- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Sabah kalkip 120 mekik cektim
Kahvaltim
Domates
Az peynir
2_3 galeta yada bir dilim ekmekcay
Zeytinle aram fazla yok bide cok tuzlu yemek istemiyorum
Oglen bol salata yogurt
Aksam
Corba ve 1 adet but corbanin icinde
Saat 2 de spora gidicem
35_40 dk bant twist vs yapcm
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.0[/td]
[td]1.600[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]59[/td]
[td]58.2[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DUYFER_2006[/td]
[td]60[/td]
[td]69,7[/td]
[td]69.7[/td]
[td]68,8[/td]
[td]900 gr[/td]
[td]900 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]74[/td]
[td]73.5[/td]
[td]500 gr[/td]
[td]500 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]90,800[/td]
[td]91,800[/td]
[td]-1,00[/td]
[td]-1,00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66[/td]
[td]65.200[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]?[/td]
[td]74,900[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]2,100 [/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
nasıl basardiniz ne yediniz ve sıkılasmk için ne tür spor yaptn
nasıl basardiniz ne yediniz ve sıkılasmk için ne tür spor yaptn
masallah süper.siniz bende hemen hemen senin yaptığn gibi yapıyorum ama sadece salata yoğurt olmuyor makarna pilav da yiyorum olculu
masallah süper.siniz bende hemen hemen senin yaptığn gibi yapıyorum ama sadece salata yoğurt olmuyor makarna pilav da yiyorum olculu
ayy bir şey daha soracm ama
kiloları hizli mi yoksa normal verdin yani nasıl koruyablyrsn su an
zeynepazra cok guzel kilo vermissin tebriklerama menun cok az degilmi zor olmuyormu bende seni takip ediyorum ne yiyor ne iciyor diye bende seni ornek alcakdim ama menun az geldi bana
Bitanem sana su kadar soyliyim az degil suan ama bundan bir ay oncesine kadar acikinca saldiricak yer ariyordum ama simdi yemek yemesem aklima gelmiyor midemi kuculttum once bir ay boyunca tabagima aldigim yemegi bigun bir kasik azzaltim ertesi gun iki kasik sonra ayni anda corba yemek pilav yiyordum ya onuda hergun corba olmak sartiyla bigun yanina salata bir gun yogurt yedim ama acik soylemem lazim normalde 2.5 bardak pilavi esimle bide kizimla oturup yerken simdi bir bardak iki gun gidiyor cogunuda fistigim yiyor.pilavi neredeyse kestim bide ben ara ogun yapmiyorum yapinca psikolojik olarak saati bekliyorum daha cok acikiyorum ay cok uzun oldu merak ettigin bisey olursa sor canim ya ac kalmak zor ama ben ac kalmiyorum benim yedigimi bulamiyanlarda var diye dusunuyorum lokmalarim bogazima diziliyo
hey maşallahh ne güzel enerjin yükek hep böyle olsun bu arada mekikler şahane çoşmuşsun maşallah diyeyim hemenKizlar canlar guzeller citkirildim vede kibar arkadaslarimen kilolusu 60 kilo olan arkilerim yol arkadaslari allahim en kisa zamanda bu soylediklerim gercek olmasini nasip et ins.
Sabah 130 mekik kahvalti saat 11.30 spor iki saat veeee 150 daha mekik cok mutluyuummmm
Sabah kahvalti eccik degisti
Ekmek hic yemedim neredeyse canim istemedi bir lokma
Ceyrek domates
Bir yumurta
İki dilim sucuk
Acik cay
Coocok azda peyaz peynir iki uc catal kadar
Oglen
ufaklik karpuz diye tutturdu
Yarim dilim karpuz bir erik
Aksamada
Tavuk bagetle patatesli bulgurlu bi corba yapicam
Bir tabak icerim bitti ballarim
ya bi ssaatimiz olsada hep birlikte o saatte girmeye calissak... Bide kizlar resimlerimizi cekip koysak yuzumuz olmadan yandan onden kim nasil bakalim ay cok konustum bugun
maşallahhh darısı başımızaaaAzim herşeye sahip olmanın anahtarı. Bende öyle uğraştım azmettim spordu diyetti şuan 50 kiloya düştüm ve spor sayesinde sımsıkı ve şekilli bir vücudum oldu şimdi ne istersem yiyorum ve nazar değmesin kilom artmıo umarım en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun :)
süpersin iyiken geldin tiyolar verdinkondisyon bisikletim ve koşu bandım var ilk iş onları aldım
sabahları 2 dilim uno kepek ekmeği ve biraz örgü peyniri ile kivi yedim öğlen bir kase çorba ve yoğurt akşamda mutlaka et yedim ama saat altıdan sona ağzıma lokma sokmadım. tuzu şekeri hayatımdan çıkardım ve günde 2,5 litre su içtim şimdi 50 kiloyum 34 beden pantolonlar giyebiliyorum ki 38 dar geliyordu :)
hey maşallahh ne güzel enerjin yükek hep böyle olsun bu arada mekikler şahane çoşmuşsun maşallah diyeyim hemenaslında bende tanışmak kaynaşmak isterim saat önerisine beğendim bana uyar
maşallahhh darısı başımızaaa
süpersin iyiken geldin tiyolar verdin
çok üzüldüm canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?