gerçek bir aşk...peki yaa sonu güzel bitmezse..neolur yardım:(

sxuxrgxuxn sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
153
0
s.a herkeze...benden büyük olan ablalarıma...akranlarıma ve yaşı daha küçük olan kardeşlerime:)

anlatmak istiyorum...içim huzur bulana kadar herkez bu sevdayı kabul edene kadar anlatmak istiyorum...
çok seviliyorum çook seviyorum hiç sornumuz yok...ama korku var yaa kavuşamazsak...ya ailemin katı kalbini yumuşatamazsam korkusu...bazen boğuluyorum ölmek istiyorum arada kalmaktansa....
en baştan anlatmak istiyorum size...okuyan gözlerinize ve karşınızda anlatır gibi dinleyen gönülleriniz inş dert görmez...
ben hiç kimseye emanet etmedim gönlümü öyle deneye deneye bulmak istemedim benim diyeceğim kişiyi..sabrettim dua ettim onun beni elbet birgün bulacağını biliyordum..hayallerimdeki kişi bulacaktı beni...emindim...
bundan 2 yıl önce evimize ilk kez net aldık bende yakın arkadaşımdan duduğum şiiirlerin yazıların paylaşıldığı bi foruma üye oldum ama asla sevgili edinme falan yoktu aklımda...okadar saftımki forumlardaki kişilerin arkadaş olacağını bile bilmiordum...sadece şiirler yazılar bölümüne giriyordum...
sonra bigün haftanın konuğu alınan bi yer vardı gözüme çarpti ''bayramda konuğumuz eylül diyordu'' erkek olacağını bile düşünmemiştim açarken hep kız die düşündüm..sorular sormuşlar cevapları okudukça şok oldum..hayran kaldım..hayallerimdeki insanı okuyordum satır satır ama daha ilk satırlardan belliydi imkansız olacağı 10 yaş vardı aramızda umutlanmadım hiç...sadece sevindim hayatta böyle erkeklerin olması beni sevindirdi...başkasına olan sevdası bile çok güzeldi çoook...
sonra msnsini almıştım arada konuşmaya başladık konuşmalar sohbetler sıklaştı...sevdasını anlatıyordu kapkaraydı umutları...ayrıydı sevdiğinden kız bunu bırakıp gidiyordu her defasında...başkasıyla evlenmek istediğini anlatıyordu ama ondan başkasını sevemem diyordu hiç huzur bulmadım ama bi saplantı oldu ondan başka kimseyle olmuyor sevemiyorum ama başkasıyla evlencem dşyordu...
ilk o gece okadar ağlamıştımki yüzüm uyuşmuştu sabaha vardğımda...
o sabah anladım ben dermansız derde tutulduğumu...sevdaya tutulduğumu ilk o gece anladım...
bir kaç kişiye anlattım bu durumu çünkü çok utanıyordum...
yemin ederimki ona belli edecek zerre davranış yapmamıştım yanaşmak falan asla olmadı...o bana çıldığı güne kadar onla hep ''SıZ '' die hitap ettim hep mesafeyle resmiyetle konuştum...okadar utanıyordumki anlıcak die msnde açık nasıl konuşmak istiyorum onla ama o bana yazmadan yazamıyordum:eek: şimdi çok gülüyorum yaa:)
sonra bigün beni msnden silip engellediğini öğrendim..
forumdan msj çektim baya uzun bi yazı bana mail atmıştı gözlerim doldu falan çok kötü oldum açtım engeli ama bana neden olduğunu sorma söyleyemem demişti...bende ısrar etmedim...ama çok kırgındım...dha asonra öğrendim ikimizin ortak arkadaşı söylemiş ona benm hislerimi oda benim üzülmemem için engelleyip silmiş...
sonra baya vakit geçti aradan bu çok sevdiği kızla barışmıştı...forumda birbirlerine yazılar şarkılar avatar aynı yüzüklerinin resmleri falan okadar kötü oluyordumki gördükçe ağlamaktan...artık evdek,iler hastahaneye falan götürelim diyorlardı...
en zordönemlerimden biriydi sonra bunlar yine yine ve yine ayrıldılar...
aradan baya vakit geçti bir ay yada daha fazla...bu hiç ortada görünmüyordu forumda yeni bi nick almış elzem sevda die ordan küçüğüm keşke daha önce çıksaydın karşıma,senin hayatını maf edemem gibi şeyler yazıordu..ordan biraz anlamıştım o olduğunu..

