- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
Aynen bı de o var ben kendim alerjik astimim zorluğunu çok iyi biliyorum. Ama işte yine de kesin teşhis için bı kaç Dr görüşü daha almam gerekecek. Bu burnu tıkalı konuşma alerjiden sebeb olabilir mi acaba ?Geçmiş olsun, korkmayın. Bence geniz eti, alerjiden daha kolay çünkü alerjinin kesin çözümü yok
Bence burun tıkalı konuşması geniz eti. Birkaç arkadaşın çocuğu o sebeple ameliyat oldu. Kulağa geçici tüp taktılar, zaman içinde tüpler kendiliğinden düşüyor.Aynen bı de o var ben kendim alerjik astimim zorluğunu çok iyi biliyorum. Ama işte yine de kesin teşhis için bı kaç Dr görüşü daha almam gerekecek. Bu burnu tıkalı konuşma alerjiden sebeb olabilir mi acaba ?
Kizinizdaki burun tikanikligi uzun zsmandir mi var bu sene mi oldu. Benim oglum da 3bucuk yasinda gecen sene geniz eti ameliyati oldu. Ama hep tikanikti bebekliginden bu yana. Onun horlama sesinden bem rahatsiz oluyodum ki cocugum hic uyku uyumuyodu. Ameliyattan sonea daha anlasilir konusmaya basladi. Daha uykulari daha duzsnli. Bu sene krese gitmesine ragmen gecen senelere gore daha az hasta oldu. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Alerjik ortama girdiginde yine tikaniyo ama cabuk rahatliyorMerhaba arkadaslar 3 buçuk yaşında ki kızım burnu tıkalı gibi konusuyo 3 farklı KBB Dr gittik birisi alerji bir diğeri bademcileri ve geniz eti çok büyük dedi son gittiğimiz ise yeni kreşe basladigi için çok grip olduysa ondan büyümüştür temmuz gibi bakalım daha iyi sonuç alırız dedi. Kızımın konuşmasını çoğu insan anlamiyo anliyolarda çok dikkat etmek gerekiyo ev halkı biz anlıyoruz tabi.. başından geniz eti ameliyatı olupta konuşmasında düzelen yaşayan var mı ya da çevresinde ? Nolur yardımcı olun ona göre binkac Dr a daha gidip ameliyat olmasına karar vercez
Ya bunlar çok derin konular, zaten sütte bulunan kazein in zararları artık konuşuluyor. Bazı ülkelerde çocukların beslenme tablosundan süt çıkarıldi mesela. Peynir tuzağı diye bir kitap var. Bir göz atın. Bunun yanısıra süt ürünlerinin kemik gelişimine katkı sağladığı, aksine çok fazla tüketiminjn ilerleryen yaşlarda kemik erimesine sebep oldugu yönünde araştırmalar var. Takip ettiğim hesaplar bilimsel kaynak göstererek paylaşım da bulunuyor. Eğer bulabilirsem paylaşırim .Imkanimiz var deniz kenarinda yasiyoruz. Ama ben de takip edeyim sut urunlerini kesip ya azaltip. Ama bunlar etkense ne kadar kesebiliriz ki kemik gelisimi icin onlarada ihtiyaclari var.
Gercekten cok isterim paylasmanizi. Ben cok yabanci kaldim bu konulara cunku.Ya bunlar çok derin konular, zaten sütte bulunan kazein in zararları artık konuşuluyor. Bazı ülkelerde çocukların beslenme tablosundan süt çıkarıldi mesela. Peynir tuzağı diye bir kitap var. Bir göz atın. Bunun yanısıra süt ürünlerinin kemik gelişimine katkı sağladığı, aksine çok fazla tüketiminjn ilerleryen yaşlarda kemik erimesine sebep oldugu yönünde araştırmalar var. Takip ettiğim hesaplar bilimsel kaynak göstererek paylaşım da bulunuyor. Eğer bulabilirsem paylaşırim .
