Geniz eti bademcik ameliyatı

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
arkadaşlar kızım 4 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı olacak benim gibi çocuğu olmuş olan varmı bide hangi yöntemle yaptırdınız lazermi yoksa eski sistemmi

canım benim eltim 3 yaşındayken yaptırmıştı
eski sistemle ameliyat sonrası bi kaç saat çok zor geçmiş
tamamen uyanana kadar sonra çok memnun kaldı yaptırdığına

ben de oğlumun geniz etini aldırdım bi problem yaşamadım çok memnunum

MERHABALAR ARKADAŞLAR KIZIM 4 YAŞINDA DR GENİZ ETİ AMELİYATI DEDİ.ama ameliyat olsun istemiyorum bu yöntem dışında alternatif başka bi yöntemle bu hastalıktan kurtulan olduysa acil cevab yazarsa çok sevinirim.alternatif olarak radyofrekans ı düşünüyorum ama bi dr tavsiye etmem dedi.radyofrekans deneyimi yaşayan arkadaşlarda acil cevap yazarsa çok sevinirim.

ayrıca istanbulda kbb tavsiyesi olan varmı çapadan salih beyle görüştüm bide devlet hastanesinde uzman dr gördü.ama salih bey e daha muayeneye götürmedim radyofrekans tavsiye etmiyorum dedi.

ameliyatsız tedavi olabilen yokmu yada radyo frekans ile olan...

Ailemizin prensesi sevgili yeğenim Gizem' e Bademcik ve geniz eti ameliyatı olması gerektiği söylendiğinde hepimizde bir telaş oldu..Prensesimizi kimselere emanet edemezdik.. Dr. Murat Enöz le tanışana kadar. Doktorumuz Thermal Welding ameliyatını önerdi ve ameliyatın videosunu ayrıntılı olarak anlattı. Hastanın ameliyattan sonraki sürecinin ağrısız devam ettiğinin bilgisini verdi. İçimiz biraz olsun rahatlamıştı. Prensesim ameliyat olalı 2 hafta oldu ve ameliyatı ve sonrası çok başarılı geçti. Hemen ertesi günde taburcu oldu. Ameliyat olduğunu kendisi de dahil kimse anlamadı . Gizem hala ağzına sadece fıs fıs sıktılar sanıyor :) Doktorumuz Murat ENÖZ iyi ki doğru kararla Thermal Welding ameliatını yaptı. Ellerinize ve yüreğinize sağlık..İyi ki varsınız. SONSUZ TEŞEKKÜRLER:

Benim oğluma da doktor ameliyat olması gerekiyor dedi. İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
Canım Avrupa yakasında önerebileceğim çok iyi bir doktor var. İster misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…