bu süreçten sonra yakınlaşmalar başladı..num falan vermişti...ama pek konuşmuyorduk
sonra benm net kopmuştu bi gece msj çekmiştim o gece sabah 4e kadar konuşmuştuk beni sabah 7de kaldırırmısın demişti ben sabah durmadan belki elli kez aramıştım onu uynadırmıştım...şimdi dediğine göre ilk o sabah gönlüne düşmüşüm...o sabah karar verdim senle bu yola gireceğime dedi..sonra bah msjları falan başladı
8 temmuzda açıldı bana sen bana çok huzurf veriyorsun ama aramızdaki yılların uzunluğu beni korkutuyor dedi..
o istdaydı ben bursada ozaman ben bursaya geleyim oturup güzel güzel konuşalım dedi tmm dedim...ama benm başka şehire gitmeme gerekti 1 aylığına bu süre içersinde telde görüştük hep netten tanılştık evet ama net aşkı gibi değil bizimki eminim okadar vakit geçirmiştik daha birbirimizi görmeden ama hiç sınırı aşmadık hani çıkıyor gibiydik ama ne aşkım seni seviyorum tutuldum gibi gibi sözler yoktu...görüştüğümüzde karar vericektik...
görünüş kaygısı olduğundan değil sadece mantıklı olabişmek için..oturup karşı karşıya herşey daha iyi anlaşılır die...
bi kere gönül eylendirme hevesi olsaydı benle dalga geçme hevesi olsaydı düzgün bi insan olmasaydı benm onu sevdiğimi biliyordu o dönem içersinde iş için bursaya çok gelmiş istese bana ulaşır görüşmek isterdi...benm umutlanmamı sağlardı ama hep dikkat etti bu konuda...

bu bir ay içinde çok şeyler oldu ama kısa kesiyorum...

sonra ben bursaya döndüm hemen 1 hafta sonra geldi yüzyüze görüştük hayatımın en heyecanlı günüydü...
bu yola girmeye devam ettik...
herşey çoook güzel çoook...yanlış anlamayın ama bizim gibi gerçek aşkı yaşayan çok az kişidir...
o bile beni bukadar çok seveceğini tahmin etmemiş ama şimdi sen olmazsan başkası olmucak düşüncesinde...okadar masumki benm bi seviyorum demem sabah onu uyandırmam onu dünyanın en mutlu insanı yapıor gerçekten sevilmeye aç kalmış ve benm onu gerçekten çok sevdiğimi görünce kat ve katını veriyor bana...
ayda bir gelior bursaya işten izin alması çok zor olmasına ramen ne yapıor ne ediyor geior bana...
bazen bütün gece çalışıp hiç uyumadan bursaya gelior ve yanımdan dönünce çalışıcak olmasına rağmen...2 gün hiç dinlenmeden çalışıyor sırf bikaç saaat yanyana olabilmek için...benm ailem sıkıntılı herzaman dışarı çıkamıyorum az duruyorum yanında ama hiç sorun yapmıyor hep anlayışla karşılıyor...
zar zor işten 3 günlüğüne izin almıştı benm için bursaya geldi kaç saat yol beni dışarı bırakmadı annemler ertesi günü geri döndü ist ve bana hiç sitemde bulunmadı ben ağlıyordum ben yine gelirim üzülme diyor...
o öyle davrandıkça içim eriyor...bu devirde hangi ekek yaparki bunu kaç saat yol geldi beni göremeden döndü ve bana hiç sitem etmiyor ayrılık kelimesi aklına bile düşmüyor..
ama korkuyorum aramızdaki yılların uzunluğu...ayrı şehirler...ve evinin olmaması yani kirada oturaqcak olmamız ailem için çoook sorun...bizi ayırmalarından korkuyorum...çok katılar...okadar düşünüyorumki düşünmekten uyku uyuyamıyorum...
ağlamakla geçior günlerim çok dua ediyorum çok biz anca duayla biraraya gelebiliriz çünkü...
ama ondan vazgeçemem vazgeçersem erir ölür...biliyorum...sen benm sonumsun diyor senden başkası olmucak diyor..benm içinde öyle...
o olmazsa başkası olmucakr...gerçeten bu devirde kıymetli birşeyi yaşıyorum ben saf çok tertemiz bi duygu...onla çok mutluyum...ama ailem...
bi tercih yapma durumunda kalmak istemiyorum...ailemin rızasını almadan yuva kurmak istemiyorum...ama yaa kabul etmezlerse kaçamamda...
ne yapmalıyım offfff offf....
ama o olmazsa başkası olmucak sadece bundan eminim...
birinden ayrılırsınız o sizi aldatır kötü sözler söyle başkasıyla birlikte olur acı çeksenizde o bana böyle yaptı haketmiyor dersiniz silersiniz başkasını sevebilirsiniz...ama bizi başkaları ayırırsa onlar istediği için koparırlarsa nasıl unututmki severek ayrılmışken başkasını nasıl severim...peki yaa bi insanın hayatını maf etmişken...hiçbir zaten baba olamıcak hiçbir zaman ev kuramıcağını bildiğim halde nasıl başkasını severim....
ne olur bunu okutyanlar sizce ne yapmalıyım ben...nasıl davranmalıyım....
ne olur çok du aedin benm için...

