Genpa garantili cam silme robotu tamiri

arduino27

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
409
1.076
43
Merhabalar,
Sizlerden bilen olur mu acaba?
Ben Kasım ayı gibi cam silme robotu aldım. İlk kullanım çok iyiydi.
İkinci kullanımda camdan düştü ama güvenlik ipinden dolayı sorun olmadı. Üçüncü kullanımda aralarında bir kaç ay süre var tabi balkon camını silerken balkonun içine düştü. Sanırım vakumlamasında da sorun vardı. Toplasan 3 cift cam sildi. Ne yapacağımı bilemediğim ve müsait olamadığım için bu güne kadar kaldı tamir işi.

Ürün genpa garantili. Satıcı sadece genpa adresinin net adresini verdi. Ama genpa servise üye olup kayıt açmak istediğimde bu ürün listede yok. (telefon, kullaklık,.. gibi ürünler var. ). Bulunduğum şehirde genpa servisi yok. En yakın Adana da var. Telefon nosu tüm servislerde aynı ve müşteri temsilcine bile bağlanamıyorsun. Sadece netteki bilgileri veriyor. Yani telefonda muhatap yok, tüm şehirdeki genpa servisleri tek bir numara verilmiş, dediğim gibi onda da sadece adres ve şehir bilgisi veriyor.

Genpa ev aletlerinin tamiratını da yapıyor mu? Rast gele ürünü de kayıt olmadan yollamak istemiyorum kargoda sorun olursa diye. Nasıl bir yol izlemeliyim?

GüNCEL : Cam silme robotum tamir olup geldi.
Genpa nın kadıköy şubesi hiç bir işlem yapmadan geri gönderdi.
İthalatçı firma xiaomi markasına sahip çıktı garanti kapsamında bu seferlik tamir yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Ben parasıyla da yaptırmaya razıydım.

Son düzenleme:
benim yaşadiğim şehirde genpa vardı telefonum bozulunca siteden girip fiş açtım. sonra servise gittim hiç sormadılar fiş açtınmı diye direkt alıp tamir ettiler. ama aynı şehirde yoksa açıp ürünün problemi dahil tüm bilgileri ayrıntılı yazmalsın yoksa dedigin gibi kayıtsız bi şekilde kaybolur yada boşa geri gönderirler. muhtemelen istanbul şubelernde ev aletleri tamiri vardır benm gittgim şubeye sdce telefon getirdiklerini gördüm. daha sonrasında bi durum için mh aradıgımda dakikalarca açmamıştı en sonunda düşürmüştüm bi temsilci. heralde tek kişi çalişiyo dedim hatta. telefonu açmayınca baya beklemiştim inat edip

:) Ben de inat edip bir tanesi için tam 14.33 dk bekledim, maalesef bağlanmadı. Daha da bekleyin deyip duruyor.
Aldığım ürün xiaomi mijia hutt w66.
Xiaomi satıcıları bilir mi, tam servisini acaba?
İstanbuldaki servisler bana da mantıklı geliyor. Kendim cevap alabileceğim şekilde kargolarsam, belki sorun olmaz diyorum.
Üründe 3 katı fiyatına çıkmış. Şimdi olsa alamam. Kutusunu attım ertesi günü düşüp iki kısımdan kırılmış, yoksa motorunda bir sorun yok.

şöyle ki
Media Markt Adanada robot süpürge aldım
geçen yaz aldım Adanada yazın halı olmaz bilen bilir
ekim ayında halı serildi ve makina gitmedi gittim sordum sert zemin ürünü dediler inadım şubat ayı bir arkadaşım aldı onun ki halıda gidince bunda sorun var dedim garantiye gönderttim garantiden geldi bu sefer halıda gitti ama sonra şarjda ses çıkardı tekrr garantiye gitti bu sefer tekrar geldi aldım ürünü bu sefer hiç çalışmadı
şaka gibi
en son ve size de tavsiyem bulunduğunun ilçenin tüketici hakem heyetine başvurun biz başvurduk bugün lehimize karar çıktı media markt gidip sıfır alacam inş sorun çıkmaz bu sefer

