defnetuna Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 274 0 96 Antalya 22 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi defnetuna #1 güneş gözlüğü almak istiyorum ama marka konusunda kararsızım 2 markada birer gözlük beğendim birisi Georgia Armani diğeri chanel sizce hangisini almalıyım. not: fiyatları asağı yukarı aynı.bilmiyorumkismile
güneş gözlüğü almak istiyorum ama marka konusunda kararsızım 2 markada birer gözlük beğendim birisi Georgia Armani diğeri chanel sizce hangisini almalıyım. not: fiyatları asağı yukarı aynı.bilmiyorumkismile
E Elif92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 44 0 36 Almanya 22 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi defnetuna #2 kesinlikle chanel iki "CC" cok güzel duruyorrr yaa bitiyorumm
defnetuna Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 274 0 96 Antalya 13 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi defnetuna #3 Elif92 .!.: kesinlikle chanel iki "CC" cok güzel duruyorrr yaa bitiyorumm Genişletmek için tıkla... teşekkürler yorumun için chanel aldım. şimdide burberry çok indirimde acaba tercih edilme durumu nedir? yardımcı olursanız sevinirimCADIARZU
Elif92 .!.: kesinlikle chanel iki "CC" cok güzel duruyorrr yaa bitiyorumm Genişletmek için tıkla... teşekkürler yorumun için chanel aldım. şimdide burberry çok indirimde acaba tercih edilme durumu nedir? yardımcı olursanız sevinirimCADIARZU