- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
İlk defa duydum böyle bı tedavi varsa çok iyi ameliyattan önce denenmesi daha mantikli. Evet bize de demişti Dr 6-7 yaşında küçülür diye ama benim endişem insanların konuşmasını tam anlayamamasi kizim için üzücü olması..Benim oğlumun da baya büyük geniz eti var. Önce özele götürdüm, alınmasını tavsiye ettiler ama kesin alınmalı demediler. Sonra marmara üni. hastanesine götürdüm, onlar ilk aşamada ameliyatı önermediklerini, 6 aylık bir tedavi ile gerileme olasılığının yüksek olduğunu söylediler.
ancak oğlum ilaca çok tepkili, aylarca kullanmaya ikna edemedim. Daha iki haftadır kullanıyor, umarım fayda eder.
kendiliğinden geçme ihtimali de varmış, genelde 6-7 yaş civarı geçebiliyormuş.
Bir de ameliyat için garantisinin olmadığını söyledi doktor. Alındıktan sonra tekrarlayabiliyormuş. Tekrarlama olasılığı olmasa belki ameliyat fikri daha ağır basardı ama yani ne kadar ufak bir ameliyat da olsa ameliyat neticede, tekrarlayacaksa olmasını istemem
Allah evlatlarımıza şifalar versin
Sanırım kaçak olmaması gerekiyor. Tabi bunun yanı sıra yapılabilir doğal şeylere de bakmak lazım. Ben özellikle araştırmadım, farklı şeylere bakarken karşıma çıkan bilgiler o yüzden net hatırlamıyorum ama genel olarak semptomların beslenme ile ilgili olduğuna inanıyorum.Teşekkürler bunu bende duymuştum ama zaten çok az tüketiyor bilmiyorum az olsa da tetikler mi
Ilk defa duyuyorum bunu sut ve sut urunleri geniz eti buyumesini arttiriyor muymus ?Çocuklar da geniz eti büyümesi genelde oluyor. Ve bir kısım ameliyat olduğu halde tekrar sorun yaşıyor. Size zaten net ameliyat denilmemis. Benim araştırdığım kadarıyla beslenme ile özellikle süt ve süt ürünleri ile oldukça ilgili geniz eti. İsterseniz araştırın aklıniza yatarsa beslenmesinden çıkarırsınız
Evet , zaten artık sütun zararları konuşulur oldu. O ayrı bir konu ama süt ürünlerinin de geniz eti ile ilgisi var.Ilk defa duyuyorum bunu sut ve sut urunleri geniz eti buyumesini arttiriyor muymus ?
Oğlumun kreşten bir arkadaşının annesi çocuk doktoru. Geçen birlikte biraz vakit geçirdik. Ben lafını açmadan o söyledi. Şu ilaçtan kullanıyor mu, genzi tıkalı herhalde, kullansın rahatlar diye. Yani bilindik bir tedavi sanırım.İlk defa duydum böyle bı tedavi varsa çok iyi ameliyattan önce denenmesi daha mantikli. Evet bize de demişti Dr 6-7 yaşında küçülür diye ama benim endişem insanların konuşmasını tam anlayamamasi kizim için üzücü olması..
Benim oglum gunde 2 3 kase yogurt yer ve mutlaka sabah aksam sut icer. Acaba o yuzden mi daha da buyudu ki ?Evet , zaten artık sütun zararları konuşulur oldu. O ayrı bir konu ama süt ürünlerinin de geniz eti ile ilgisi var.
Ilacin ismi ne acaba bana ozelden yazar misiniz ? Ben bi doktorla konusayimOğlumun kreşten bir arkadaşının annesi çocuk doktoru. Geçen birlikte biraz vakit geçirdik. Ben lafını açmadan o söyledi. Şu ilaçtan kullanıyor mu, genzi tıkalı herhalde, kullansın rahatlar diye. Yani bilindik bir tedavi sanırım.
yazın denize girdi diye iki haftada konuşması çok gelişmişti oğlumun. Ben boğazının rahatlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
Ya tabi ki ben otorite değilim, sadece 21 aylık oğlumun sağlığı için bol bol araştırma yapıyorum o yüzden kesin öyledir diyemem ancak yerinizde olsam hepsini keserim. En azından 3 hafta gözlemlerim. Birde imkan varsa yazin bol bol denize götürurumBenim oglum gunde 2 3 kase yogurt yer ve mutlaka sabah aksam sut icer. Acaba o yuzden mi daha da buyudu ki ?
Cpkk geçmiş olsun arkadasim simdi daha iyidir insallah cocugun... peki ameliyattan lac gun sonra yemek yiyebilir ya da ne kadar sonra normal hayata donuyor cocuk ...Bizde de aynı problem var oglum 2.5 yasinda ve surekli sıkıntı cekiyoruz ve ben ameliyata aci ceker ya da sonrasinda aci ceker diye cok korkuyorumB Bir fikrim var
Geçen cuma iki buçuk yaşında ki oğlum ameliyat oldu. Hemen rahatladık. Şuan 13 yaşında olan oğlumda bu yaşlarda ameliyat olmuştu. Ameliyattan sonra dili acilmıştı ama ameliyatla ilgili mi onu bilemiyorum. Ben büyük oğlumda geniz eti ameliyatının çok faydasını görmüştüm. Miniğimin ameliyatını yaptırırken de ondan cesaret aldım.
