gercek inci set

Evet, bana takılmıştı..
Sorun nedir?:uhm:

canım benim inci çok zarif duruyor kuyumcularda patentli olanları var onları tercih edebilirsin ben irandan getirtmiştim kuyumcuya gösterdim çok beğendi

Benim kayınvalidem doğum hediyesi olarak yaptırdı bana gerçek inciden set.
Ben inciyi çok severim,küpe kullanırım ama gerçeği kullanamıyorum günlük hayatımda,kıyamıyorum.Diğer takılarım gibi kızıma kalsın istiyorum..
Güzel bir seçim:asigim:

arkadaslar düğününde kendisinee gercek inci set takılan oldumu ? takıcagını söylüo kaynanamda :S:S:S

benimde gerçek inci setim var ama kayinvaldem değil eşim almıştı düğünden kaaaç zaman önce
daha çıkarken hediye olarak almıştı aşkım
gelinlikle çok hoş duruyor bence

benimde vardı düğünde takılmadı daha önceden kendi annem almıştı
düğünden önce versin gelinliğinle tak yakası açık bi model olursa çok şık durur

$inci.jpg

Forumda satis yasaktir - lütfen kurallarimiza uyalim -

Son düzenleyen: Moderatör:
ha eklemeyi unutmuşum, inci tanelerinin resimdeki gibi yada daha iri, daha küçük şeklinde boyut olarak çeşitleri de bulunmaktadır.

Benimde eşim takmıştı bana altın kullanmayı pek sevmediğim için kendim istedim gelinliğin üzerinede çok hoş duruyor

Eki Görüntüle 39397
Arkadaşlar biz patentli gerçek inci satışını yapıyoruz Karagöz Kuyumculuk olarak. Gerçek olduğunun ispatını isterseniz şu örnekle vereyim: teyzeme hediye ettiğimiz inci kolyede inci tanelerinin bazıları yumurtlayıp kenarlarından yeni inci taneleri çıkmıştı. Teyzem çok stresli bir insandır, incinin de stresi alma özelliği olduğundan böyle oldu sanırım. Benim incilerim hiç yumurtlamadı çünkü yıllardır :).s
Arkadaşlar resimdeki gibi sıra inci kolyeyi 80-90TL (boyuna göre değişiyor) satıyoruz ilgilenen olursa internet satışımızda mevcut

ıncının yumurtladıgını da ılkkez duyuyorum
bır ıncı setım var dogumumda esım hedıye aldı
ama yumurtlama falan olmadı sahte mı yanı

görmeden sahte denemez tabi cnm. ama kültür incisi olabilir. şöyleki mantar örneğini düşünürsek incilerinde üretimi oluyor. istridyelere dışarıdan kum tanesi şırınga ediliyor ve istridyeler onun etrafını ördükçe inci oluşuyor. bu da doğal bi oluşum değil haliyle. Birde dediğim gibi benim incilerimde aynı yerden olmasına rağmen yumurtlamadı. teyzem boynundan hiç çıkarmadı ve yaklaşık 1yıl sonra yumurtladı, onunda etkisi wardır belki

gerçek inciler aynı kalıp ve boyda olmazlar yumurtlarlar yanlarından bombeler çıkar yani birde kapalı kalmamaları gerekir boyunda temas dahaiidir onlar için
benimde de var düğünde takıldı

bende düğünde istiyorum inci kolye küpe ve yüzük kayınvalidemler alıcak ben altın set istemiyorum onun yerine bilezik takıcaklar bende düğünde set yerine inci takıcam

bende seviyorum inciyi
nikahta annemler takıcaklar çok asil duruyor
ama sahtelerine dikkat etmek lazım
gerçi kuyumcularda pek sahte olmuyor

eşim nişanda uğur inciden üçlü set takmıştı. çok beğenerek kullanıyorum çok güzel duruyor. bence inci altınla birlikte kullanıldığında daha güzel duruyor.

Eşimde bana düğünde inci kolye ve küpe alıcak. geçen gün baktık. ben sıra inci fakat ucuna beyaz altından taşlı klips de istedim.kolye ve küpesi bu şekilde 600 tuttu

kızlar ben de gerçek incinin şeklinin yamuk yumuk olduğunu ve doğurduğunu bilirdim fakat kuyumcu bana gerçek inci yüzeyi en pürüzsüz şekli düzgün olan dedi.kim ister dedi incini yıllar sonra kenarlarından doğurup da şeklinin bozulmasını dedi. bilmiorum artık hangisi doğru.

orda 30 liraya da dizi inci var 300 liraya. belki daha da fazlası var. ama 30 ile 300 arasında gözle görülür fark vardı

evet kızlar internetten araştırdım

1. bıçak gibi kesici bi aletle yüzeyi kazınırsa rengi değişmezmiş
2. çakmakla yakıldığında değişiklik olmazmış
3. şekli ne kadar pürüzsüz ne kadar parlaksa o kadar değerliymiş

Back