• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten hamile miyim ?

Senatunaa11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
3
0
1
27
Gerçekten bunu soracak destek alacak kimsem yok geçen ay reglimin son günü sevgilimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık üzerimme veya içime sperm değmedi ama reglim 4 gün geçti ve dünden beri sadece kahverengi lekem geliyo oda belli belirsiz aralıklarla yerleşme kanaması diye korkuyoum reglim normalde çok ağrılı geçer ama şuan çok hafif ağrım var yeni bir ilaç kullanmaya başladım ve çok stresli bi dönem geçiriyorum bunların erkisi miyoksa cidden hamile miyim kusuruma bakmayın soracak danışacak kimse bulamadım :(

Eğer siz hamile iseniz biz intihar edelim bence yıllardır bir ayaklarimdan tavana asılmadigim kaldı hamile kalmıyorum..
sürtünme yoluyla kaldiysaniz yazık bize. .bana ve benim gibi yıllardır çaba gösteren arkadaşlarıma...
psikolojik olarak adetiniz gecikti merak etmeyin bukadar basit değil hamile kalmak. ..

Bu hamile miyim başlıklarını filtreleyebilsek ne iyi olacak.
Arkadaşım bu danışmanı gerektiren bir durum değil zaten, ya eczaneden test alıp evde yapacaksın, ya da en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan testi yaptıracaksın.

Eğer siz hamile iseniz biz intihar edelim bence yıllardır bir ayaklarimdan tavana asılmadigim kaldı hamile kalmıyorum..
sürtünme yoluyla kaldiysaniz yazık bize. .bana ve benim gibi yıllardır çaba gösteren arkadaşlarıma...
psikolojik olarak adetiniz gecikti merak etmeyin bukadar basit değil hamile kalmak. ..
Aynen katılıyorum size

Kim bilsin senin hamile kalıp kalamayacağını ?? Altı üstü eczaneye gidip bir test alacaksın, merak etme kimse sana gülmez, seni sikayet de etmez... Ha gitmisken bir de kondom al ki garanti olsun

Gerçekten bunu soracak destek alacak kimsem yok geçen ay reglimin son günü sevgilimle sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık üzerimme veya içime sperm değmedi ama reglim 4 gün geçti ve dünden beri sadece kahverengi lekem geliyo oda belli belirsiz aralıklarla yerleşme kanaması diye korkuyoum reglim normalde çok ağrılı geçer ama şuan çok hafif ağrım var yeni bir ilaç kullanmaya başladım ve çok stresli bi dönem geçiriyorum bunların erkisi miyoksa cidden hamile miyim kusuruma bakmayın soracak danışacak kimse bulamadım :KK43:
spermsiz hamile kalmayı başarırsan helal olsun daha ne diyeyim arkadaşım

Oradan bakınca kk hamilelik testine mı benziyor. Bir test al yap yada kan tahlili yaptır. Biz sadece yaptığın testin sonucuna bakarak yorum yapabiliriz

hamile değilsindir.
lekelenmeler kırmızı kana dönüşür bikaç saate.
içine bir şey girmemişse hamile kalma ihtimalin olamaz. mantıklı ol.
ayrıca zaten adet dönemine yakın süreçte ilişkiye girince bile hamile kalma olasılığı çok düşüktür.
zaten yumurtlama döneminde değilmişsin yani.

Hiç inandırıcı gelmedi evli olduğum halde yerleşme kanamasını ben burada öğrendim siz masaallah her şeyi biliyorsun

Oda belki burdan öğrendi ben bekardim 20li yaslardaydim o zaman yine boyle konular vs öğrendim onu bilmesi mesele degilde gidip test yapmamasi garip kimse burdan bilemez

Hamile degilsiniz
O gordugunuz de yerlesme kanamasi degil,sadece adet oncesi gerginliginiz var. psikopata baglamayin biraz mantik. Ortada sperm yokken nasil hamile kalacaksiniz?

Back