- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Eki Görüntüle 640444 Eki Görüntüle 640445 Eki Görüntüle 640446
Bunlar dueba barbie gold brown...
Taktım bu lense...
Alıcam
Bunlar dueba barbie gold brown...
Taktım bu lense...
Alıcam
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solotica crystale benziyo, crystal ve quartzo hatta biraz da mel karışımı gibi
Hmm cristal böyle yeşilimsi demek...Ben mele benzetmiştim, çok hoşuma gitti.
Bir de bunların ocreye benzeyenleri var.
Onun da videosunu eklemiştim sanırım.
Kızın gözleri çok koyu olmasına rağmen çok güzel açmış. Aynı ocreye benziyor.
İkisinden de sipariş verdim zaten
numaralı da satıyor mu peki canım? bi sorabilir misin acaba ?
Geç gördüm canım kusura bakma, numaralı değilmiş bu lensler maalesef
Ben karar verirken çok zorlandım.
O kadar çok çeşit var ki..
Mel ve ocreye benzeyeni aldım.
Solotica cristalleri de alacağım sanırım, aklım feci kaldı
ya bende türkçe hiçbir açıklama bilgi göremedim ma youtube da bayaaa güzel videolar da var, rengini veren opak lenslere benziyolar benim gözlerim nerdeyse siyah olduğu için opak lensler araştırıyodum bunları gördüm ve çok merak ettim belki biri kullanmıştır da bana anlatır diye :)
bu lenslerin gözlere çok zararlığı oldugu ortaya konuldu. gözlerin oksijen alımını çok kısıtladıgından gözlerde körlüğe neden olabiliyormuş
türkçe açıklama var aslında sen bulamadın canım. sağlık bakanlığı bu lensleri kesinlikle önermiyor.gözü fazlaca örtüğü için gözü oksijensiz bırakıp gözde buna uyum sağlamak için yeni damarlar üretiyor ve uzun kullanım sonrasında bu damarlanmalar kalıcı hale geliyorlar. ve çok kötü bi görünütü çıkıyor sürekli kırmızı gözler soloticadan vazgeçme derim çok doğal duruyor çokda güzel renkler mevcut
Canım bu bütün lensler için geçerli değil mi?
Ben aldım 2 tane, çok hoşuma gitmişti.
Ama bunu okuyunca bir durdum
Solotica bana uymuyor..En azından mel ve ocre rengi. Benimde kullandığım tonlar onlar.
Günde en fazla 2-3 saat takmayla bişey olmaz deyin ya:44:
Yurt dışında herkes kullanıyormuş bu lensleri ama, üff
Canım bu bütün lensler için geçerli değil mi?
Ben aldım 2 tane, çok hoşuma gitmişti.
Ama bunu okuyunca bir durdum
Solotica bana uymuyor..En azından mel ve ocre rengi. Benimde kullandığım tonlar onlar.
Günde en fazla 2-3 saat takmayla bişey olmaz deyin ya:44:
Yurt dışında herkes kullanıyormuş bu lensleri ama, üff
hayatım diğer lenslerden farklı çünkü daha geniş olduklarından gözü daha fazla örtüyorlar ve göz oksijensiz kalıyor. oksijensiz kalması kötü bir şeymi ,göz oksijen almasada olur aslında (doktordan dinlediklerimi söylüyorum) fakat göz oksijensiz kaldığı için yeni kan damarları oluşucak ve olan kandamarlarıda iyice genişliyecek gözü beslemek için ,bu durumda zamanla kalıcı gözlerde damarlanmaya ve kanlanmaya yol açıcak. çok da kötü görünüyor. benim gözümde alerjiden dolayı mevcut lazerle tedavisi avr sanıyordum fakat yokmuş çok kötü görünüyor yinede sen bilirsin. soloticanın opak lensleride var hem bu lensler solotica kadar doğal durmuyor gerçekte. sne videolara fotoğraflara bakma hayatım canlı görmen gerek. o yurt dışında kullananlar her zaman değil bi partiye giderken yada makyaj videosu yapıyorken falan takıyorlar.yinede karar senin canım
2-3 saat takmayla birşey olmaz sanırım. neden illa bu lensleri istiyorsun canım? başka markalardada var bu şekilde. hatta çok daha doğal olanları. göz bu şakaya gelmez. geçenlerde haberlerde kör oldu bi kadın lens yüzünden paylaşmıştım forumda. çok korktum ondan sonra lens takamaz oldum. ne olduğu belirsiz çin malı kore malı ,helede onay almamış lensleri kesinlikle kullanma canım.
Doğal bir renk seçmelisin doğal olmayanlar itici duruyor bence
açması lazım aslında .bence siyah gözlerin bir avantajı var pupil kısmından kendi rengin gözükse bile siyah olduğundan gözlerin sanki lensin gözbebeği gibi duracak.özellikle kostüm lenslerinde koyu renkli olmak çok büyük avantaj