Son düzenleme:
aileni ikna et, olmadı kaç. ne yaparsan yap eminsen onunla ol, yoksa çok acı çekersin ileride.

biliyorum :KK43:
aslında benm acı çekmemden ziyade onun biyerlerde dayanışlmaz acı çekeceği dokunuyor bana onu düşünmekten karşıma başkası gerçekten iyi biri çıksa bile sevemem...
rabbim hayırlısını verir inş...
teşekkürler yorumun için...

dualarım seninle...ama öncelikle korkularından vazgeçmelisin canım! unutma,hayatta neden korkarsan o gelir başına..bildiğin yoldan şaşma,gör bak o zaman herkes nasıl saygıyla eğilir geçtiğin yollardan.dediğin gibi bu zamanda bulunmuyor aşkmış,sevdaymış...onu sıkıca tut ve sakın bırakma.belki biraz daha sabır biraz daha zaman gerekecek ama sen adımlarını emin atmaya devam edersen,yolundan hiç bişiy çeviremez seni..herşey güzel gönlünce olsunn..:1hug:

senin yaşın kaç?
eğer çok başındaysan hayatın ve ilk kez böyle bir şey yaşıyosan, bu kadar etkilenmen normal..
ben sanal ilişkilere inanmayan bi insanım yanlış anlama bana samimi gelmiyo ama sen çok içten anlatmışsın..inşallah hakkında hayırlsı olur.
evlilik konusunu görüştünüz mü aranızda? yoksa sen kendi kendine kuruntu mu yapıosun ailen sorun çıkrcak diye?
nerden biliyosun engel olcaklarını?henüz ortada böyle bi durum yok sanırım..denemeden boş yere üzülmenin alemi yok.

dualarım seninle...ama öncelikle korkularından vazgeçmelisin canım! unutma,hayatta neden korkarsan o gelir başına..bildiğin yoldan şaşma,gör bak o zaman herkes nasıl saygıyla eğilir geçtiğin yollardan.dediğin gibi bu zamanda bulunmuyor aşkmış,sevdaymış...onu sıkıca tut ve sakın bırakma.belki biraz daha sabır biraz daha zaman gerekecek ama sen adımlarını emin atmaya devam edersen,yolundan hiç bişiy çeviremez seni..herşey güzel gönlünce olsunn..:1hug:

çook teşekkür ederim...vazgeçmicem vazgeçemem dövselerde sövselerde eve kapatsalarda vazgeçmicem..ne dövülmek ne sövülmek zoruma gider sadece onun ve ailem arasında seçim yapma korkusu beni bitiriyor...inşallah olmaz...rabbim yardım eder...yorumun için çok teşşekkürler canım:)

cnm benim ya, ne mutlu guzel bir hikaye, allah devamini getirir insallah..umarim daha huzurlu mutlu olursunuz..

yanliz onun herseyi boyle mukemmel yapmasi davranmasi beni korkuttu ne yalan soyliyim..insan isteristemez acaba? diyor.. ama herkes ayni degildirvardir da iyileri aralarinda, yanliz sen gozunu ac saf olma gulum benim.. sevgini yasa ama unutma..bu devirde pek insanlara guvenilmiyo, yani diyecegim herseyi pembe gozlugunden bakma..reyalist ol.
bunlari soylemem seni uzmesin cnm sadece unutma diye soyluyorum, yoksa o adam yalanci gozunu acdiye bi konusma degil bu yanlis anlama..sadece belkide bu askindan dolagi gormedigin seyler vardr. yada olacaksada aklinda bulunsun diye.

cnm bir kac sorum var:
-bu adam seninle basladiginda eski sevgilisyle ayrilmismiydi ?
-birde sen bu adamla hemen evlenmeyi mi dusunuyorsun?
eger oyle degilse ozaman iliskine madem guzel gidiyor devam et, ilerde ne olur na gore davranabilirsin.
ama yok bu zamanlarevlenmem gerek diyorsan ailemde onu istemiyor yada onu tanidilar sorun cikariyorlar diyorsan, ..ozaman ona gore biseyler bulman/tavsiye ler araman gerekir cnm..ve kacmayi daha henuz dusunme sakin.

ama sunu dusun, allah herkese hayirlisini versin insallah, senin icin o hayirliysa olur, degilse ozaman onu birgun birakman gerekebilir..

senin yaşın kaç?
eğer çok başındaysan hayatın ve ilk kez böyle bir şey yaşıyosan, bu kadar etkilenmen normal..
ben sanal ilişkilere inanmayan bi insanım yanlış anlama bana samimi gelmiyo ama sen çok içten anlatmışsın..inşallah hakkında hayırlsı olur.
evlilik konusunu görüştünüz mü aranızda? yoksa sen kendi kendine kuruntu mu yapıosun ailen sorun çıkrcak diye?
nerden biliyosun engel olcaklarını?henüz ortada böyle bi durum yok sanırım..denemeden boş yere üzülmenin alemi yok.

estğ nie yanlış anlayım...bende sanal ilşkiye asla inanmıyordum asla.sanalda kalan ilşkiye halen aşk demiyorum ancak önemli olan sanalı reele taşıyabilmek...tabiki burda şans faktörü çok önemli nette insnalar kendini çok farklı gösterip çiçeklerle süsleyip sunuyırlar daha sonra çok farklı çıkıyor inanılmaz dikkatli olmak zorunda insanlar ve güvenmek zor ama şansmı dersiniz bindebirmi dersiniz bilmiyorum ama benim karşıma nasıl tanıdıysam toplamda 3 sene olucak öyle o çizgide devam eden biri çıktı...çok şükür...
evet hayatın başındayım 19 yaşındayım şuan...ama etkilenme konusunda biraz farklı düşünüyorum sanırım çünkü ben onu haberi yokken sevmeye başladım yani ben onu seveyim die yada ne bişleyim ilgi çekmek için v.s.v.s bi çabası olmadı...
hani insanın hayalinse biri olurya o çıktı işte benm karşıma benm inanmadğım bi vesileyle hemde...net ortamında çıktı karşıma...
abiki evlilik konusunda konuştuk zaten bizim ilk o masaya otururken bile bizim uzun süren ve çok çaba istiyecek bi birlikteliğimiz olduğunu kabul ederek başladık...daha ilk görüştüğümüzde konuşuldu ailenin bu duruma bakış açısı...yani daha ilk başından ciddi bi ilişkiye başladık...
zor olacağını biliyordum ilkte yaş farkını gözümde büyütüyordum ama daha sonra başka sorunlarım çıkması beni zorladı açıkcası...
aramızdaki sorunlar değil yanlışi anlaşılmasın hiç bi sorun yok çok şükür...
dediğim şey mesela ben istun ailem için sorun olcağını düşünmemiştim..
ama annem bu durumu öğrenince istlu sorun etti gurbet çekemem falan dedi evi yok dedi...
falan filan...ben istlu sorun yapacağını düşünmemiştim bide bu şeyler çıkınca dahada korkar oldum...
çok teşekkürler yorumunuz için...
saygılarımla..

