Hayatınızın bir miktar değiştiği gerçeği var evet ama iş biraz da sizde bitiyor aslinda. Bebeğim var diyip kendinizi eve kapatırsanız en basitinden kendinizi kaybedersiniz. Ben kızım ilk doğduğunda bir süre sonra onunla çoğu yere birlikte gittim. Uyku saatlerini, yemek saatlerini ayarladım. Büyüdükçe biraz daha zorlaşıyor. Bunun sebebi de hareketlenmeleri. Şimdi de her yere gidiyoruz. Evet, gerçekten çok yoruluyorum ama kendimi ve onu kısıtlamiyorum. Yani tamamen ona göre degil, ortasını bularak hareket ederseniz ikiniz de mutlu olursunuz.
Uyku konusuna gelinirse; yani bu biraz şans meselesi galiba. İlk zamanlarda çok sık acikacağı için 2-3 saatte bir kalkacaksaniz bu doğru. Bir süre sonra bu acıkma konuları azalacak, diş vb süreçler gelecek yine kalkacaksiniz. Ya da hiçbir sey olmasa bile bebek kalkacak oylesine
He biraz sansliysaniz çocuğu koydugunuz gibi uyur sabaha kadar :)))
Eskisi gibi derin uyuyor muyum, tabii ki hayır.
Ama büyüdükçe düzene giriyor. Genel olarak toparlarsam; onun varligi yeter. Zaten büyüdükçe birbirinizi anlıyorsunuz. Her şey yavaş yavaş kolaylasiyor. Sağlıkla kucağınıza alın ve size bu negatif yükleyen insanlardan uzak durun