• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten artık sıkıldım

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
belki derdim bir çok kişiye göre küçük aman bun dada ne var gibi gelebilir ancak artık sıkıldım şimdi bir kız meslek lisesinin giyim üretim teknolojisi bölümü 11. sınıf öğrencisiyim. İstanbul un Avrupa yakasında ikamet ediyorum ancak hafta sonu açık kumaşçı bulamıyorum pazar günü yani yarın açık olan eşofman kumaşı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ??? lütfen yarım edin çünkü evim çok kırsal bir bölgede bulunduğum ilçede kumaş satan market veya parça kumaşçı yok en yakın yer olarak sultan gaziye gidiyorum ancak orada da imkan kısıtlı ve bu gün orada 5 yer gezdiğim halde eşofman kumaşı bulamadım lütfen yarım eder misiniz ???

Eminönünde bulursunuz en cok cesidi. Cumartesi acik,pazar gunu pasaj icinde olmayan magazalar acik oluyor. Tas koprude ilayda var ara sokakta. Kumas çeşitleri cok. 500 evler beraat caminin karsisinda var bi kumasci,birde sali pazari yolunda var 500 evlerde pazar gunleri acik ikiside

cumartesi günleri niye gitmiyorsunuz ki

bu gün gittim dediğim gibi tam 5 yer gezdim ama aradığımı bulamadım İstanbul u ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ancak Merter yada Zeytinburnu gibi yerler var oralar da pazar günü açık değil diyorlar .... bilmiyorum hafta içide okulu ekip gitmek istemiyorum :(

Eminönünde bulursunuz en cok cesidi. Cumartesi acik,pazar gunu pasaj icinde olmayan magazalar acik oluyor. Tas koprude ilayda var ara sokakta. Kumas çeşitleri cok. 500 evler beraat caminin karsisinda var bi kumasci,birde sali pazari yolunda var 500 evlerde pazar gunleri acik ikiside

sanırım benden büyüksünüz çok teşekkür ederim :D ablacım sen çok yaşa pazar günü ilay kapalı ve cenazeleri varmış ancak 500 evleri düşüneceğim çok teşekkür ederim :D :*

Çarşamba günü bi gün as okulu ve Fatih carsamba pazarina git birsürü cesit kumaş var hemde gayet uygun. Git stokla kumaslarini olsun bitsin :KK76:

Back