hayalinde o adami butunlestirmis olmayasin? belkide o baska ama sen kendi hayalinle onu yarattin diyelim.. yani istediggin biri gibi olmasini istedigin gibigoruorsun..

senin onu onunn haberi olmadan sevmis olman bu olaylardan etkilenmedigin anlamina gelmezki.
onun konusmalari etkilemistir, dgeisik duyguya kapildigin iicn etkilenmisindir.. illa o seni etkilemek iicn caba harcarsa etkilenicen diy ebisey yokki..her anlamda etkilenrsin..sanirim bende oylle duusnmedim degil. ondan etkilenip biraz olayi abartip asik oldun..belkide kendi capinda.. cok buyuk ask olarak goruyorsun, pembe gozulukten bakiyorsun.. ama o boyle mi duusnuyor ?

buarada annen o bu olmaz diye belki hersey daha yeni diye soyledi yani nsl bir ciddiyetle soyledi bilmiyoruz ama, eger nisan olur aileler tanisir is ciddiye binerse belki bukjadar sorun olmaz. gibi me geliyor. sen sanki OLAbilir diye korkuorsun..yani net biseyler varda tepkileri vari yokmu pel bilmiyoruz

cnm benim ya, ne mutlu guzel bir hikaye, allah devamini getirir insallah..umarim daha huzurlu mutlu olursunuz..

yanliz onun herseyi boyle mukemmel yapmasi davranmasi beni korkuttu ne yalan soyliyim..insan isteristemez acaba? diyor.. ama herkes ayni degildirvardir da iyileri aralarinda, yanliz sen gozunu ac saf olma gulum benim.. sevgini yasa ama unutma..bu devirde pek insanlara guvenilmiyo, yani diyecegim herseyi pembe gozlugunden bakma..reyalist ol.
bunlari soylemem seni uzmesin cnm sadece unutma diye soyluyorum, yoksa o adam yalanci gozunu acdiye bi konusma degil bu yanlis anlama..sadece belkide bu askindan dolagi gormedigin seyler vardr. yada olacaksada aklinda bulunsun diye.

cnm bir kac sorum var:
-bu adam seninle basladiginda eski sevgilisyle ayrilmismiydi ?
-birde sen bu adamla hemen evlenmeyi mi dusunuyorsun?
eger oyle degilse ozaman iliskine madem guzel gidiyor devam et, ilerde ne olur na gore davranabilirsin.
ama yok bu zamanlarevlenmem gerek diyorsan ailemde onu istemiyor yada onu tanidilar sorun cikariyorlar diyorsan, ..ozaman ona gore biseyler bulman/tavsiye ler araman gerekir cnm..ve kacmayi daha henuz dusunme sakin.

ama sunu dusun, allah herkese hayirlisini versin insallah, senin icin o hayirliysa olur, degilse ozaman onu birgun birakman gerekebilir..

inşallah inşalalh çook teşekkür ederim çoook güzel dileklerin için allah herkeze nasip eder inş hayırlı güzel dileklerini yaşamayı...

haklısın banada biri anlatsa bende acaba derim...hatta ben ona aşıkken o başkasını severken kızlar nasıl eridiğimi görüyorlardı o başkasını seviyordu 5 yıl bir ilşkisi olmuş ama nasılbi 5 yıl ?kız durup durup terkediyormuş bunu yani düşünsenizze 1 yıl ayrı kalmışlar barışmışlar sadece benm bildiim dönemde bile 10 ay ayrı kalmışlardı barışmışlardı sonra kız yine ayrıldı yine barıştı...öyle öyle...biz kızlarla konuştuğumuzda okulda onlarda diyordu biz karşıdan görüyoruz belkide kız haklı bırakmakta onun yüzünden oluyordur tek taraflı düşünmeyelim die konuşurduk...
ama ben birlikteliğe başladımya gerçekten öyle değilmiş hani onla birliktelik yaşayıpta ondan sorun çıkması çok zor. mutlaka onunda hataları vardır ama eften püften sebeplerden kırmıyor insanı...şaşırtıcı ama öyle işte...

