Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Sabah kalkip 120 mekik cektim
Kahvaltim
Domates
Az peynir
2_3 galeta yada bir dilim ekmek cay
Zeytinle aram fazla yok bide cok tuzlu yemek istemiyorum
Oglen bol salata yogurt
Aksam
Corba ve 1 adet but corbanin icinde
Saat 2 de spora gidicem
35_40 dk bant twist vs yapcm

zeynepazra cok guzel kilo vermissin tebrikler ama menun cok az degilmi zor olmuyormu bende seni takip ediyorum ne yiyor ne iciyor diye bende seni ornek alcakdim ama menun az geldi bana

günaydın herkese
sabaha 100 mekik le 1.5 saat spor yapıldı
kahvalti..,
yarim domates
yarim salatalık
1haşlanmış yumurta
30 gr lor
30 gr çavdar bir dilim oluyor
ve 2yeşil zeytin

Selam yol arkadaslarim sıkıcı bir hafta sonuna start verdim kös kös oturuyoruz neyse mekik programin 7 .gunundeyim programa baslamadan olculerimi aldim bakalim 31.gunun sonunda ne olcak bugun yine spora devam hafta sonu kahvalti sofram daha ozenli ve detayli olmasina rahmen sifir kacamakla devam ediyorum hersey yolunda merkez

Azim herşeye sahip olmanın anahtarı. Bende öyle uğraştım azmettim spordu diyetti şuan 50 kiloya düştüm ve spor sayesinde sımsıkı ve şekilli bir vücudum oldu şimdi ne istersem yiyorum ve nazar değmesin kilom artmıo umarım en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun :)

nasıl basardiniz ne yediniz ve sıkılasmk için ne tür spor yaptn

kondisyon bisikletim ve koşu bandım var ilk iş onları aldım

sabahları 2 dilim uno kepek ekmeği ve biraz örgü peyniri ile kivi yedim öğlen bir kase çorba ve yoğurt akşamda mutlaka et yedim ama saat altıdan sona ağzıma lokma sokmadım. tuzu şekeri hayatımdan çıkardım ve günde 2,5 litre su içtim şimdi 50 kiloyum 34 beden pantolonlar giyebiliyorum ki 38 dar geliyordu :)

makarna falan hep kepekli olanlardan tercih ettim baştan hızlı verdim sona bi yerde durdu bi ara hiç ilerlemedi tam vazgeçicektim tekrar vermeye başladım devam ettim baya sıkı uydum. şimdi nerdeyse hiçbirşey yapmıyorum deli gibi çikolata yiyorum nazar değmesin birşey olmuyor midem küçüldüğü için sanırım çok birşey yememe izin vermiyor eskisi gibi yani ama bildiğim birşey varsa diyet bir ölüm :) bu arada bir ay öğlende sadece brokoli ve haşlanmış havuç yedim saçlarım gürleşti tırnaklarım güçlendi daha sağlıklıyım :)

zeynepazra cok guzel kilo vermissin tebrikler ama menun cok az degilmi zor olmuyormu bende seni takip ediyorum ne yiyor ne iciyor diye bende seni ornek alcakdim ama menun az geldi bana

Bitanem sana su kadar soyliyim az degil suan ama bundan bir ay oncesine kadar acikinca saldiricak yer ariyordum ama simdi yemek yemesem aklima gelmiyor midemi kuculttum once bir ay boyunca tabagima aldigim yemegi bigun bir kasik azzaltim ertesi gun iki kasik sonra ayni anda corba yemek pilav yiyordum ya onuda hergun corba olmak sartiyla bigun yanina salata bir gun yogurt yedim ama acik soylemem lazim normalde 2.5 bardak pilavi esimle bide kizimla oturup yerken simdi bir bardak iki gun gidiyor cogunuda fistigim yiyor.pilavi neredeyse kestim bide ben ara ogun yapmiyorum yapinca psikolojik olarak saati bekliyorum daha cok acikiyorum ay cok uzun oldu merak ettigin bisey olursa sor canim ya ac kalmak zor ama ben ac kalmiyorum benim yedigimi bulamiyanlarda var diye dusunuyorum lokmalarim bogazima diziliyo

