Çocuk Hastalıkları Geniz eti derdi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun, korkmayın. Bence geniz eti, alerjiden daha kolay çünkü alerjinin kesin çözümü yok
Aynen bı de o var ben kendim alerjik astimim zorluğunu çok iyi biliyorum. Ama işte yine de kesin teşhis için bı kaç Dr görüşü daha almam gerekecek. Bu burnu tıkalı konuşma alerjiden sebeb olabilir mi acaba ?

Bence burun tıkalı konuşması geniz eti. Birkaç arkadaşın çocuğu o sebeple ameliyat oldu. Kulağa geçici tüp taktılar, zaman içinde tüpler kendiliğinden düşüyor.

Kizinizdaki burun tikanikligi uzun zsmandir mi var bu sene mi oldu. Benim oglum da 3bucuk yasinda gecen sene geniz eti ameliyati oldu. Ama hep tikanikti bebekliginden bu yana. Onun horlama sesinden bem rahatsiz oluyodum ki cocugum hic uyku uyumuyodu. Ameliyattan sonea daha anlasilir konusmaya basladi. Daha uykulari daha duzsnli. Bu sene krese gitmesine ragmen gecen senelere gore daha az hasta oldu. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Alerjik ortama girdiginde yine tikaniyo ama cabuk rahatliyor

Imkanimiz var deniz kenarinda yasiyoruz. Ama ben de takip edeyim sut urunlerini kesip ya azaltip. Ama bunlar etkense ne kadar kesebiliriz ki kemik gelisimi icin onlarada ihtiyaclari var.
Ya bunlar çok derin konular, zaten sütte bulunan kazein in zararları artık konuşuluyor. Bazı ülkelerde çocukların beslenme tablosundan süt çıkarıldi mesela. Peynir tuzağı diye bir kitap var. Bir göz atın. Bunun yanısıra süt ürünlerinin kemik gelişimine katkı sağladığı, aksine çok fazla tüketiminjn ilerleryen yaşlarda kemik erimesine sebep oldugu yönünde araştırmalar var. Takip ettiğim hesaplar bilimsel kaynak göstererek paylaşım da bulunuyor. Eğer bulabilirsem paylaşırim .

Gercekten cok isterim paylasmanizi. Ben cok yabanci kaldim bu konulara cunku.

Arkadaşlar peki bu burnudan konuşmanın sebebi başka bişey olabilir mi. Hep burnu tıkalı gibi konusuyo zaten devamlı da her hastalıkta muhakkak burnu iyice tikaniyo
Alerjik rinit olabilir. Burnundan konuşmuyordu ama kızım devamlı hastalanıyordu. Burnu tıkanıyordu hastalanınca , gece horluyordu ve geniz akıntısı oluyordu öksürüyordu bu yüzden. Önce çipneme tableti, şurupları, burun spreyleriyle uzun bir alerji tedavisi gördü. Sonuç alınamayınca geniz eti ameliyatı oldu.

Aslında küçükken de sık sık tikanirdi ama horlama ilk uykuya dalarken bı 10 dk sonra geciyo. Bizde horlama yok sayılır sadece burnu kapalı konuşma ve ara ara uyku apnesi yasiyor

Çok teşekkür ederim. Büyük oğlumda inanın hiç sıkıntı olmadı. Hatırlıyorum da ameliyattan çıktı, bir ağladı. Sonra altı saat uyudu. Sonra kalktı, hiç ameliyat olmamış gibiydi. Bu miniğimde pek öyle olmadı. Öğleden sonra üçte ameliyat oldu. Gece üçe kadar uykusunun arasında sürekli ağladı. Sonra o da toparladı. Ertesi günü hiçbir şey yok gibiydi. Şimdiye kadar yumuşak, sıvı bekleniyordu. Bugün ilk defa bisküvi yedi. Doktor ödem yapar yine on gün yine on gün kadar horlar dedi ama maşallah mışıl mışıl uyuyor. Üstelik ağzı kapalı

Biz bir ay kullandık çiğneme tableti ve burun spreyini ama o bir ayda asla rahatlama olmadu

Nerde oldunuz ameliyati

Biz bir ay kullandık çiğneme tableti ve burun spreyini ama o bir ayda asla rahatlama olmadu
Şuruplar bayağı etkili oluyor tablet hafif kalıyor. Zyrtec, allerset, zaditen... şurupların isimleri nasıl yazmamışlar hayret. Doktorla samimiyetiniz varsa sorun bakalım alerjik mi acaba şurup varmış falan diyr

Çok geçmiş olsun umarım küçük oglunuz da büyük oğlunuz gibi rahatlar. Horlamktan mi kesiliyo su burayı anlamadım yoksa uyku apnesi olduğu için mi kesiliyodu. Benim kizimsa horlama yok ama nefesi kesiliyo
Çok teşekkürler. Horlama da vardı. Nefesi de kesiliyordu. Kaliteli bir nefesi alış verişi yoktu.

Şuruplar bayağı etkili oluyor tablet hafif kalıyor. Zyrtec, allerset, zaditen... şurupların isimleri nasıl yazmamışlar hayret. Doktorla samimiyetiniz varsa sorun bakalım alerjik mi acaba şurup varmış falan diyr
Zaten o ilaçları veren Dr alerji olma ihtimali çok yüksek dedi ama o suruplardan vermedi. Sizinkini tam anlayamadım alerjimi geniz etimi sikintiydi

Zaten o ilaçları veren Dr alerji olma ihtimali çok yüksek dedi ama o suruplardan vermedi. Sizinkini tam anlayamadım alerjimi geniz etimi sikintiydi
Alerjiden dolayı devamlı hastalanıp ilaç kullanıyordu. Zamanla geniz eti büyüdü ve hastalanınca yaşadığı tıkanıklık falan artmaya, devamlı tekrarlamaya başladı.

Benim kızım aynı anlattığınız gibi. Yazın bir şey yok ama kışın burnu hep tıkalı. Alerjiden dolayı şişiyormuş, ameliyat gerektirmiyormus. Serum fizyolojik ile idare etmeye çalışıyoruz.

Ben de yazın konuşması nasıl olacak diye merak ediyorum umarım yazın daha net konusur. Kışın daha da çok tikaniyor

Benim oğlum 3,5 yaşında toz alerjiye bağlı geniz eti büyümesi yaşadı oda kulakta sıvı dolması olup duyma kaybına sebebiyet verdi. Hiç geçmeyen öksürük vesaire ateş bademcik şişmesi cabasiydi . Şimdi 4.5 yaşında 2 kere ameliyat olmuş oldu geniz eti 3.5 yaşında alındı. Bademcik 4 ay önce sonuç iyileşmedi düzelmedi bir türlü... zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…