Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne için arıyorsunuz acaba ? Büyü yapılacak mı bozulacak mıMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Kac para vereceksiniz?Hemen yazayım bir muskaMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
İlla diyorsunuz ki dolandırılacağım, illa diyorsunuz ki badeleneceğim. Yani, bu da bir tercih.Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Ben yeniyim burda bilmiyordum sizi hangi tur buyuler biliyorsunuz?Kimse beni önermemiş incindim bacılar oysa kk nın büyücüsü benim özelden iban atiyorum
+18 büyülerimle ünlüyümdürBen yeniyim burda bilmiyordum sizi hangi tur buyuler biliyorsunuz?![]()
Ben Oz Büyücüsü'yüm. Ne vardı sizin?Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Bir durun ya,azıcık yolumuzu bulacaktık şuradaBak harika bir büyücü biliyorum@Mune
(Hep yapmak istemiştim bunu kızlaar sonunda sizden önce yaptım)
Etiketleme olmamış ama başkası yazmadan acele düzeltinBak harika bir büyücü biliyorum@Mune
Etiket olmamış ama.Bak harika bir büyücü biliyorum@Mune