Kontakt Lens Geo-neo vs.. Circle lensler!!!

elegance_

Ebru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
238
7
bu kore yapımı lensleri inceliyorum bir kaç gündür acaba içinizde kullananlar var mı? nasıl temin ediyoruz ve kaça alıyoruz bileniniz var mı?
YOUTUBE DA GEZİNİRKEN İNANILMAZ VİDEOLAR GÖRDÜM BAZILARI GÜZEL DEĞİLDİ AMA BAZILARI ŞAHANEYDİ BAZI SERİLERİ ÇOK DOĞAL BAZILARI DA GÖZÜ BÜYÜTMEK İÇİN ÜRETİLMİŞLER ASLINDA HEMEN HEPSİ BİRAZ BÜYÜKLER NORMAL OLANLARI DA VAR BOYUT olarak
ben çok beğendiklerimi paylaşıyorum kullananlar varsa fotoğraflarıyla ve bilgileriyle yardımcı olabilirler mi ??? :) $0 YH-303-500x500.jpg $geo-angel-brown-circle-contact-lenses.jpg $GeoNudyGreen-.jpg $geo-nudy-green0.jpg $geo-tri-color-cm901.jpg $geo-twin-model-green.jpg $neo edge grey.jpg $tumblr_l6y29h9f4S1qb59lso1_500.jpg $tumblr_m716vf6aqK1qbfa8f.jpg $geo_tri_coor_cm903_green__96473.1312879341.1280.1280.jpg $GEO nudy green.jpg $1-cm904.jpg $2-ch622.jpg $3.jpg $angel_blue_circle_lenses.jpg $Ash wing grey.jpg $ash wing.jpg $ck9abElTMk9oOGsx_o_geo-angel-cm-832-circle-lens-review-hd.jpg $GEO Circle lenses black-ck105 Before after.jpg $yh-302-twin-series.jpg

bu kore yapımı lensleri inceliyorum bir kaç gündür acaba içinizde kullananlar var mı? nasıl temin ediyoruz ve kaça alıyoruz bileniniz var mı?
YOUTUBE DA GEZİNİRKEN İNANILMAZ VİDEOLAR GÖRDÜM BAZILARI GÜZEL DEĞİLDİ AMA BAZILARI ŞAHANEYDİ BAZI SERİLERİ ÇOK DOĞAL BAZILARI DA GÖZÜ BÜYÜTMEK İÇİN ÜRETİLMİŞLER ASLINDA HEMEN HEPSİ BİRAZ BÜYÜKLER NORMAL OLANLARI DA VAR BOYUT olarak
ben çok beğendiklerimi paylaşıyorum kullananlar varsa fotoğraflarıyla ve bilgileriyle yardımcı olabilirler mi ??? :)Eki Görüntüle 580448 Eki Görüntüle 580459 Eki Görüntüle 580460 Eki Görüntüle 580461 Eki Görüntüle 580462 Eki Görüntüle 580463 Eki Görüntüle 580464 Eki Görüntüle 580465 Eki Görüntüle 580466 Eki Görüntüle 580458 Eki Görüntüle 580457 Eki Görüntüle 580449 Eki Görüntüle 580450 Eki Görüntüle 580451 Eki Görüntüle 580452 Eki Görüntüle 580453 Eki Görüntüle 580454 Eki Görüntüle 580455 Eki Görüntüle 580456 Eki Görüntüle 580467

bana kalırsa dış çeperi çok belirgindoğal durmuyor soloticalar kadar :)

genelde bende makyaj videolarında görüyorum değişik renkler takıyorlar mor lacivert hareli falan fazla doğal olduğunu sanmıyorum yani bizim doğallık anlayışımızdan biraz farklı gibi :44:

genelde bende makyaj videolarında görüyorum değişik renkler takıyorlar mor lacivert hareli falan fazla doğal olduğunu sanmıyorum yani bizim doğallık anlayışımızdan biraz farklı gibi :44:

bu işi en iyiyapan bence şüphesiz Fxeyes ve solotica diğerleri ya konforsuz oluyor göze batma yapabiliyor yada kendi kendine kuruyor dün bir arkadaşımla konuşuyoruz rainbow 'u varmış kabının içinde birgün bakmış kendi kendine kurumuş sasırdım kaldım duyunca bende melden önce rainbow giallo rengini düşünüyordum vazgectim konforsuz lensler bunlar

Son düzenleme:
ya bende türkçe hiçbir açıklama bilgi göremedim ma youtube da bayaaa güzel videolar da var, rengini veren opak lenslere benziyolar benim gözlerim nerdeyse siyah olduğu için opak lensler araştırıyodum bunları gördüm ve çok merak ettim belki biri kullanmıştır da bana anlatır diye :)

canım tr de kullananlar varmı sanmıyorum yada siteden sipariş alıyorlardır ama yurtdışında yaşayan türkler belki biliyorlardır:44:

Bu lenseri internet sitelerinden temin etmek mumkun. En pahalisi $30 yani 60kusur lira. Surelerine gore fiyatlari cok cok uygun bence,cunku 60liraya Turkiye'de 3aylik lensi zor buluyoruz.

Bir koreli arkadasim: 'Cok rahatlar hatta bazen gozumde oldugunu bile unutuyorum' diyordu. Bu lenslerin en kucukleri 14,8mm ki Freshlook'un 14,5mmlik lensleri bile bana buyuk geliyor :KK70: 16,0mm'ye kadar cikiyor kizlar alacaksaniz capina dikkat edin derim :)
Bir de dikkat,gri renkliler makyajsizken balik gibi gorunmenizi sagliyor :KK70:

En beğendiğim Neo markasının queen serisi. 4 ton renkleri,yeşil kahve ve gri muazzam.Tabi Kore yapımı lensler için sağlıklı olması tartışılır ama hoşuma gitti.Çok araştırmıştım:KK52:

Gri;

Favorim yeşil olan:)

Alınabilecek bir çok site mevcut,üstelik paypal şeklinde ödeme yapıyorsunuz.:KK34:

bu lenslerin gözlere çok zararlığı oldugu ortaya konuldu. gözlerin oksijen alımını çok kısıtladıgından gözlerde körlüğe neden olabiliyormuş

evet bende okudum gözlere çok büyük zararları var zaten bir çoğu sağlık kontrolünden geçmeden satılıyor .kaldıki hiçde güzle görünmüyorlar .solotica derim en güzeli

ben gecen hafta gri lens sparişini werdim bugun yarın gelir taktıktan sonra size bilgi werrim kızlar

kızlar lensler geldi 16lık çapta kocaman çok yapay duruyor ayrıca gözü acayip sulandırıyor ben takamadım

Geoyu neoyu bilmem de dueba lensler çok güzel duruyor, yarım saattir videoları izliyorum, solotica mellerden hiç bir farkı yok, istiyorum bunlardan:KK5:

<strong>[video=youtube;0jNYF1rGgYQ]http://www.youtube.com/watch?v=0jNYF1rGgYQ[/video]

Bu da dueba, aynı solotica ocrelere benzemiyor mu ya:KK31:
Kesin almalıyım:26:

<strong>[video=youtube;zBx3vWjKG88]http://www.youtube.com/watch?v=zBx3vWjKG88[/video]

X