• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geniz eti ve bademcik ameliyatı

esra09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
40
0
86
Aydın
merhaba arkadaşlar.3 yaşındaki oğlumun geniz eti ve bademcik problemi var.Gittiğimiz tüm doktorlar ameliyat dedi.Geceleri sürekli horluyor,küçük dilinin iki yanında kocaman iki et parçası var.Uyku apnesi olmaya başladı.Günlerdir internette forumlara bakıyorum.Ama içim hiç rahat değil.Bu ameliyatı yaptıran arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.

canim ayni sikayetler benim yegenimde vardi ve ameliyat oldu kurtuldu.
cocuk ne rahat uyuyordu ne rahat konusuyordu.2,5 yasinda falan oldu suan 7 yasinda cok rahat allaha sükür.
eger gerekliyse (ki uyuyamadigina göre) hic bekleme cok gecmis olsun.

benim 4 yaşımdan beri vardı 14 yaşımda ameliyat oldum ve kurtuldum sesim inceldi geceleri tıkanmalarım geçti çok rahatım yıllardır çok şükür
annemle babam şimdi söylerlerde geceleri tıkanıcam uykuda diye başımda sabaha kadar beklerlermiş yani nefes alamıyorum diye o kadar yani 10 yıl oldu ben ameliyat olalı ve keşke daha erken yaptırsaydık derler hep ailem yani bence korkmada ihmalde etmeyin yaptırın kurtulsun yavrucak:34:

MERHABALAR ARKADAŞLAR KIZIM 4 YAŞINDA DR GENİZ ETİ AMELİYATI DEDİ.ama ameliyat olsun istemiyorum bu yöntem dışında alternatif başka bi yöntemle bu hastalıktan kurtulan olduysa acil cevab yazarsa çok sevinirim.alternatif olarak radyofrekans ı düşünüyorum ama bi dr tavsiye etmem dedi.radyofrekans deneyimi yaşayan arkadaşlarda acil cevap yazarsa çok sevinirim.

ayrıca istanbulda kbb tavsiyesi olan varmı çapadan salih beyle görüştüm bide devlet hastanesinde uzman dr gördü.ama salih bey e daha muayeneye götürmedim radyofrekans tavsiye etmiyorum dedi.

ameliyatsız tedavi olabilen yokmu yada radyo frekans ile olan...

arkadaşlar çarşamba günü sanırım ameliyat olacak oğlum,ameliyat ve sonrasında neler önerirsiniz,nelere dikkat etmeliyim :( çok endişeleniyorum ama kimseye de belli etmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

Back