- 19 Mayıs 2017
- 3
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Senatunaa11
-
Yerleşme kanamasından bile haberin var ama hamile miyim diye seni hiç görmemiş insanlara soruyorsun,
Vay arkadaş.
Bitin artık ya valla bitin yani.
O kadar çok araştırma yaptım ki emin olamıyorum bi türlü
Korkuyorum almaya çekiniyorumBir test çubuğu tüm soruları çözer
Yapmaya korkup çekinmiyosun o işide bi testi mi almaya çekiniyosun , sperm içime girmedi üstüme deymedi diyosun daha da hamile olabilirmiyim şaka gibisiniz yaniKorkuyorum almaya çekiniyorum
Aynen katılıyorum sizeEğer siz hamile iseniz biz intihar edelim bence yıllardır bir ayaklarimdan tavana asılmadigim kaldı hamile kalmıyorum..
sürtünme yoluyla kaldiysaniz yazık bize. .bana ve benim gibi yıllardır çaba gösteren arkadaşlarıma...
psikolojik olarak adetiniz gecikti merak etmeyin bukadar basit değil hamile kalmak. ..
spermsiz hamile kalmayı başarırsan helal olsun daha ne diyeyim arkadaşımGerçekten bunu soracak destek alacak kimsem yok geçen ay reglimin son günü sevgilimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık üzerimme veya içime sperm değmedi ama reglim 4 gün geçti ve dünden beri sadece kahverengi lekem geliyo oda belli belirsiz aralıklarla yerleşme kanaması diye korkuyoum reglim normalde çok ağrılı geçer ama şuan çok hafif ağrım var yeni bir ilaç kullanmaya başladım ve çok stresli bi dönem geçiriyorum bunların erkisi miyoksa cidden hamile miyim kusuruma bakmayın soracak danışacak kimse bulamadım
Hiç inandırıcı gelmedi evli olduğum halde yerleşme kanamasını ben burada öğrendim siz masaallah her şeyi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?