Kızım 3,5 yaşında bu ameliyatı oldu geniz eti alındı ve kulağına tüp takıldı ilk bir hafta sadece sıvı beslendi zor olan tek süreç buydu ondan sonra uykuları beslenmesi gelişmesi herşey çok daha iyi oldu bazı doktorlar artık tavsiye etmiyor iyileştirmeye çalışıyorlar fakat bizde tıkanıklık yüzde 80 gibiydi ameliyat kaçınılmazdı ve hiç pişman olmadık iyiki yaptırmışız diyoruzHayır yani kullandığı antibiyotiklerin vücuduna ne kadar zarar verdiğinin de farkındayım.. hani doktor yazıyor kullanmazsam geçmez diye düşündüm ama bir kullandık geçmedi, ikinciyi 2 ayrı grup şeklinde vermişler aynı anda 2 antibiyotik kullandık geçer gibi oldu geçmedi. Başka doktor da bu ilaçlar iyi gelmez boşa kullanmışsınız diyip antibiyotik iğne verdi o iyi geldi ama 1-2 hafta sonra tekrar hastalandı. Yani artık çıldıracaktım ağlaya ağlaya verdim antibiyotiği hep yine de bana mısın demedi. Kâr zarar hesabı yaptığımda evet ameliyat mantıklı bütün doktorlar aynı şeyleri söylüyor. Beni sadece süreç düşündürüyor sonrasında neyi nasıl yapıcaz çocuğum aşırı iştahsız 3 buçuk yaşına bişey kalmadı ona rağmen daha 12.5-13 kilo arasında. Prematüre doğmuştu zaten çok zayıf ay bilmiyorum ya deneyimli anneler bi el atın
Zaten doktorlar iştahsızlığının da sebebi olarak geniz eti ve bademcik olduğunu söylüyorlar. Reflüsü vardı alerjik bi bebekti zaten büyüdükçe solunuma çevirdi. İstanbul içinde köyümüz kendimiz de merkezdeyiz. Yani İstanbul içi gittiğimiz yer de köye gidip geliyoruz çocuk hastalanıyor her seferinde. Hayır hava değişimi tamam da hani ben il bile değiştirmiyorum ona rağmen dışarda azıcık bi rüzgar alsın benimkinin burnu akıyor ateşi çıkıyo öksürük peşine astım. Bebekken ne havalar aldı ne havalar. Aylardır alerji ilaçları kullanıyoruz. Yani Allahın gücüne gitmesin de sıtkım sıyrıldı daha artık. Yemek yedirmek ayrı zulüm zaten peşinde çatal kaşıkla koşuyorum. İştah açıcılar ne takviyeler neler kullandım atom diye bişey yaptım yok anacım benim çocukta tık yok.Kızım 3,5 yaşında bu ameliyatı oldu geniz eti alındı ve kulağına tüp takıldı ilk bir hafta sadece sıvı beslendi zor olan tek süreç buydu ondan sonra uykuları beslenmesi gelişmesi herşey çok daha iyi oldu bazı doktorlar artık tavsiye etmiyor iyileştirmeye çalışıyorlar fakat bizde tıkanıklık yüzde 80 gibiydi ameliyat kaçınılmazdı ve hiç pişman olmadık iyiki yaptırmışız diyoruz
Benim kızımda öyleydi 1,5 sene sadece tarhana çorbası ve makarna yedi diyebilirim. Ama bu ameliyattan sonra iştahı arttı söylüyorlardı inanmıyordumZaten doktorlar iştahsızlığının da sebebi olarak geniz eti ve bademcik olduğunu söylüyorlar. Reflüsü vardı alerjik bi bebekti zaten büyüdükçe solunuma çevirdi. İstanbul içinde köyümüz kendimiz de merkezdeyiz. Yani İstanbul içi gittiğimiz yer de köye gidip geliyoruz çocuk hastalanıyor her seferinde. Hayır hava değişimi tamam da hani ben il bile değiştirmiyorum ona rağmen dışarda azıcık bi rüzgar alsın benimkinin burnu akıyor ateşi çıkıyo öksürük peşine astım. Bebekken ne havalar aldı ne havalar. Aylardır alerji ilaçları kullanıyoruz. Yani Allahın gücüne gitmesin de sıtkım sıyrıldı daha artık. Yemek yedirmek ayrı zulüm zaten peşinde çatal kaşıkla koşuyorum. İştah açıcılar ne takviyeler neler kullandım atom diye bişey yaptım yok anacım benim çocukta tık yok.
