- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Benim garanti teknik servis bilgim bu şekilde. İstersen bir ara.:) Ben de inat edip bir tanesi için tam 14.33 dk bekledim, maalesef bağlanmadı.Daha da bekleyin deyip duruyor.
Aldığım ürün xiaomi mijia hutt w66.
Xiaomi satıcıları bilir mi, tam servisini acaba?
İstanbuldaki servisler bana da mantıklı geliyor. Kendim cevap alabileceğim şekilde kargolarsam, belki sorun olmaz diyorum.
Üründe 3 katı fiyatına çıkmış. Şimdi olsa alamam. Kutusunu attım ertesi günü düşüp iki kısımdan kırılmış, yoksa motorunda bir sorun yok.
Seri numarası Orta kısımdaki gri etiketin yanındaki silver renkli ince etikette yazıyor.Eki Görüntüle 3079476
Şu dört vidanın ikisi kırıldı, üst parçasını yedek parça olarak bulamaz mıyım?
Maalesef SN nosu bu değil.Seri numarası Orta kısımdaki gri etiketin yanındaki silver renkli ince etikette yazıyor.
Şu vidanın birini parmağınla yukarı doğru bir çek bakalım hareket ediyor mu?
Teşekkürler ilgilendiğiniz için.Benim garanti teknik servis bilgim bu şekilde. İstersen bir ara.
Onu değil bu çektiğin parçanın altındaki vidayı yukarı çek hareket ediyor mu? Olur da servis işini halledemezsek diye çözüm üretmeye çalışıyorum.Maalesef SN nosu bu değil.
Aynı cihaz. Yok vida kısmının içine bağlı platikten kırılmış. Telefonla görüştüğüm yetkili servis SN istiyor. Satıcı ile görüşün dedi. Satıcı da kutunun önden ve yandan fotografını çekip atın deyip cep nosu maille yazmış.Senin cihazın iç kutusu bu fotoğraflardan hangisi? Piyasaya Aynı ürünün iki farklı ambalajlı çeşidi sürülmüş gördüğüm kadarı ile. O yüzden benim dış kutudaki no cihazla aynı olabilir. Sen daha yeni tarihli aldıysan kutuda SN numarası belirtilmiş olabilir. Ben alalı 2 yılı geçti çünkü
Vida değil de içindeki plastik aksamından kırılmış, üst parçanın değişmesi gerekecek o yüzden.Onu değil bu çektiğin parçanın altındaki vidayı yukarı çek hareket ediyor mu? Olur da servis işini halledemezsek diye çözüm üretmeye çalışıyorum.
Bu arada benim kutuda bu aletin üzerinde yazandan başka barkod ve seri numarası yok. Faturada da seri numarası belirtilmemiş. Bu kodu kim istedi? İşi yokuşa mı sürüyorlar acaba?
Cam silme robotum tamir olup geldi.Senin cihazın iç kutusu bu fotoğraflardan hangisi? Piyasaya Aynı ürünün iki farklı ambalajlı çeşidi sürülmüş gördüğüm kadarı ile. O yüzden benim dış kutudaki no cihazla aynı olabilir. Sen daha yeni tarihli aldıysan kutuda SN numarası belirtilmiş olabilir. Ben alalı 2 yılı geçti çünkü
Çok ama çok sevindim tamir edilmesineCam silme robotum tamir olup geldi.
Genpa'nın kadıköy şubesi hiç bir işlem yapmadan geri göndermişti maalesef, kutu içine durumu anlatan not ve iletişim bilgilerimi yazmama rağmen.
Ama ithalatçı firma xiaomi markasına sahip çıktı garanti kapsamında bu seferlik tamir yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Ben parasıyla da yaptırmaya razıydım. Tekrar bozulursa garanti kapsamında olmayacağını bildirmişler.
Henüz kullanmadım ama sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
İlgilenen bir iki arkadaşa sonucu yazmak istedi. Tekrar teşekkürler size de.
Çok teşekkürler hiç bilmiyordum, mantıklı aslında şarj edilme olayı, çok sık kullanılan bir alet değil sonuçta.Çok ama çok sevindim tamir edilmesine
Bir de bir şey öğrendim. Elektrikle çalışan bu aletin içinde ek olarak dahili bir batarya daha var, uzun süre kullanıma ara verildiğinde o bataryayı şarj etmek için kullanmadan önce fişe takmak gerekiyormuş.Eğer şarj edilmeden direkt kullanmaya başlarsak anlık elektrik kesintilerinde alet vakum gücünü kaybedip kendini bırakıyormuş.İyi bir güvenlik önlemi ama içerideki bataryanın kullanım ömrü bittiğinde ne yapacağız bilmiyorum. Senin de aklında olsun.
Bence bu cihazın Türkiye'de çok tutulmayacağını düşündükleri için bu anlamda çok yatırım yapmamışlar. Düşününce çok pratik bir alet değil ama pencere pervazına çıkmaktansa iyidirÇok teşekkürler hiç bilmiyordum, mantıklı aslında şarj edilme olayı, çok sık kullanılan bir alet değil sonuçta.
Halbuki süpüren robotları için vidasına kadar yedek parçayı bulunabiliyor neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?