Nerden satın aldınız? Biz birkaç sene önce genpa garantili cep telefonunu aldığımız yere götürmüştük bu dediklerinizi hiç yapmadık. Onlar aldı yolladı getirdi. Aldığınız yere gitseniz ya da hangi siteden aldıysanız o müşteri temsilcisini arasanız belki fikir verirler

En son durum da servise yollamam için SN numarası isteniyor. On göre bilgi verilecekmiş. Robotun ser taşıma çantası var. Ne bu çantada ne robotun etiket üzerinde ne de faturasında seri nosu yazmıyor. Karton kutuyu bir kaç bekletip attım. En dış karton kutuda mı yazıyordu anlamadım. Ve saçma geliyor. Satıcınız ile görüşün denildi.
Kendi cebimden yaptırayım desem bile şu an bir şey yapamıyorum.
Sizin adınıza sevindim, ama süreç uzun sürmüştür. Umarım yenisini sorunsuz çalıştırırsınız.
Benim cihazında bence vakumlama sorunu da vardı. 3 kullanımın ikisinde düştü çünkü.

Antep‘teki toz fırtınasından sonra bizim camlar da bekliyor hala…

İnternet üzerinden, satıcı da istanbul sanırım. En uygun fiyatlısını almaya çalışınca bozulma kısmı aklıma gelmedi. Xiaominin kendi sitesinden almak lazımdı sanırım.

Siz siz olun iki yıl en dış kutusunu atmayın elektronik cihazların. Birde faturasını içine mutlaya koymak lazım. Bazısı e-mail ile yolluyor, bazısı kutunun dışında yolluyor.
Yurtdışı ürünleri böylece garanti kapsamından uğraşmadan çıkarmış oluyorlar, ya faturan yok denilecek, ya seri no yok.
Velev ki kaybettim, ne yapacağım yani..

Şu dört vidanın ikisi kırıldı, üst parçasını yedek parça olarak bulamaz mıyım?

Vakumla çalışan cihaz olduğu için o kısımlar yapıştırıcı ile de tutmaz.

Benim evimde de camlarım oldukça fazla ve yüksek. Bende bir modelde karar kıldım ve almak üzereydim. Sizin konuyu görünce tereddüt ettim şimdi. Marka model paylaşılabiliyor mu acaba. Benim düşündüğüm model mi sizin kullandığınız merak ettim.

Elektronik şans işi derler. Villa tarzı evde oturan bir arkadaş büyük camlar İçin bu modelden çok memnundu. Bende balkon camların İçin aldım. Çalışırken başında beklemek lazım sanırım. Benim em küçük bıdık biraz yaramaz, arada onu kontrol ederken olanlar oldu.

Hutt w66 model. Alırsanız kutusunu saklayın. Üzerinde stiker da yazıyormuş seri nosu. Böyle bir şeyi de ilk kez duydum. O kadar video da izledim almadan önce, uyaran birine de denk gelmedim. Madem bu kadar mühim bu numara neden atılacak bir kutunun üzerine konulur ki.. evler zaten çok küçük, yıllarca her elektronik eşyanın kutusunu mu saklayacağız.

Cam silme robotu mu varmış çok geride kalmışım inşallah sorununuz çözülür. Şaşırmak için geldim geri gidiyorum
Ooo kaç yıl öncelerin teknolojisi, ben bu yıl bir cesaret edip aldım. Cam yanısıra fayans ve duvarda siliyor. Bana kısmet olmadı. İnşallah yaptırabilirim. Daha önceleri alacaktım ablam, cam kenarlarını silmiyorsa ne anladım bu işten demişti.

Xiaomi Hutt w66 model. Alırsanız kutusunu saklayın. Üzerinde stiker da yazıyormuş seri nosu. Böyle bir şeyi de ilk kez duydum. O kadar video da izledim almadan önce, uyaran birine de denk gelmedim. Madem bu kadar mühim bu numara neden atılacak bir kutunun üzerine konulur ki.. evler zaten çok küçük, yıllarca her elektronik eşyanın kutusunu mu saklayacağız.
Yukarıdaki ve aunısı kopyaladığım bu mesajı size yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…