- 18 Aralık 2009
- 6.170
- 6.894
- 773
- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
hekimzade nin oryantalis diye büyütücüsü. içindekilere bakarsan zaten kullandığımız şeyler.. normalde haplara bende karşıyım ama bu aklıma yattı biraz. çünkü zaten kullandığımız şeyler onların birleşimi gibi bişey. bence etkili olabilir.
Bontavi kapsul siparişi verdim.
Çörek otu yagını kullanmıstım eskiden tüylenme yapmamıştı bende ama cok faydası var 2 hafta kullanmıstım etkisi olmustu bıraktım hala biraz dolgunluk var ama çok küçükler iste bakalım bugun kullanmaya baslıcam. bontaviyi ve cörek otunu
arkadaşım bu kapsül hangi kapsül ayrıntılı yazarmısın canım bekliyorum dört gözle...
inşallah canım umarım boşa çıkmaz işe yarar bende hap krem türü şeyler kullanmadım inan bende çok rahatsızım eşimin hiç şikayeti yok ama ben taktım kesinlikle silikonda yaptıramıyorum böyle doğal şeylerle uğraşıyorum evet içeriği hep bitkisel benim de kafama yattı bu kapsüller hadi bakalım umarım işe yarar:Saruboceq::Saruboceq:gardeniacım bende hap tarzı şeylerden korkuyorum ama dediğin gibi bende sitesinden bakınca aklıma yattı. bu zamana kadar ben göğüslerim için herhangi bişey içmedim. yani hap anlamında. bi seferlik bunu denemek istiyorum. içeriği tamamen bitkisel gözüküyo. bence işe yarayacak gibi. öteki başlıkta kullanan arkadaş şiddetle tavsiye ederim demiş. ya bilemiyorum allahım inşallah bu umudum boşa çıkmaz artık çok rahatsız ediyo beni küçük göğüslü olmak.
canım sen sakın burdan ayrılma ne olur rica ediyorum istersen bontavi kullandım diye yeni bir başlık aç ve bizleri haberdar et her değişimde lütfen...
slm kızlar!!! gerardcım ben de çörekotu yağını kullandım 1 şişeyi bitirdim ama ben de bir değişiklik olmadı.sen ne kadar süredir kullanıyorusun ?
kizlar bu bu hekimzadenin kapsülü nekadar ben ulaşamadım fiyata bi bilginiz varmı
kızlar ben de ilk olarak çörek otu yağıyla başlamıştım ve bnim göğüslerim 2 cm büyüdü onla annem bile fark etmişti :) ve bende hiç tüylenme yapmadıı
kızlar benim göğüslerim 70 utanıyorum eşimden.hap içmek istemiyorum alternatif tıpla kesin sonuç alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?