Benim çocuğum şu an tarhana ve makarnayla yaşıyor desem. Sabahları kahvaltısını güzel yapar peyniri yumurtası ekmeği yer bide gün içinde makarna pilav patates akşam yemeği de tarhana. Sadece bunları yiyerek yaşıyorBenim kızımda öyleydi 1,5 sene sadece tarhana çorbası ve makarna yedi diyebilirim. Ama bu ameliyattan sonra iştahı arttı söylüyorlardı inanmıyordumherhangi bir zorluğu yok aksine kolaylık oluyor ameliyat olduğu ilk gece nefes alışverişini duyamadım o kadar sessiz ve rahat uyuyordu ki daha önce hep zorlanırdı mesela
Aynı şeyleri yaşadık hiç canınızı sıkmayın benim kızım şuan 7 yaşını doldurmak üzere ve tavuk köfte kuru fasülye barbunya nohut vs hepsini iştahla yiyiyor hepsi de o ameliyattan bir süre sonra olduBenim çocuğum şu an tarhana ve makarnayla yaşıyor desem. Sabahları kahvaltısını güzel yapar peyniri yumurtası ekmeği yer bide gün içinde makarna pilav patates akşam yemeği de tarhana. Sadece bunları yiyerek yaşıyorçok zayıf 4 saat önce tarttım 12.8 geldi kilosu. Bişey yemicem anne karnım ağrıyo dedi yattı uyudu. Saat 6 da yemişti daha da biiey yemedi
Umut oldunuz.Aynı şeyleri yaşadık hiç canınızı sıkmayın benim kızım şuan 7 yaşını doldurmak üzere ve tavuk köfte kuru fasülye barbunya nohut vs hepsini iştahla yiyiyor hepsi de o ameliyattan bir süre sonra oldu
5 sene sonra hesaba giriş yapıp sizin mesajınızı görüp yazdım :) şurup gibi bişey verdiler ondan sonra uyudu ben normalde tabi ağlardım o an ama yan yatakta daha önce ilk oğlu ameliyat olmuş bir kadın vardı ikinci çocukları için gelmiş çocuk uyuşmaya başlayınca video falan çektiler baya eğlendiler o beni biraz sakinleştirmişti yoksa acillik olabilirdim bendeUmut oldunuz.Çevremde de geniz eti ameliyatı olan çok var bademcik hiç yok korkuyorum bende ne bileyim çok küçük anestezi alacak zaten nazlı bi çocuk bide bebeğim var 9 aylık. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. İnşallah bende bi gün çocuğum maşallah herşeyi yiyor diyebilirim sizin çocuğunuza da maşallah Allah bağışlasın Rabbim nazardan saklasın
Ya ben şu mesajı okurken gözlerimin dolması peki5 sene sonra hesaba giriş yapıp sizin mesajınızı görüp yazdım :) şurup gibi bişey verdiler ondan sonra uyudu ben normalde tabi ağlardım o an ama yan yatakta daha önce ilk oğlu ameliyat olmuş bir kadın vardı ikinci çocukları için gelmiş çocuk uyuşmaya başlayınca video falan çektiler baya eğlendiler o beni biraz sakinleştirmişti yoksa acillik olabilirdim bende
Allah şifa versin versin hemen toparlasın inşallahYa ben şu mesajı okurken gözlerimin dolması pekidün doktora ameliyat için gün almaya gittik ben orda başladım zaten ağlamaya hayır çocuğa kızıcam bu ara kızamıyorum da ameliyat olacak diye böyle içime sokasım geliyor. Allah beterinden saklasın tabi görüp göreceğimiz bu olsun. 5 sene sonra girip bana yazmak tevafuk diyelim o zaman çok teşekkür ederim yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?