Seracim yazmayi unutmusum ana yemek de yiyorum ama en fazla dort kasik tabi yaninada en fazla iki kasik pilav oluyor yada makarna falan bide ben ongundur pirinc yemedim simdi farkettim bolda su ic

dogru soyluyorsun bizim evin israfiyla rahat bir aile gecinir her ay bende bazen aklima gelmiyor yemek bazende ozellikle hazirliyorum damak tatimdapilavi bana diyetisyen hayatindan cikar beyaz pirinc pilavini dedi icinde seker var asla zayiflatmaz kilo aldirir dedi teyzemin gelini kuzenle evlendiginde bir deri bir kemikdi 1 yil sonra taninmayacak hale geldi meger cerez yer gibi pirinc yiyordu kitir kitir aynen devam tatlim demekki senin vucut boyle kilo veriyor bende seni takipde kalacam

Kizlar canlar guzeller citkirildim vede kibar arkadaslarim en kilolusu 60 kilo olan arkilerim yol arkadaslari allahim en kisa zamanda bu soylediklerim gercek olmasini nasip et ins.
Sabah 130 mekik kahvalti saat 11.30 spor iki saat veeee 150 daha mekik cok mutluyuummmm

Sabah kahvalti eccik degisti
Ekmek hic yemedim neredeyse canim istemedi bir lokma
Ceyrek domates
Bir yumurta
İki dilim sucuk
Acik cay
Coocok azda peyaz peynir iki uc catal kadar
Oglen
ufaklik karpuz diye tutturdu
Yarim dilim karpuz bir erik
Aksamada
Tavuk bagetle patatesli bulgurlu bi corba yapicam
Bir tabak icerim bitti ballarim

ya bi ssaatimiz olsada hep birlikte o saatte girmeye calissak... Bide kizlar resimlerimizi cekip koysak yuzumuz olmadan yandan onden kim nasil bakalim ay cok konustum bugun

hey maşallahh ne güzel enerjin yükek hep böyle olsun bu arada mekikler şahane çoşmuşsun maşallah diyeyim hemen aslında bende tanışmak kaynaşmak isterim saat önerisine beğendim bana uyar

maşallahhh darısı başımızaaa

süpersin iyiken geldin tiyolar verdin

selam kızlar umarın sizlerin benim gibi sıkıcı geçmiyordur haftasonunuz bu arada deprem oldu gerçi hiç hissetmedim ben umarım kimsede birşey yoktur
bugünkü menümü azayım

sabah :domates,tuzsuz lor,salatalık,çarleston biber,3 dilim kızarmış esmer ekmek

öğlen: 5-6 tane yaprak sarması yoğurt eşliğinde ,1 söğüs domates
akşam: fırında köfte patates
suyum 1.5 lt oldu yatasaya kadar 2.5 lt olur

henüz sporumu yapmadım yemekden 45dk sonra yapmayı planlıyorum

bir tüyo daha vereyim. :) ben sağlam bir hastalık ve sonrası yaşadığım altı aylık kısmi sakatlık yada felç ne denirse onun hırsıyla fizik tedavisiyle böyle güzel spor yapabildim herşeyde bir hayır vardır dedim. tabi bunu diyene kadar yirmi gün odama kapatıp kendimi sabahlara kadar ağladım ama sona azmin zaferi he yürüyebiliyorum hem sağlığıma kavuştum hemde kilo verip sıkılaştım :) darısı hepinizin başına :)

Gecmis olsun dostum inanc hersey demektir lafini tastikledin ben cok severim basima gelen en kotu seyin bile bana allahdan geldigine inanirim vee allahim senin aklina kotude olsa geldim ya sukur der gecerim ama namaz mamaz hak getire allah affettsin beni

Tatlim tamam bi ara arkilerde girerse saat belirleyelim bana saat uc uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…