.

Ola
Ilahi kız hiç gülesim yoktu :-D ama haklısın ;)

Arkadaslar ben 10 gün önce hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç 2328.1 cıktı ne anlama geliyor ne kadarlık gebeyim yardımcı olur musnz
Masallah ikizdir insallah :)) kac gün gecmişti adetiniz

Back