• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bıktım artık

Mavilibiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
384
274
18
26
Arkadaşlar 15 günde bir regl oluyordum. Daha önce de konu açtım. Korunmayı bırakmıştım iki aylığına. 15 günde bir regl olup 2 ayda 4 defa regl görünce geri hap kullanmaya başladım düzene girsin diye. İki ay daha kullandım. Düzene girdi günü gününe oldum. Bir sorun var mı diye kadın doğum doktoruna da gitmiştim bütün tahlilleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yok dedi her şey çok normal. Kist vs de yok. Yumurtalıklarin da normal dedi. Ama şimdi çocuk düşünüyoruz 3 nisanda reglim bitti korunmayı bıraktık. 18inde geri regl oldum. Şimdi yine 15 gün var daha reglime ama regl geliyor gibi hissediyorum kasik ve bel ağrılarım var çünkü. Gerçekten bıktım bunu düzene sokmak için yapabileceğim bir şey var mı ? Önerisi olan ya da ?

Doktor takibi ile yumurtlama oluyor mu oluyorsa ne boyutta oluyor, oldu diyelim çatlama hangi zaman aralığında oluyor bunların kontrol ve takip edilmesi lazım. Cunku döngü çok kısa, normal rahim kalinlasmasi çok hızlı oluyor sanırım

Hayır doktor takibi ile yumurtlama yapmiyorum. Regl agrilarimdan da farkettiğim gibi normal döngüme 9 gün kala regl oldum yine erken. Reglim bitince tekrar bir kadın doğum doktoruna görüneceğim ve ovulasyon testi ile bu ay yumurtlamami kontrol etmeyi düşünüyorum. Bir de acaba doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra böyle bir şey yaşıyor olabilir miyim? Çünku bıraktıktan sonraki üç ay düzensizlikler olabiliyor diye okumuştum bir yerde

Doğum kontrol hapı yapmış olabilir doktor bir sorun yok diyorsa stresten uzak durun stres en büyük kaynaktir

Back