GERÇEKTEN BİTİK DURUMDAYIM UYKUSUZLUKTAN ÖLÜCEM ARTIK

zehra yagmur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
16
4
23
Merhabalar nolur bana yardım edin artık bitik durumdayım uykusuzluktan başım çatlıyor bünyem kaldırmıyor dayanamıyorum. 9 aylık bebeğim var 1,5 aydır uykusu berbat çok ama çok aşırı kötü durumda. 3 hafta önce ağlatmadan uyku eğitimi adı altında uyku eğitimi almaya karar verdik o kadar kötüydü ki çocuğu ağlatmaya bıraksak ancak o kadar ağlardı 1 hafta dayanabildik çocuğuma daha fazla bu saçma sapan uyku eğitimi altında edilen işkenceyi yapamazdım sonlandırdım. Fakat her geçen gün düzelir umuduyla bekliyorum ama boşa gerçekten tükenmiş durumdayım ölücem diye korkuyorum artık çok ciddiyim o derece uykusuzum gecelerim zehir zindan her dk uyanıyor ve en kötüsü ayakta sallanmak istiyor bıraktığım an uyanıyor. Yalvarırım Allah rızası için biri bişey desin bi çözüm söylesin perişanım artık ben napmalıyım nolur yardım edin kafamı tutamıyorum ağrıdan

Son düzenleme:
Otomatik sallanan ana kucaklarindan deneseniz? Birde bu durumun altinda yatan bir problemi olmadigindan emin misiniz bebeginizin. Yani psikolojik ya da fizyolojik bir sorun tetikliyor olabilir mi bu durumu?

Otomatik sallanan ana kucaklarindan deneseniz? Birde bu durumun altinda yatan bir problemi olmadigindan emin misiniz bebeginizin. Yani psikolojik ya da fizyolojik bir sorun tetikliyor olabilir mi bu durumu?
Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum. Birde o ana kucağından var bunun ama onlar ilk 5 ay için yani şuan koysam hayatta uyumaz onda

Ben de uyku eğitimi düşünüyorum umarım çözüm bulabilirsiniz kendinize ama konudan bağımsız olarak merakımdan soruyorum ki nasıl bir eğitim bu ne öneriyorlar mesela

Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum

Ben de uyku eğitimi düşünüyorum umarım çözüm bulabilirsiniz kendinize ama konudan bağımsız olarak merakımdan soruyorum ki nasıl bir eğitim bu ne öneriyorlar mesela
Ya çok aşırı kötü çocuğunuzu seviyorsanız yanaşmayın böyle saçma şeylere. Ağlatmadan diyorlar ama resmen günlerce süren ağlama krizleri geçirdi benim çocuğum misal söylüyorum benim çocuğum memede uyuyan bi çocuk birden bire memeyi bıraktırdı geceleri. Öyle ki katı kuralları var ve gerçekten çok kötü bu uyku eğitimi yüzüne benim sütüm azaldı çocuğumla aramdaki bağ bozuluyor du neredeyse.

Şuan ilk dişini çıkarıyor ama öncesinde de böyleydi usandım artık doktora götürsem bi çaresini bulur muyum acaba diye düşünüyorum. Birde o ana kucağından var bunun ama onlar ilk 5 ay için yani şuan koysam hayatta uyumaz onda
Bebegi yormayi deneyin, mesela bizimki saglam bir oyun, egzersiz, hava durumuna gore bi disari cikip yorulunca iyi uyuyor. Ne kadar yorulursa o kadar derin uyur.

Ya çok aşırı kötü çocuğunuzu seviyorsanız yanaşmayın böyle saçma şeylere. Ağlatmadan diyorlar ama resmen günlerce süren ağlama krizleri geçirdi benim çocuğum misal söylüyorum benim çocuğum memede uyuyan bi çocuk birden bire memeyi bıraktırdı geceleri. Öyle ki katı kuralları var ve gerçekten çok kötü bu uyku eğitimi yüzüne benim sütüm azaldı çocuğumla aramdaki bağ bozuluyor du neredeyse.
Aldığınız kişi ile alakalı bir durum bu ben 6aylıkken kızım aldım 5günde bir kere bile ağlamadan alıştı. Şuan 3yaşında. Hastalık dışında uyandığını bilmem kızımın.

Uyku eğitimi denilen şey son yılların zırvası. Yazık bebeklere. Sürekli emmek, emerek uyumak istiyorlar, ama biz eğitim diye, bebeklerin tek keyfi olan memeyi vermiyoruz. Verin memeyi uyusun bebiş.

Benim oglumda boyleydi ben beyaz gurultu diye birseyle sakinlestiriyordum youtubeden acipta istersen bir dene ben oglumu kucagima hic alistirmadim dogdugundan beri o yönden biraz rahattim acardim o muzigi yanina uzanirdim poposuna pit pit vurup uyuturdum yardimci oluyor bence bir dene allah yardimcin olsun uyumayan cocuk zor oluyor

Benim bebeğim de kucakta uyuyordu zaman içinde yatağına koyup alnından gözlerine doğru elimle pışpış yapmaya başladım bir de bazen pış pış dediğim an ağlıyor uyuyacağını anlayıp dandiniye geçiyorum sakin bir ses tonu ile yavaş yavaş alıştı. Emzik kullanıyorum bir de . Bazense banyo yaptırınca da uykusu geliyor. Gündüz yaklaşık 3 saat kadar uyuyor. Sabah 40 dk gibi öğleden sonra 1.5- saat gibi. (6 aylık)

• Beğen
Reactions: Gao
Aylardır tüm konularınız bebeğinizin uykusu ile ilgiliymiş. Uyku anlamında zorlamış sizi. Youtube da videolar var. Sezen ketenci oy un uyku eğitimi aldıktan sonraki videosunu çok iyi bulmuştum. Bilmiyorum işe yarar mı sizde. Of biz napıcaz bakalım büyüdükçe. Umarım çözüm bulursunuz.

X