Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler!!!gerçekten çok etkili (denenmiş)
selam kızlarr benim çok şükür sivilceyle ilgili bi sıkıntım olmadı ama kardeşimde vardıı.. kullandığı tek şeyse maden suyu.sabah akşam yüzünü yıkadı ve sonuç mükemmel:hooray:,:hooray:
Evet bende ararştırdım da maden suyu cilde çok faydalıymışş en kısa sürede denicemm zemuszemus Birde maden suyu ve sodalar var yanlışlıkla soda ile yıkamayınn aman haayasakkelime
Piyasada bildiğimiz doğal maden suları var, birde içine maden suyu gibi olması için içine sonradan mineral ve gaz eklenmiş sular var. Etiketleri inceleyin şaşıracaksınız benim gibi:))
Piyasada bildiğimiz doğal maden suları var, birde içine maden suyu gibi olması için içine sonradan mineral ve gaz eklenmiş sular var. Etiketleri inceleyin şaşıracaksınız benim gibi:))