evet eski sevgilisiyle ayrılmıştı hatta bizim telde geçen 1 aylık süresinde kız bunu başka numaradan aramış açmış sonra yine birliktelik istemş bu kabul etmemiş hayatımda biri var demiş kız inanamamış onu resmen elde varbir olarak görüyordu.sonra bu kız balıkesirden istbula gidior onunla görüşmek için onun en yakın arkadaşına gidiyor bunu zorla görüştürüyorlar yine kabul etöiyıor bana verilmiş sözü var ertesi günü balıkesire yine geri gönderiyor..bunu ben ikimizin hatta o kızında ortak arkadaşlarımızdan duydum...bi süre bu kız rahatsız etti bizi ama sonra bıraktı çok şükür...

yok hayır hemen evlenmek değil ama çok uzamasını istemiyoruz yani düşünsenizze şimdi 29 yaşında 4,5 yıl beklesek 34,35 yaşında olcak ozaman daha sorun olmazmı ailem için kaç yaşında adama verior dicekler...
zaten benm yaşımın küçüklüğünden evlenemem herşeyi kabul etse ailem benm yaşım küçük evliliğe hazır görmezler..ama en azından seneye nişan istiyorum 1 yıl nişanlılık sürdürsek daha iyi olur bizim için diye düşünüyorum ama hayırlısı dediğiniz gibi inş rabbim hem onun içinde hem benm içinde hayırlısını yaşatır...evlendikten sonra onu mutlu edemiceksem yada o beni mutlu edemicekse olmasın...ozaman bedeller daha zor ödenir şimdiye göre...
inş üzel olur herşey...

inşallah inşalalh çook teşekkür ederim çoook güzel dileklerin için allah herkeze nasip eder inş hayırlı güzel dileklerini yaşamayı...

haklısın banada biri anlatsa bende acaba derim...hatta ben ona aşıkken o başkasını severken kızlar nasıl eridiğimi görüyorlardı o başkasını seviyordu 5 yıl bir ilşkisi olmuş ama nasılbi 5 yıl ?kız durup durup terkediyormuş bunu yani düşünsenizze 1 yıl ayrı kalmışlar barışmışlar sadece benm bildiim dönemde bile 10 ay ayrı kalmışlardı barışmışlardı sonra kız yine ayrıldı yine barıştı...öyle öyle...biz kızlarla konuştuğumuzda okulda onlarda diyordu biz karşıdan görüyoruz belkide kız haklı bırakmakta onun yüzünden oluyordur tek taraflı düşünmeyelim die konuşurduk...
ama ben birlikteliğe başladımya gerçekten öyle değilmiş hani onla birliktelik yaşayıpta ondan sorun çıkması çok zor. mutlaka onunda hataları vardır ama eften püften sebeplerden kırmıyor insanı...şaşırtıcı ama öyle işte...

evet eski sevgilisiyle ayrılmıştı hatta bizim telde geçen 1 aylık süresinde kız bunu başka numaradan aramış açmış sonra yine birliktelik istemş bu kabul etmemiş hayatımda biri var demiş kız inanamamış onu resmen elde varbir olarak görüyordu.sonra bu kız balıkesirden istbula gidior onunla görüşmek için onun en yakın arkadaşına gidiyor bunu zorla görüştürüyorlar yine kabul etöiyıor bana verilmiş sözü var ertesi günü balıkesire yine geri gönderiyor..bunu ben ikimizin hatta o kızında ortak arkadaşlarımızdan duydum...bi süre bu kız rahatsız etti bizi ama sonra bıraktı çok şükür...

