• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

Aysebdyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
46
33
38
25
Ben 1.5 senelik evliyim ama cocugum hic korunmama ramen olmadi doktora gittik esimle esimde bi sorun cikmadi bende poliksitik over varmis ve bi ilac onerdiler onu kullaniyorum smil alindi utrasona girdim kan verdim ve adetin ilk gunu gidicem radevu alicakmisim rahim filmi icin ve gercelten cok korkuyorum o kadar cok arastirdimki cevremde de cok giren var cok aciyomus litfen son zamnlarda giren bilen biri bana anlatirmi nasil oldugunu tavsiyelerini benkiliyorum.simdiden tesekuler

istanbulda yaşıyorsanız şişli ecomar cevat bayrak hocaya gidin. benim kapalı olan tüplerimi kendisi açtı memleketimde çektirdiğim zaman çok ağrı çekmiştim ama orda çok hafif bir ağrı oldu çok kolaydı

Rahim flimi ağrılı diyende var ağrısız diyen de ben o ağrı çekenlerden biriyim sizi korkutmak istemem ama benimki çok sancılı oluyor 3 kere çektirdim 3 ünde de ağrılı oldu ama akrabalarim ağrı cekmediklerini söylüyorlar kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sende ağrı olmaz..

Rahim flimi ağrılı diyende var ağrısız diyen de ben o ağrı çekenlerden biriyim sizi korkutmak istemem ama benimki çok sancılı oluyor 3 kere çektirdim 3 ünde de ağrılı oldu ama akrabalarim ağrı cekmediklerini söylüyorlar kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sende ağrı olmaz..
İnşallah bende bi
İnsallah olmaz ya çok tedirginim yani bazen gitmemmeyi düsunuyorum o derece yakinlarimda cok agrili bi islem oldugunu soyliyolar 😔

Maddi durumum el vermez gitmeye bide esim isinden dolayi gelemez keşke gidebilsem ama eşime tekrar dan soyliyecegim bakail ne dicek

İnofolic bir folik asittir tedavi amaçlı verilmemiş o size çocuk düşündüğünüz için takviye amaçlı verilmiş bende kullandım, filmimde anestezili ol kafan rahat etsin bişey hissetmiyosun 20 dkda olup bitmişti benim

İnofolic bir folik asittir tedavi amaçlı verilmemiş o size çocuk düşündüğünüz için takviye amaçlı verilmiş bende kullandım, filmimde anestezili ol kafan rahat etsin bişey hissetmiyosun 20 dkda olup bitmişti benim
gerçektenmi

Maddi durumum el vermez gitmeye bide esim isinden dolayi gelemez keşke gidebilsem ama eşime tekrar dan soyliyecegim bakail ne dicek
Ağrısız olana da gittim tüpleri açan bende durum aynı durumunuz varsa gitmekte fayda var yoksa sıkmayın kendini..

Ağrı oluyor ama dayanılmaz bilet değil adet sansısı gibi beni de çok korkuttular dedim ölmem ya bu ağrıdan çocuk için çözüm buysa katlanırım dedim derin derin nefes al işlem sırasında içinden sürekli tüm bildiğin duaları oku rahatlat kendini anestezisiz çektirdim abartılacak bi ağrı da hissetmedim hastaneden çıktım otobüse bindim eve gittim ölmedim yani herkesin ağrı eşiği farklıdır ama kendinizi kasarsanız daha çok hissedersiniz

Hepinize ayri ayri teşekür ediyorum çok sagolun arkadaslar çok yardimci oldunuz Allah herseyi gonlunuze gore versin ☺️

Ben 1.5 senelik evliyim ama cocugum hic korunmama ramen olmadi doktora gittik esimle esimde bi sorun cikmadi bende poliksitik over varmis ve bi ilac onerdiler onu kullaniyorum smil alindi utrasona girdim kan verdim ve adetin ilk gunu gidicem radevu alicakmisim rahim filmi icin ve gercelten cok korkuyorum o kadar cok arastirdimki cevremde de cok giren var cok aciyomus litfen son zamnlarda giren bilen biri bana anlatirmi nasil oldugunu tavsiyelerini benkiliyorum.simdiden tesekuler
Bir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.

Bir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.
Ben ankara yeni şehir hastahanesinde cektircem hastaneyi arastirdim hep olumlu seyler var ama yinede cok tedirginim

Tabi canım uyutuluyosun zaten sonrasında hafif bir adet ağrısı yaşıyosun o da uzun sürmüyor zaten ama anestezisiz cesaret ister yani korkunç geliyo zaten bana ve de gereksiz, acısızı varken
Anestezi yapiyolarmis rahimin bi kismini uyusturuyolarmis sadece doktorum soyledi ama yinede tedirginim acikcasi

Back