Alerjik rinit olabilir. Burnundan konuşmuyordu ama kızım devamlı hastalanıyordu. Burnu tıkanıyordu hastalanınca , gece horluyordu ve geniz akıntısı oluyordu öksürüyordu bu yüzden. Önce çipneme tableti, şurupları, burun spreyleriyle uzun bir alerji tedavisi gördü. Sonuç alınamayınca geniz eti ameliyatı oldu.Arkadaşlar peki bu burnudan konuşmanın sebebi başka bişey olabilir mi. Hep burnu tıkalı gibi konusuyo zaten devamlı da her hastalıkta muhakkak burnu iyice tikaniyo
Aslında küçükken de sık sık tikanirdi ama horlama ilk uykuya dalarken bı 10 dk sonra geciyo. Bizde horlama yok sayılır sadece burnu kapalı konuşma ve ara ara uyku apnesi yasiyorKizinizdaki burun tikanikligi uzun zsmandir mi var bu sene mi oldu. Benim oglum da 3bucuk yasinda gecen sene geniz eti ameliyati oldu. Ama hep tikanikti bebekliginden bu yana. Onun horlama sesinden bem rahatsiz oluyodum ki cocugum hic uyku uyumuyodu. Ameliyattan sonea daha anlasilir konusmaya basladi. Daha uykulari daha duzsnli. Bu sene krese gitmesine ragmen gecen senelere gore daha az hasta oldu. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Alerjik ortama girdiginde yine tikaniyo ama cabuk rahatliyor
Çok teşekkür ederim. Büyük oğlumda inanın hiç sıkıntı olmadı. Hatırlıyorum da ameliyattan çıktı, bir ağladı. Sonra altı saat uyudu. Sonra kalktı, hiç ameliyat olmamış gibiydi. Bu miniğimde pek öyle olmadı. Öğleden sonra üçte ameliyat oldu. Gece üçe kadar uykusunun arasında sürekli ağladı. Sonra o da toparladı. Ertesi günü hiçbir şey yok gibiydi. Şimdiye kadar yumuşak, sıvı bekleniyordu. Bugün ilk defa bisküvi yedi. Doktor ödem yapar yine on gün yine on gün kadar horlar dedi ama maşallah mışıl mışıl uyuyor. Üstelik ağzı kapalıCpkk geçmiş olsun arkadasim simdi daha iyidir insallah cocugun... peki ameliyattan lac gun sonra yemek yiyebilir ya da ne kadar sonra normal hayata donuyor cocuk ...Bizde de aynı problem var oglum 2.5 yasinda ve surekli sıkıntı cekiyoruz ve ben ameliyata aci ceker ya da sonrasinda aci ceker diye cok korkuyorum
Biz bir ay kullandık çiğneme tableti ve burun spreyini ama o bir ayda asla rahatlama olmaduAlerjik rinit olabilir. Burnundan konuşmuyordu ama kızım devamlı hastalanıyordu. Burnu tıkanıyordu hastalanınca , gece horluyordu ve geniz akıntısı oluyordu öksürüyordu bu yüzden. Önce çipneme tableti, şurupları, burun spreyleriyle uzun bir alerji tedavisi gördü. Sonuç alınamayınca geniz eti ameliyatı oldu.