yok hayır hemen evlenmek değil ama çok uzamasını istemiyoruz yani düşünsenizze şimdi 29 yaşında 4,5 yıl beklesek 34,35 yaşında olcak ozaman daha sorun olmazmı ailem için kaç yaşında adama verior dicekler...
zaten benm yaşımın küçüklüğünden evlenemem herşeyi kabul etse ailem benm yaşım küçük evliliğe hazır görmezler..ama en azından seneye nişan istiyorum 1 yıl nişanlılık sürdürsek daha iyi olur bizim için diye düşünüyorum ama hayırlısı dediğiniz gibi inş rabbim hem onun içinde hem benm içinde hayırlısını yaşatır...evlendikten sonra onu mutlu edemiceksem yada o beni mutlu edemicekse olmasın...ozaman bedeller daha zor ödenir şimdiye göre...
inş üzel olur herşey...

amin cnm,
ozaman sen ailenle konus onu tanistir herseyin guzel gitmesini sagla,skain kacican olayina yada ailem istemedi karsi gelicem deme..isin daha zor olur..
guzel guzel adim adim yap herseyi, gerekirse buyugunden akil yardim al. yada burada amadogru yardim oneriler ve belkide onun yasi evet fazla gozukmeden bi nisan olursa gerisi daha kolay gider gibime gelior.

sen fazla canini uzme,dusunme fazlada. hersey guzel gidiyorken neden ya sonra diye o anlik huzurunu bozasinki..hhayirlisi de, eger zorluk cikarsa bizaman ozaman oyle olmasi gerekiyor diyip daha ko;lay atlatirsin o ani, hergun ya o ya bu diye dusunmektense..

hayalinde o adami butunlestirmis olmayasin? belkide o baska ama sen kendi hayalinle onu yarattin diyelim.. yani istediggin biri gibi olmasini istedigin gibigoruorsun..

senin onu onunn haberi olmadan sevmis olman bu olaylardan etkilenmedigin anlamina gelmezki.
onun konusmalari etkilemistir, dgeisik duyguya kapildigin iicn etkilenmisindir.. illa o seni etkilemek iicn caba harcarsa etkilenicen diy ebisey yokki..her anlamda etkilenrsin..sanirim bende oylle duusnmedim degil. ondan etkilenip biraz olayi abartip asik oldun..belkide kendi capinda.. cok buyuk ask olarak goruyorsun, pembe gozulukten bakiyorsun.. ama o boyle mi duusnuyor ?

buarada annen o bu olmaz diye belki hersey daha yeni diye soyledi yani nsl bir ciddiyetle soyledi bilmiyoruz ama, eger nisan olur aileler tanisir is ciddiye binerse belki bukjadar sorun olmaz. gibi me geliyor. sen sanki OLAbilir diye korkuorsun..yani net biseyler varda tepkileri vari yokmu pel bilmiyoruz

belki dediğiniz gibi ben hayalimle bütünleştirdim ben etkilendim burda doğru olabilir ama şuan sevgisine kendiminkinden daha çok güveniyorum...okadar büyük eminim...oda benim gibi düşünüyor...
inşallah dediğiniz gibi yeni die söylemiştir annem...şuan sadece annem biliyor..
asşında bi babamla bir araya gelse konuşsa babamın anlıcağını umuyorum..umarım birraya getirmeyi başarabilirim ilerki zamanlarda..

amin cnm,
ozaman sen ailenle konus onu tanistir herseyin guzel gitmesini sagla,skain kacican olayina yada ailem istemedi karsi gelicem deme..isin daha zor olur..
guzel guzel adim adim yap herseyi, gerekirse buyugunden akil yardim al. yada burada amadogru yardim oneriler ve belkide onun yasi evet fazla gozukmeden bi nisan olursa gerisi daha kolay gider gibime gelior.

sen fazla canini uzme,dusunme fazlada. hersey guzel gidiyorken neden ya sonra diye o anlik huzurunu bozasinki..hhayirlisi de, eger zorluk cikarsa bizaman ozaman oyle olmasi gerekiyor diyip daha ko;lay atlatirsin o ani, hergun ya o ya bu diye dusunmektense..