Benim çocuklarda genetik sanırım enfeksiyonları olmadığı halde geniz eti nefes kanalını %90 kapatıyor. Bırak horlamayı, uykularında nefesleri kesiliyor. Rabbim korusun. Şimdi çok şükür uyurken burnundan nefes alıyor miniğim
Çok geçmiş olsun umarım küçük oglunuz da büyük oğlunuz gibi rahatlar. Horlamktan mi kesiliyo su burayı anlamadım yoksa uyku apnesi olduğu için mi kesiliyodu. Benim kizimsa horlama yok ama nefesi kesiliyoB Bir fikrim var
Geçen cuma iki buçuk yaşında ki oğlum ameliyat oldu. Hemen rahatladık. Şuan 13 yaşında olan oğlumda bu yaşlarda ameliyat olmuştu. Ameliyattan sonra dili acilmıştı ama ameliyatla ilgili mi onu bilemiyorum. Ben büyük oğlumda geniz eti ameliyatının çok faydasını görmüştüm. Miniğimin ameliyatını yaptırırken de ondan cesaret aldım.
Benim çocuklarda genetik sanırım enfeksiyonları olmadığı halde geniz eti nefes kanalını %90 kapatıyor. Bırak horlamayı, uykularında nefesleri kesiliyor. Rabbim korusun. Şimdi çok şükür uyurken burnundan nefes alıyor miniğim
Evet denizi oneriyo Dr lar yazın bil bol gireriz inşallahOğlumun kreşten bir arkadaşının annesi çocuk doktoru. Geçen birlikte biraz vakit geçirdik. Ben lafını açmadan o söyledi. Şu ilaçtan kullanıyor mu, genzi tıkalı herhalde, kullansın rahatlar diye. Yani bilindik bir tedavi sanırım.
yazın denize girdi diye iki haftada konuşması çok gelişmişti oğlumun. Ben boğazının rahatlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
Imkanimiz var deniz kenarinda yasiyoruz. Ama ben de takip edeyim sut urunlerini kesip ya azaltip. Ama bunlar etkense ne kadar kesebiliriz ki kemik gelisimi icin onlarada ihtiyaclari var.Ya tabi ki ben otorite değilim, sadece 21 aylık oğlumun sağlığı için bol bol araştırma yapıyorum o yüzden kesin öyledir diyemem ancak yerinizde olsam hepsini keserim. En azından 3 hafta gözlemlerim. Birde imkan varsa yazin bol bol denize götürurum
önce bir alerji testi yaptırın alerjisi olan şeylerde etki yapıyor benim oğlumda hem bademcik hem geniz artı alerji hepisini bi şekilde halletmeye çalışıyoruz 1 yaşından beri amaliyat dendi ama cesaret edemedik seninkinin yaşındaken konuşmasını kimse anlamıyordu simdi 6 yaşında artık daha iyi anlasılıyor bademciklerine organik elma sirkesi sıkıyorum burnunada bitkisel bi damla kullandım dahada kullancam Allah şifa versin bütün çocuklaraMerhaba arkadaslar 3 buçuk yaşında ki kızım burnu tıkalı gibi konusuyo 3 farklı KBB Dr gittik birisi alerji bir diğeri bademcileri ve geniz eti çok büyük dedi son gittiğimiz ise yeni kreşe basladigi için çok grip olduysa ondan büyümüştür temmuz gibi bakalım daha iyi sonuç alırız dedi. Kızımın konuşmasını çoğu insan anlamiyo anliyolarda çok dikkat etmek gerekiyo ev halkı biz anlıyoruz tabi.. başından geniz eti ameliyatı olupta konuşmasında düzelen yaşayan var mı ya da çevresinde ? Nolur yardımcı olun ona göre binkac Dr a daha gidip ameliyat olmasına karar vercez
Evet Dr da aynı şeyi soyledi. Çünkü bu sene kreşe başladı ilk sene çok hasta oldu gripler krup vs bı çok kez bunlardan sebeb şişmiş olabilir dediDoktorların dediği şey aynı bence. Alerji olursa burun içindeki etler yani konkalar şişer. Yazı bekleyelim dediğine emin olmak istiyor.. Çünkü hava şimdi soğuk ve üşütünce de şişmiş olabilir. Geniz eti ameliyatı çocuklarda çok kısa ve kolay.
Burnuna kullandığınız bitkisel damlanın adı ne ? Eğer Dr uygun görürse bende kullanırım denemek isterimönce bir alerji testi yaptırın alerjisi olan şeylerde etki yapıyor benim oğlumda hem bademcik hem geniz artı alerji hepisini bi şekilde halletmeye çalışıyoruz 1 yaşından beri amaliyat dendi ama cesaret edemedik seninkinin yaşındaken konuşmasını kimse anlamıyordu simdi 6 yaşında artık daha iyi anlasılıyor bademciklerine organik elma sirkesi sıkıyorum burnunada bitkisel bi damla kullandım dahada kullancam Allah şifa versin bütün çocuklara
Geçmiş olsun, korkmayın. Bence geniz eti, alerjiden daha kolay çünkü alerjinin kesin çözümü yokEvet Dr da aynı şeyi soyledi. Çünkü bu sene kreşe başladı ilk sene çok hasta oldu gripler krup vs bı çok kez bunlardan sebeb şişmiş olabilir dedi
bitkisel karışım yapan birinden almıştı eşim içinde çörek otu yağı probolis filan var diyordu eşim adam tabi tam içeriğini söylemez heraldeBurnuna kullandığınız bitkisel damlanın adı ne ? Eğer Dr uygun görürse bende kullanırım denemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?