How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Genpa garantili cam silme robotu tamiri

:) Ben de inat edip bir tanesi için tam 14.33 dk bekledim, maalesef bağlanmadı. :KK43: Daha da bekleyin deyip duruyor.
Aldığım ürün xiaomi mijia hutt w66.
Xiaomi satıcıları bilir mi, tam servisini acaba?
İstanbuldaki servisler bana da mantıklı geliyor. Kendim cevap alabileceğim şekilde kargolarsam, belki sorun olmaz diyorum.
Üründe 3 katı fiyatına çıkmış. Şimdi olsa alamam. Kutusunu attım ertesi günü düşüp iki kısımdan kırılmış, yoksa motorunda bir sorun yok.

Benim garanti teknik servis bilgim bu şekilde. İstersen bir ara.

Eklentiler

• IMG20220607170812.jpg
    IMG20220607170812.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu arada, cam balkon için almak isteyen varsa diye yazıyorum. Aradaki fitillerden ya geçemiyor ya da geçerken vakum gücü düştüğü için kendini bırakıyor. Camları içe katlayıp tek tek sildirin. Ayrıca ister büyük pencere/kapı camı ister katlanır cam balkon camı olsun her 20 dakikada bir cihazı 10 dakika dinlendirin.

Bu arkadaş tembel işi, pencereye takayım hepsini silsin diyebileceğiniz bir arkadaş değil. Büyük ve kolunuzun dıştan ulaşamayacağı, pervaza çıkmak zorunda kalacağınız camlar için ideal. Diğer türlü cam sil ve çekçek ile silmeye kalktığınızda 10 dakika süren salon pencereleri bu aletle çok uzun sürüyor. Her cam sil ile de sonuç iyi olmuyor. Silikonlu değil sirkeli cam sil daha iyi sonuç veriyor mesela...

Seri numarası Orta kısımdaki gri etiketin yanındaki silver renkli ince etikette yazıyor.

Şu vidanın birini parmağınla yukarı doğru bir çek bakalım hareket ediyor mu?
Maalesef SN nosu bu değil.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    158,3 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 49
Benim garanti teknik servis bilgim bu şekilde. İstersen bir ara.
Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
En dış karton kutunun üzerinde sticker olarak ekli imiş. SN ile başlayan kod olmalıymış, sayı ve harflerden oluşan.
Sizde duruyor mu kutu?

Maalesef SN nosu bu değil.
Onu değil bu çektiğin parçanın altındaki vidayı yukarı çek hareket ediyor mu? Olur da servis işini halledemezsek diye çözüm üretmeye çalışıyorum.

Bu arada benim kutuda bu aletin üzerinde yazandan başka barkod ve seri numarası yok. Faturada da seri numarası belirtilmemiş. Bu kodu kim istedi? İşi yokuşa mı sürüyorlar acaba?

Senin cihazın iç kutusu bu fotoğraflardan hangisi? Piyasaya Aynı ürünün iki farklı ambalajlı çeşidi sürülmüş gördüğüm kadarı ile. O yüzden benim dış kutudaki no cihazla aynı olabilir. Sen daha yeni tarihli aldıysan kutuda SN numarası belirtilmiş olabilir. Ben alalı 2 yılı geçti çünkü 🤦

Eklentiler

• IMG_20220607_175430.jpg
    IMG_20220607_175430.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220607_175414.jpg
    IMG_20220607_175414.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 50
Senin cihazın iç kutusu bu fotoğraflardan hangisi? Piyasaya Aynı ürünün iki farklı ambalajlı çeşidi sürülmüş gördüğüm kadarı ile. O yüzden benim dış kutudaki no cihazla aynı olabilir. Sen daha yeni tarihli aldıysan kutuda SN numarası belirtilmiş olabilir. Ben alalı 2 yılı geçti çünkü 🤦
Aynı cihaz. Yok vida kısmının içine bağlı platikten kırılmış. Telefonla görüştüğüm yetkili servis SN istiyor. Satıcı ile görüşün dedi. Satıcı da kutunun önden ve yandan fotografını çekip atın deyip cep nosu maille yazmış.
Kutuyu içine baktım, klavuzu çıkarmıştım. Nasıl olsa sert kutusu var diye kutuyu attığım günün( Şubat ayındaydı), ertesi gün düştü. Farklı yerde de yazdım. Geri geri aynı şeyleri yazıyorsan kusura bakmayın.