inşallah inşallah çoook teşekkür ederim okadar rahatladımki anlatamam...
hani demişsinya büyüğünden yardım al benim ailemde bana destek olacak kimse yok bu konuda malesefki onun için sizlerden fikir almak zorundayım..
bizimkiler nasıl desem okumuş olmalı yakışıklı olmalı paralı olmalı alan filan ....bunlara çok bakarlar...tamam önemlide bi yere kadar..
ben vazgeçemem desem bile düşünceleri bu insan 15 yıllık kocasını bırakıyor senmi bırakamıcam şu filancada çok istedi olmadı annem her seven sevdiğine kavuşmak zorundamı diyor...
zaten kaçmayı aklıma getirmek istemiyorum ailemi okadar iyi tanıyorumki beni ömür boyunca affetmezler...
şuan için yarınki engelleri kaldırmaa çalışıcam inşlalalh seneler sonrakini düşünmücem...
çok rahatladım çok teşekkür ederim çook

canım kardeşim okurken bile içim cız etti.ne güzel bi hikaye ve ne kadar içten yazmışsın.rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasib etsin size inşallah.dualarım sizin için olsun....ya çok tuhaf oldum anlatamıyorum

canım kardeşim okurken bile içim cız etti.ne güzel bi hikaye ve ne kadar içten yazmışsın.rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasib etsin size inşallah.dualarım sizin için olsun....ya çok tuhaf oldum anlatamıyorum

çok teşekkür ediyorum allah razı olsun...inşallah allah yaşadığım mutlulukların kat ve katını yaşatır sizlere...

ailene açtında mı karşı çıktı
karşı çıkarlarsa bile anlatmaya çalışmalısın bence onsuz olamayacığını onunla mutlu olduğunu
ailende anlayacaktır kızları için en iyisini isteyecektir
bence evi yok kirada gibi sorunlar ddert olmamalı evet maddiyat öenmli ama evlilikte onun üstüne kurulamaz zamanla olmayacağı ne malum
allah seni sevdiğine kavuştursun inşallah

19 yas cok tehlıkelı bır yas
sevdıgınız adamı tanımıyorum ama bu erkekler hıc bellı olmaz
sag gosterıp, golü yememek lazım
hakkında hayırlısı olsun canım

Benim hayatım gibi :1rolleyes:
Bende senin yaşındayken böyle bişi yaşamıştım.Gerçi hala yaşıyorum.
Bizim yaş farkımız birdi ve birimiz ist. birimiz güneydoğudaydık.
Delilik mi Saçmalık mı Çocukluk mu hala çözemedim ben :sm_confused:
Şimdi aynı şehirde ve semtteyiz.
Büyük konuşmamak lazım bende netten aşk sevgi mi olur diyip gülenlerdendim delikafadulden
İnsan istedikten sonra bir çok şeyi aşabiliyor.
Sen yine sanşlısın aslında ailenden annene açılabilmişsin kale içten fethediliyo gibi
hem bu devirde evi olupta evlenen insan çok az gibime geliyo.Birlikten kuvvet doğar çalışır ev alırsınız.ayrıca mesafenin az olmasıda güzel istersen her haftasonu gidersin ailenin yanına...
Seninde dediğin gibi aileninde rızasını almadan mutluluk olmayacağını düşünüyorum ben..
Allah yardımcınız olsunopuyorumnanaktan bizimde:eek:

ailene açtında mı karşı çıktı
karşı çıkarlarsa bile anlatmaya çalışmalısın bence onsuz olamayacığını onunla mutlu olduğunu
ailende anlayacaktır kızları için en iyisini isteyecektir
bence evi yok kirada gibi sorunlar ddert olmamalı evet maddiyat öenmli ama evlilikte onun üstüne kurulamaz zamanla olmayacağı ne malum
allah seni sevdiğine kavuştursun inşallah

amiiin amiiin inşalalah=)
aileme açmadım tam manasıyla sadece annem bi şekilde öğrendi ve bu konu konuşuluyor aramızda...
bencede öyle allahın işi hiç bel,i olmuyor evi olan birine vercekler allah bir gecede alır o çok güvendikleri şeyi...bunun için çok çabalıycam...

X