• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten ciddi bir rahatsızlığım mi var yoksa hepsi psikolojik mi?

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.078
1.431
333
Merhaba arkadaşlar uzun olursa şimdiden hakkınızı helal edin.. panik atak ve anksiyetem mevcut en başta bunu belirteyim. Sık sık mide bagırsak sorunları yaşıyorum şu an mesela midem ve bagırsağımda iğne batması gibi bir his var şişkinlik gaz ... sırtıma hatta belime vuruyor. İştahım daha az . Tuvalete çıkınca biraz daha rahatım... vücudumun çeşitli yerlerinde saniyelik iğne batması gibi hislerim oluyor. kafamı karıştıransa gece yatağıma gidince sabaha kadar deliksiz uyumam. Bu kadar hasta olsam gece nasıl uyuyorum yok hasta değilsem bu hissettiklerimin hepsi mi psikolojik. Benimle aynı şeyleri yaşayan birileri vardır belki diye yazdım. Hepinize iyi akşamlar dilerim.

Psıkojık sıkıntılar dırek mıde ve bagırsaga vurur,karın bolgedındekı batma ve agrılar mideniz bagırsagınızdakı durumdan kaynaklanıyor e o bolgeyıde stress etkılıyor,simdi sıkıntı olmaz ama yaş gittıkce sindirim sistemi stessden cok etkilenip cıddı hastalıklara davetıye cıkarıyor,sıze tavsıyem hastalık hastası olmayın pozıtıf düsünün,hayatınıza ıyıyı,guzelı cekin,hersey ıyı olsun
🙋

Back