Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım
Bir sürü hayalim var :) ama şimdilik yakın gelecek icin olanları yazmak istiyorum
Haftaya annem ameliyat olacak sag salim atlatsın saglıgına kavuşsun istiyorum Para biriktiriyorum araba almak icin, gerçi ailem alacak ama ben alırken kendim de katkıda bulunmak istiyorum Yazın ingiltereye gitmek istiyorum yeni bir pırlanta kolye almak istiyorum Kardesime dogum gunü hediyesi icin bir kemer beğendim onu almak istiyorum Biraz pahalı cunku Ve de disisleri bakanlığının kursuna kabul edilmek istiyorum Amma cok sey istiyormuşum ama bir de su vizelerin hepsinden iyi not alsam pek yahsi olacak :)
Hayalim okulumu bitirip bir süre Sinop'ta yaşamaktı. İşimi ayarladım yazın Sinop'tayım . Birde okulu bitirdiğim gibi iş bulmak çok şükür bitirmeden buldum.
düşünüyorumda hiçbirzaman gerçekleşmesi için istediğim birşey olmamıştı hayatımda taaaakiiiiii evlenene kadar,ne zengin olmak istedim,ne iyi bir iş,ne ev,ne araba,nede başka birşey,ama birgün evlenip 2 kere düşük yapıp hala kollarım bomboş olana kadar,şimdi Allahımdan tek şey istiyorum bana hayırlısıyla sağlıklı bir bebek.
üniversiteyi bitirmek,evlenmek,ev almak,araba almak hayallerimdi eşimle yaptık çok şükür şimdi ehliyet var,pazartesi kaydolucam bi kursa hayırlısıyla ve anne olmak..bir gün yurt dışına çıkmak,amerika veya ingiltere olursa süper olur...sonra hacca gitmek,şimdilik bu kadar
mini cooper tabiki dee.. okul bitsin de hayırlısıyla çalışınca ilk hedefim mini cooper almak kırmızısından. ehliyetim var zaten. ne sevgili ne evlilik istiyorum sadece mini cooper