Nerde oldunuz ameliyatiÇok teşekkür ederim. Büyük oğlumda inanın hiç sıkıntı olmadı. Hatırlıyorum da ameliyattan çıktı, bir ağladı. Sonra altı saat uyudu. Sonra kalktı, hiç ameliyat olmamış gibiydi. Bu miniğimde pek öyle olmadı. Öğleden sonra üçte ameliyat oldu. Gece üçe kadar uykusunun arasında sürekli ağladı. Sonra o da toparladı. Ertesi günü hiçbir şey yok gibiydi. Şimdiye kadar yumuşak, sıvı bekleniyordu. Bugün ilk defa bisküvi yedi. Doktor ödem yapar yine on gün yine on gün kadar horlar dedi ama maşallah mışıl mışıl uyuyor. Üstelik ağzı kapalı
Şuruplar bayağı etkili oluyor tablet hafif kalıyor. Zyrtec, allerset, zaditen... şurupların isimleri nasıl yazmamışlar hayret. Doktorla samimiyetiniz varsa sorun bakalım alerjik mi acaba şurup varmış falan diyrBiz bir ay kullandık çiğneme tableti ve burun spreyini ama o bir ayda asla rahatlama olmadu
Çok teşekkürler. Horlama da vardı. Nefesi de kesiliyordu. Kaliteli bir nefesi alış verişi yoktu.Çok geçmiş olsun umarım küçük oglunuz da büyük oğlunuz gibi rahatlar. Horlamktan mi kesiliyo su burayı anlamadım yoksa uyku apnesi olduğu için mi kesiliyodu. Benim kizimsa horlama yok ama nefesi kesiliyo
Zaten o ilaçları veren Dr alerji olma ihtimali çok yüksek dedi ama o suruplardan vermedi. Sizinkini tam anlayamadım alerjimi geniz etimi sikintiydiŞuruplar bayağı etkili oluyor tablet hafif kalıyor. Zyrtec, allerset, zaditen... şurupların isimleri nasıl yazmamışlar hayret. Doktorla samimiyetiniz varsa sorun bakalım alerjik mi acaba şurup varmış falan diyr
Altunizade Acıbadem. Ozan Fındık.Nerde oldunuz ameliyati
Aa öylemi çok yakınım oraya hemen araştırcam çok sagolunAltunizade Acıbadem. Ozan Fındık.
Alerjiden dolayı devamlı hastalanıp ilaç kullanıyordu. Zamanla geniz eti büyüdü ve hastalanınca yaşadığı tıkanıklık falan artmaya, devamlı tekrarlamaya başladı.Zaten o ilaçları veren Dr alerji olma ihtimali çok yüksek dedi ama o suruplardan vermedi. Sizinkini tam anlayamadım alerjimi geniz etimi sikintiydi
Benim kızım aynı anlattığınız gibi. Yazın bir şey yok ama kışın burnu hep tıkalı. Alerjiden dolayı şişiyormuş, ameliyat gerektirmiyormus. Serum fizyolojik ile idare etmeye çalışıyoruz.Merhaba arkadaslar 3 buçuk yaşında ki kızım burnu tıkalı gibi konusuyo 3 farklı KBB Dr gittik birisi alerji bir diğeri bademcileri ve geniz eti çok büyük dedi son gittiğimiz ise yeni kreşe basladigi için çok grip olduysa ondan büyümüştür temmuz gibi bakalım daha iyi sonuç alırız dedi. Kızımın konuşmasını çoğu insan anlamiyo anliyolarda çok dikkat etmek gerekiyo ev halkı biz anlıyoruz tabi.. başından geniz eti ameliyatı olupta konuşmasında düzelen yaşayan var mı ya da çevresinde ? Nolur yardımcı olun ona göre binkac Dr a daha gidip ameliyat olmasına karar vercez
Ben de yazın konuşması nasıl olacak diye merak ediyorum umarım yazın daha net konusur. Kışın daha da çok tikaniyorBenim kızım aynı anlattığınız gibi. Yazın bir şey yok ama kışın burnu hep tıkalı. Alerjiden dolayı şişiyormuş, ameliyat gerektirmiyormus. Serum fizyolojik ile idare etmeye çalışıyoruz.
Anladım çok geçmiş olsunAlerjiden dolayı devamlı hastalanıp ilaç kullanıyordu. Zamanla geniz eti büyüdü ve hastalanınca yaşadığı tıkanıklık falan artmaya, devamlı tekrarlamaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?