Onu değil bu çektiğin parçanın altındaki vidayı yukarı çek hareket ediyor mu? Olur da servis işini halledemezsek diye çözüm üretmeye çalışıyorum.

Bu arada benim kutuda bu aletin üzerinde yazandan başka barkod ve seri numarası yok. Faturada da seri numarası belirtilmemiş. Bu kodu kim istedi? İşi yokuşa mı sürüyorlar acaba?
Vida değil de içindeki plastik aksamından kırılmış, üst parçanın değişmesi gerekecek o yüzden.

Plastik kısım bu resimde gözüktüğü gibi image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 39
Robotta aynı versiyon gibi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 47
Cam silme robotum tamir olup geldi.
Genpa'nın kadıköy şubesi hiç bir işlem yapmadan geri göndermişti maalesef, kutu içine durumu anlatan not ve iletişim bilgilerimi yazmama rağmen.
Ama ithalatçı firma xiaomi markasına sahip çıktı garanti kapsamında bu seferlik tamir yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Ben parasıyla da yaptırmaya razıydım. Tekrar bozulursa garanti kapsamında olmayacağını bildirmişler.
Henüz kullanmadım ama sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
İlgilenen bir iki arkadaşa sonucu yazmak istedi. Tekrar teşekkürler size de.

Cam silme robotum tamir olup geldi.
Genpa'nın kadıköy şubesi hiç bir işlem yapmadan geri göndermişti maalesef, kutu içine durumu anlatan not ve iletişim bilgilerimi yazmama rağmen.
Ama ithalatçı firma xiaomi markasına sahip çıktı garanti kapsamında bu seferlik tamir yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Ben parasıyla da yaptırmaya razıydım. Tekrar bozulursa garanti kapsamında olmayacağını bildirmişler.
Henüz kullanmadım ama sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
İlgilenen bir iki arkadaşa sonucu yazmak istedi. Tekrar teşekkürler size de.
Çok ama çok sevindim tamir edilmesine ❤️

Bir de bir şey öğrendim. Elektrikle çalışan bu aletin içinde ek olarak dahili bir batarya daha var, uzun süre kullanıma ara verildiğinde o bataryayı şarj etmek için kullanmadan önce fişe takmak gerekiyormuş.Eğer şarj edilmeden direkt kullanmaya başlarsak anlık elektrik kesintilerinde alet vakum gücünü kaybedip kendini bırakıyormuş.İyi bir güvenlik önlemi ama içerideki bataryanın kullanım ömrü bittiğinde ne yapacağız bilmiyorum. Senin de aklında olsun.

Çok ama çok sevindim tamir edilmesine ❤️

Bir de bir şey öğrendim. Elektrikle çalışan bu aletin içinde ek olarak dahili bir batarya daha var, uzun süre kullanıma ara verildiğinde o bataryayı şarj etmek için kullanmadan önce fişe takmak gerekiyormuş.Eğer şarj edilmeden direkt kullanmaya başlarsak anlık elektrik kesintilerinde alet vakum gücünü kaybedip kendini bırakıyormuş.İyi bir güvenlik önlemi ama içerideki bataryanın kullanım ömrü bittiğinde ne yapacağız bilmiyorum. Senin de aklında olsun.
Çok teşekkürler hiç bilmiyordum, mantıklı aslında şarj edilme olayı, çok sık kullanılan bir alet değil sonuçta.
Halbuki süpüren robotları için vidasına kadar yedek parçayı bulunabiliyor neredeyse.

Çok teşekkürler hiç bilmiyordum, mantıklı aslında şarj edilme olayı, çok sık kullanılan bir alet değil sonuçta.
Halbuki süpüren robotları için vidasına kadar yedek parçayı bulunabiliyor neredeyse.
Bence bu cihazın Türkiye'de çok tutulmayacağını düşündükleri için bu anlamda çok yatırım yapmamışlar. Düşününce çok pratik bir alet değil ama pencere pervazına çıkmaktansa iyidir 👍

Back