• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genize yemek kacma sorunu

Turanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
63
12
8
28
Canlar merhaba, size bir sey sormak istiyorum..genzinize yemek falan kacan cok olmustur, iki gun once bendede oldu(genizmi nefes borusumu bilmiyorum).. nefesim daraliyor sanki ama oksurme falan yok..basina gelen varmi?

Kek yiyordum bende, noldu peki?
Ben size sordum aslinda ama klavye sagolsun yazmama izin vermemis.belki nefes borunuza o tarz bisey kacmistir diye sordum.Arkadasimin basina geldi.bademciklerinin oldugu yere maydonuz yapismis sbaha kadar ne yaptiysa cikartamamis sabah dokyora gitti doktor cimbiz gibi biseyle cikarmis ve demiski bugun gelmeseydin eger seni ameliyat etmek zorunda kalirdim demis

Maydonuz gibi biseyi kacti

Ben size sordum aslinda ama klavye sagolsun yazmama izin vermemis.belki nefes borunuza o tarz bisey kacmistir diye sordum.Arkadasimin basina geldi.bademciklerinin oldugu yere maydonuz yapismis sbaha kadar ne yaptiysa cikartamamis sabah dokyora gitti doktor cimbiz gibi biseyle cikarmis ve demiski bugun gelmeseydin eger seni ameliyat etmek zorunda kalirdim demis
Ben kek yiyordum boyle nefes alinca toz gibi bogazima doldu sanki, baya oksurdum sora gecti..artik oksuruk falan yok sadece strestenmi oldu yoksa nedir nefesim daraliyor

Ben kek yiyordum boyle nefes alinca toz gibi bogazima doldu sanki, baya oksurdum sora gecti..artik oksuruk falan yok sadece strestenmi oldu yoksa nedir nefesim daraliyor
Belki bisey kacti diye kendinizi zorladıysanız öksürürken yorulmus olabilirsiniz.kendinizi iyi hissetmiyorsaniz bi doktora mi gitseniz acaba?Arkadasimin basina gelenlerden sonra boyle konularda korkar oldum

kahvaltı yaparken güleceğim diye nefesimi hızla çekince domates burnuma kaçtı nasıl oldu bilmiyorum canımın en çok yandığı andır yani :D onun dışında genzime limon suyu kaçmıştı önce nefesim kesilmişti sonra çok şükür öksürüp kendime gelmiştim.
Allah korusun diyorum kötü bişey

kahvaltı yaparken güleceğim diye nefesimi hızla çekince domates burnuma kaçtı nasıl oldu bilmiyorum canımın en çok yandığı andır yani :KK70: onun dışında genzime limon suyu kaçmıştı önce nefesim kesilmişti sonra çok şükür öksürüp kendime gelmiştim.
Allah korusun diyorum kötü bişey
Oksurdukden sonra bende kendime geldim aslinda, bilmiyorum fazlami dusunuyorum

Back