gercek inci set

banada annem yaptırmıştı züpriz gelinlikle en çok yakışan takı bence:))))
ama hırsız çaldı bi kaç ay önce çok üzgünüm(((
oysa hatıra kalsın ilerde çocuklarıma gösterim istiodum(((

bu üçlü setin sarı altının almıştı eşim nişanda, ben çok beğenerek kullanıyorum

Eklentiler

• $TA-01[1].jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 131
bunuda evlilik yıldönümümüzde aldı. benim inci sever olduğumu bildiğinden. bu da gizil incini ürünlerinden ilk eklediğim uğur incinin ürünüydü. uğur inci ve gizil inci, inciyi altınla birlikte kullanıp harikalar yaratıyorlar.

Eklentiler

• $36204_inci_mini_set_27[1].jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 114
Ben de gelinliğime inci takım düşünüyorum parlak taşlarla minik süsleri olanlar daha göz alıcı duruyor annem bana umreye gittiğinde getirmişti çok gösterişli durduğu için bi mezuniyetimde bi kuzenin düğününde bir de geçen hafta ismeye geldiklerinde taktım. :) Sanırm gerçekmiş 3. takışta yavru incileri gördüm :)
Normalde takı kullanmadığım için en mantıklı ve şık çözümü inci olarak buldum düğüne de seti inci aldıracağım hem gelinlikle birbirini eksiksiz bütünleyen bir aksesuar hem her zaman şık bir gömlekle, elbiseyle kullanılabilir hem fiyatları uçuk değil :)

ben de bunu aldım.takım olarak değil ama.kolyesini aldım.küpe olarak da düz inci.

Eklentiler

• $inci.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
benimde var hakiki incim dedem almıştı annem onu düğünümde altınla süsletip güzel bi model yapıcak ve bana takıcak harika harika duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…